Şimdi Ara

Eşit ağırlıkçı arkadaşlara ciddi bir soru ( lütfen yardımcı olun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar lafı fazla uzatmayacağım , üniversiteden maddi bir beklentim yok , üniversiteden mezun olunca iş bulma gibi bir amacımda yok , sadece hobi niyetine okuyacağım.
    Sadece siyaset bilimine merakım var olmassa mezuna bırakıcam ama inanın hiç hevesim yok .
    Bu sene forumda eşit ağırlıkçı arkadaşlar tercihlerin yarı yarıya oynayabileceğini söylüyordu .

Ben eşit ağırlıktan 200k yaptım

Tercih listem

2020

Ua - uluslar arası ilişkiler
    Ky - kamu yönetimi

İstanbul siyasal (ua ) 69k
    İstanbul siyasal (ky) 82k
    Marmara siyasal (ky) 88k
    İstanbul ibbf siyaset 109k
    Marmara kamu Fransızca 114k
    Yıldız teknik siyasal 120k
    Medeniyet siyaset İngilizce 157k
    İstanbul medeniyet siyaset 177k

Sizce ne olur ? Tavsiyeleriniz dinlemek istiyorum ve mezuna kalmak inanın istemiyorum. Ama daha yazılacak üni bulamıyorum maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Price on day iddia -- 8 Ağustos 2021; 12:11:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Up

• 120k olan gelmezde medebiyet belki gelebilir 200k çok kötü sıralama oldugunu dusnmuyorum 200kdan 20klara falan rahat çekilir tmde .siyaset bilimine merakın varsa ankara siyasal oku okunabilcek en güzel siyasallardan medeniyette gelmeyebilir bu sene ne kadar sayısal ne kadar tm çok karışık tercihlerin ne gelcegini kimse kestiremez kesin yerlesmek istiyorsan 170-250k aralıgında okullar yazmalısın

• Aslında verilicek bir tavsiye yok kararını vermişsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bilemiyorumaltanb kullanıcısına yanıt
    Mezuna bırakmamak için özel üni yazsam mı diye düşünüyorum.

• Forumda yapılan yorumlar ilk 50-60 bin için geçerli. Sizin bulunduğunuz dilim çok etkilenmez. En fazla %5-10 aralığında oynama olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mülkiye’nin kalitesini biliyorum , akrabamız oradan mezun eski kalitesinin kalmadığını söyledi benim de çok hevesim kalmadı ama ülkemizdeki siyasallara göre yine en zirvededir .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benbeberuhi B kullanıcısına yanıt
    Medeniyet üniversitesi

2019 - 157k
    2020 - 177k

Ayrıca sıralama artıkça oynama daha fazla olmuyor mu ? ( rehberlikçi söyledi)

• Daha iyi sıralama yapabilirsiniz bence

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Yaparım ama şuan e-ticaret vb şeyler ile uğraşıyorum maddi bir kaygım yok , 1 seneye yurtdışına çıkıp kaliteli bir üniversite eğitim almak istiyorum.

• Price on day iddia P kullanıcısına yanıt

Geçen yıl 20k ile 60k aralığına yerleşen aday profili bu yıl 5k ile 35k aralığına yığıldı. Bu yıl olacak olan muhtemel değişimin sebebi bu.

Sonuçta 200k içindeki sayısal sayısı çok değişmedi. Yalnızca ileri sıralarda yığılma oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benbeberuhi -- 8 Ağustos 2021; 12:19:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benbeberuhi B kullanıcısına yanıt
    Bu kadar ayrıntılı bilmiyorum haklı olabilirsiniz

• Up

hocam maddi beklentim yok demişsiniz, ailenizin durumu mu çok iyi yoksa siz mesleğinizi üniversiteden bağımsız mı edindiniz/edineceksiniz

• Bence bu bölümleri örgün okuyacağına git aöften oku ve ek olarak iş öğren. Ya da bunlardan birini yaz ve bu sene aöf adalete kaydol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Price on day iddia

Up
    Medeniyeti yine tercih listende bulundur ama gelmesi surpriz olur (insallah gelir hatta zaten 24 tercih var sen ilk mesajda yazdigin listeyi komple yaz belli olmaz)

Eger 1 seneye yurt dışına cikicam diyorsan hazırlığı iyi olan bi özel yaz ing kas madem? Daha mantıklı değil mi madem tamamlamayacaksin

İng kursuna gitsen yine para vericen, hazirlikda saglam öğrenirsin kurstan daha fyadali olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Ek işim var zaten , ayrıca sadece siyaset bilimi istiyorum

Eğer ekonomik olarak karşılayabilirim dersen %75 burslu özeller geliyorsa tercih listesine eklenebilir

• İngilizcem var zaten ama çok profesyonel değil, ayrıca bir sene daha beklememin sebebi parayı denkleştirmem bildiğiniz gibi Euro 10 TL ve en azından ilk gittiğim zaman 15 bin Euro para gerekiyor . Ayrıca çevremdeki akrabalar genel olarak odtü , itü , boğaziçi mezunu benim gideceğim üniversitelere karışıyorlar kafama göre bir şey yazamam maalesef, ve sadece siyaset bilimi istiyorum

• GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Yurtdışına gitmek için para biriktiriyorum şimdi özel üniversite ile uğraşmak istemiyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.