Şimdi Ara

Eşimi kaybettim kansere yenildik! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
17
Favori
85.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
939 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başınız Sağ olsun Hocam. ALLAH rahmet eylesin.. Kelimeler Kifayetsiz .
  • Ah be hocam. Başın sağolsun. Allah sana ve kızına sabır versin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başınız sağolsun. Bol sabırlar diliyorum size ve kızınıza.
  • eskıden kanser yaygın degıldı.halk uyudukca abd kazanıyor.malesef forum 18 yas altı cocuk dolu ancak 30 yıl sonra gerceklerı anlıcaklar.her zaman boyle olmusturher zaman haklı cıkarım
    tehdıt altındakı sıyasetcılerın elı kolu baglı.cok akraba kanserden öldü,hala ciddiye almıyorsunuz
  • Başınız sağ olsun. Sözün bittiği yer. Ben de 22 taşımdayken babamı kaybetmiştim. Morgda cesedini gördüğümde hayatın boş olduğunu anladım. Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim başın sağolsun. Hayat arkadaşını kaybettiğin için çok üzgünüm. Ben de evlenmek ve bir aile kurmak için uğraşıyorum, ama bu yaşadığın acı gerçekten çok büyük. Senin için eşinden armağan olan kızına eskisinden daha sıkı bağlanmaktan başka bir teselli olacağını sanmıyorum. Allah yardımcın olsun. Bazen hayat mutluluklar veriyor bazen de onları alıp götürüyor :(
  • Allah sabır versin abim. Başın sağolsun

• Dünyada ölümden başkası yalan. Başınız sağolsun.
  • Çok zor bir durum ne soylesek ne desek boş. Ates dustugu yeri yakiyor. Ayni durumda kendimi dusunuyorum da bende nefes alamazdim herhalde. Allah rahmet eylesin. Huzur icinde yatsin insallah

• 2017 mayısta babamın pankreas kanserinden kaybettim 3.5 yıllık zorlu süreç sonunda. Seni çok iyi anlıyorum, daha ufacık çocuk nasıl kaldırır annesizliği. Mutlaka pedagog desteği alın hocam. Allah rahmet eylesin. Şu hayatta herşey boş en önemlisi Allah'a kul olmak, iyi bir müslüman olmak. Cennette buluşursunuz inşallah. Hayat sıkıntı yeri malesef.
  • Başınız sağolsun hocam, gerçekten zor. Kız arkadaşım 3 yıl kadar önce ablasını cilt kanserinden kaybetti, ablası evli ve 1 yaşında kızı vardı, dayanmak gerçekten zor, bizzat yakınımdan gördüm. Ama unutmayın, hayat devam ediyor ve sizden ricam lütfen kızınız için dik durun, onun için çalışın ve onu kollayın
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Allah rahmet eylesin. Toprağı bol olsun.

Bazı acılar ne kadar zaman geçerse geçsin. O zaman ilaç olmuyor maalesef..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağolsun.
    Allah sabır versin size ve kızınıza.
    Böyle durumlarda söylenilecek çok birşey yok,zaman tek ilaç.
    Canınıza,kızınıza sımsıkı sarılın onun için çok daha zor olucaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basın sagolsun Allah rahmet eylesin sabır versin.

• Başın sağolsun dostum kıza keşke bir psikolog eşliğinde konuyu açsaydınız. Öyle yapmamış olsanız bile bu süreçte ufak da olsa psikolojik desteği ihmal etmeyin. Yaşının küçük olması bazı şeyleri anlamasını engelliyor aslıdna bu iyi birşey. ben de o yaşlarda dedemi kaybetmiştim hiçbirşey anlamamıştım çok etkilememiştim ama 12-13 yaşımda anneannemi kaybedince daha bir koydu hatta 18 yaşımda babannemi kaybedince onun etkisi hiçbiriyle kıyaslanamaz hale geldi. Yani olumlu tarafından bakıp kendinizi rahatlatmak isterseniz yaşının küçük olması durumu kabullenmesi açısından bir avantaj diyebilirim. Onun haricinde size nice sabırlar diliyorum konuşmak muhabbet etmek de isterseniz PM atabilirsiniz.
  • Basiniz sagolsun. Empati yapip okuyunca yemin ederim kalbime hafif agri girdi.

• Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.

• Allah rahmet eylesin yenge hanıma hocam. Allah kızınıza ve geride kalanlarına uzun ömürler versin :(

• Basiniz sagolsun allah rahmet eylesin hocam

• Başınız sağolsun, Allah eşinizi rahmetiyle karşılasın inşallah, sizlere de sabır versin...
    Aramızdan birilerinin böyle bir acısını okumak haberlerde görmekten okumaktan çok farklıymış.
    :(
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.