Şimdi Ara

Eşimi kaybettim kansere yenildik! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
17
Favori
85.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
939 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın eşiniz.

Ölüm hepimize çok yakın ama sanki hep başkaları içinmiş gibi yaşıyoruz. Bu açıda bu paylaşımınız da çok önemli.

Tekrar tekrar sabırlar diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun. Allah sana da kızına da sağlık, huzur, mutluluk versin. Hep birlikte olmayı nasip etsin. Gözlerim doldu bilgisayar başında.
  • Başıniz sag olsun yazilani yasamaya devam ..

• Çok üzüldüm.Başınız sağolsun.Eşinizin mekanı cennet olsun.
    Babamı kaybettiğim zaman aklıma geldi.Böyle anlarda çaresizlik insanın içini yakıp kavuruyor.
  • Allah rahmet eylesin hocam. Yanınızdayız tüm forum olarak zamanla dilerim ki acınız hafifler.
  • Hayatın gerçekleri her şey boşa oyalanma işte.
  • Basin sagolsun. Allah sana ve ufakliga uzun omur versin.
  • Allah rahmet eylesin. Acın taze anlıyorum ama dünyanın en güzel varlığı evladin yanında. En azından onun için güçlü olmalısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hidolgoo kullanıcısına yanıt
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Allah'tan geldik yine ona döneceğiz . Allah rahmet etsin. Çocuğun mutlaka haraketlerini takip edin, içine kapanır kendi dünyasında yasmamaya başlar . Onunla belli bir zaman çok vakit gecirmeye çalışın . Annesinin yokluğunu bir nebze unutsun. İnsanın aklından silemedigi tek suret annesinin yuzudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesiaga -- 18 Eylül 2018; 22:15:12 >
  • Yapabileceğimiz bir şey olursa yazmaktan çekinmeyin lütfen.
  • Başınız saolsun. Allah sabır versin.
  • zor ya Allah sabır versin kardeşim ne desek boş yalan dünya diye boşa dememişler kimin ne zaman öleceği belli değil bi araba çarpar bi kalp krizi gelir ölür gidiverirsin saniyelik iş Teyzem annem kadar ilgilenirdi annem kadarda severdim vefat etti kanserden kalbime bıçak saplanmış gibi oldum 18 yaşında felandım insanın zoruna gidiyor.Ya derdim sen bizi gömersin hayatı seviyodu neşeli kadındı hiç evlenmedi bizle zaman geçirirdi hep ne diyelim Allah mekanlarını cennet eylesin
  • Mekanı cennet olsun. Allah sabır versin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok kötü oldum.. Başınız sağolsun,Allah sabır versin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başınız sağolsun çok büyük bir acı yaşıyorsunuz zaman sizin de yavrunuzunda ilacı olacaktır.

Ben bir psikolojik danışman olarak birebir uzman yardımı almanızı tavsiye ederim. Bu süreçte ölüm kavramını çocuğunuza onun anlayacağı şekilde açıklayabilmeniz önemli ayrıca bu haberi aldıktan sonra farklı tepkiler gösterebilir uyku bozukluğu, iştah kaybı , suçluluk duygusu , içe kapanıklık gibi. Mezar ziyareti konusunda da bu ziyareti yapmak isteyip istemediğini ona sorun eğer gitmek isterse birlikte ziyaret edebilirsiniz bu ziyarette özellikle uzun bir uykuya yattı gibi bir söylemde bulunmamaya gayret edin.

Elimden geldiğince kısaca anlatmaya çalıştım bu acıyı yaşarken sizin için zor biliyorum ama bu konulara ve daha fazlasına dikkat edebilmeniz için mutlaka bir uzman ile görüşün hem sizin için hemde çocuğunuz için iyi olacaktır emin olun. Çocuğunuz için hayata daha sıkı tutunun birlikte bu zor günleri atlatacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark1907 -- 17 Eylül 2018; 20:20:55 >

• Sadece ölümde ciddileşiyoruz. Ama yalnızca başımıza geldiğinde. Neden bu kadar belli bir konunun varlığını sadece yaşayınca fark ediyoruz? Çok erken gitmiş bir eş. Ne hissettiğinizi tahmin etmem bile mümkün değil. Ama devam etmek dışında bir yol yok. Hayat her şeye rağmen akıyor. Kimseyi umursamadan. Siz de umursamamayı öğreneceksiniz. Asla diyen çok insan gördüm ama devam ediliyor. Hayatın çoğu zaman anlamı yok. Bir kaç saniyelik anlamlar için günleri ayları yılları yaşıyoruz. Anlamlı olacak kısa anlar için anlamsız bir hayat yaşıyoruz. Madende karanlıkla küçük elmas parçaları aramakla zaman geçirmek gibi. Ama siz bir elması yitirdiniz. Başka bir anlam aramak için yaşamaya devam edeceksiniz. Zaten bir başka anlam var hayatınızda. Kızınız var. Tek başına kalıp daha derin bir kuyuya da düşebiliridniz. Ölüm konusunda ne dense boş. Her halükarda geliyor.
  • Çok üzüldüm. Allah sevenlerine yakınlarına sabırlar versin . Mekânı cennet olsun inşallah

• Allah sabir versin hocam basiniz saolsun.allah yar ve yardimciniz olsun.

• Allah sana ve kızına sabır ve sağlık versin.. Daha güçlü olmak zorundasın.. Bu zorluğun bu güçlüğün üstesinden geleceğine inanıyorum elimden en fazla dua etmek geliyor bende dua edeceğim çabuk atlatmanız için hayata tutunmaya devam edin hayat boyuda karşınıza iyi insanlar çıksın inşallah..

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.