Şimdi Ara

Eşit ağırlıkçı arkadaşlara ciddi bir soru ( lütfen yardımcı olun) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olmassa sağlık olsun arkadaşlar bir yıl daha hazırlanıp daha iyi bir yer yapmaya çalışırız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilemiyorumaltanb kullanıcısına yanıt
    instagram’da ünlü hesaplarda adminlik yaptım , bazı şirketlere danışmanlık yaptım , şimdi e-ticaret dalgasında faaliyette bulunuyorum . Ailemin durumu çok iyi değil ben sıfırdan başladım . Babam yazılımcı ara sıra ona da yardım ediyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Price on day iddia -- 8 Ağustos 2021; 12:57:25 >
  • Price on day iddia P kullanıcısına yanıt
    Siyaset bilimi konusunda idealistseniz ve hayatınızın bir noktasında bu alanda faaliyet göstermek istiyosanız iyi bir eğitim almak ve iyi profile sahip bir öğrenci çevresi içinde olmak avantajlı olır, ama bunun yanında sevdiğiniz alanda sadece okuldan aldıklarınızla yetinmeyeceğiniz durumu da var. Bu tarz işlerde kal ya da kalma diyemem, iki kez mezuna kalmış biri olarak hiçbir senemde kimseye sormadım kalmalı mıyım diye; çünkü beni, potansiyelimi, idealimi, hedeflerimi benden daha iyi bilecek kimse olmadığı için en iyi kararı ben verebilirdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bilemiyorumaltanb kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Türkiye’de bir üniversiteden mezun olmayacağım bu yüzden şuan girdiğim üniversitenin kalitesi çok beni ilgilendirmiyor . Mezuna kalmalı mıyım diye sormadım aslında , tercih listemi sordum çünkü içim rahat değil eğer gelmezse mezuna bırakıcam zaten . İyi günler

• Ups

• Up

• Up

• Up

• Arkadaşlar deneyimi olan kişiler bilgi verebilir mi

• Up

• Up

• Up up uppppppp

• O sıralamalarda işler nasıl olur bilmiyorum ama hocam siz bi' tavsiye konusu açsanız çok çok iyi olur. Hep derece yapanlar açıyor bir de siz açın. Bildiğiniz kadar piyasayı, e-ticareti anlatın. Youtube'da çok görüyorum, seo'luktan ve e-ticaretten on binleri yüz binleri götüren. Bir konu açsanız çok güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bataron kullanıcısına yanıt
    Şuan kendi markamı oluşturmaya çalışıyorum logo , ad flan hazır ama resmî detaylar var 2-3 ayımı alıcak en iyi ihtimalle , bu konuda da başarılı olursak bu konuda meraklı arkadaşlara karşılıksız yardımcı olmak isterim . Biz başlarken çok zorlandık çok bilgi kirliliği var , sırf para için udemy den hayal satan kişilerle dolu maalesef . Ayrıca ben ilk başlarken YouTube’daki kişileri çok izlerdim ama bazıları aralarında çok “ kurusıkı “, bu işte başarılıyım diyorsan en az ayda 20k kar etmen lazım ve kendine has müşteri pörtfoyü olması gerek dediğim gibi ileride anlatırım şu işlerimiz bir bitsin . Yorumunuz için teşekkür ederim

• Arkadaşlar ses verin bu konularda çok bilgisizim, mezuna kalıcaksam bile buna karşı kendimi hazırlayayım

• 👆👆👆👆👆👆👆👆👆

• Ups

• Up

• Arkadaşlar

• Up

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.