474 puanla eşit ağırlıkta Türkiye 944.sü oldum. Hedefim Boğaziçi İşletme İktisat ve Galatasaray İşletme İktisat.
Sizce geçen yıl 1100 ve 2100 ile BOUN sıralamaları ile 4-5 bandında alan GSÜ sıralamaları bu yıl nasıl olacak?
100-200 k arasını insandan sayıyorsanız tahminimce ciddi düşecek bu sıralar. 100k bölüm 150 olabilir aşırı yığılma var. (3-4 puan 10 bin kişi vb.) Mf ler de dolduruyor.
Üst sıralarda ciddi değişim olmaz gibi gözüküyor.
Var mı bu orta(vasat) sıralamalar için düşüncesi olan sıralama konusunda?
Man Of Earth
kullanıcısına yanıt
bana da boun tanıtım ofisinden biri sizin dediğinizi söyledi hocam
18.6k ya 19 binlik yer kesin gelir mi ? Ilk 30 binin icinde gecen seneye gore daha az mf var diyorlar beni korkutan şey bu
quote:
Orijinalden alıntı: 06madiba06
18.6k ya 19 binlik yer kesin gelir mi ? Ilk 30 binin icinde gecen seneye gore daha az mf var diyorlar beni korkutan şey bu
bana kalırsa gelir hocam
teslanikolayT
kullanıcısına yanıt
Hocam tanıtım ofisinde ne desiler,iktisat 2.5k imiş 1.4 k yım gelir mi
IAbuzerI
kullanıcısına yanıt
o kadar düşeceğini sanmıyoruz dediler
teslanikolayT
kullanıcısına yanıt
İnş hocam önde sırf tm lerin olması korkuyor beni
Olmadı gs olur
quote:
Orijinalden alıntı: Man Of Earth
100-200 k arasını insandan sayıyorsanız tahminimce ciddi düşecek bu sıralar. 100k bölüm 150 olabilir aşırı yığılma var. (3-4 puan 10 bin kişi vb.) Mf ler de dolduruyor.
Üst sıralarda ciddi değişim olmaz gibi gözüküyor.
Var mı bu orta(vasat) sıralamalar için düşüncesi olan sıralama konusunda?
O aralıkta gerçekten yığılma var.
Ben hamda 100k oldum. Obp kırık olduğu için 169k ya attı sadece 22 puanda 70k gerileme yaşadım.
Geçen yıl 116k ile kapatan yeri istiyordum gelirmi bilmiyorum hayal kırıklığı yaşadım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme