Şimdi Ara

Eşit Ağırlıkta 368.lik ve tercih (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam gidebiliyorsan bilkent hukuk a git %50 burslu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam aileme para ödetmek istemiyorum ya bunun bide yurdu yemeği var.Zor olur

• Hocam Bilkent'te bir lisans programına tam burslu olarak yerleşirseniz (ilk 10k da olmanız gerekiyor) yurt bedava ve burs veriliyor 1k civarı aylık. Ama hukuk için olmuyor maalesef. Belki düşünürsünüz diye söyleyeyim dedim.
    İktisat, uluslararası ilişkiler, siyaset vs tercih edilebilir

• Yeditepe’nin sadece eğitimi değil, imkanları da çok iyi. Bilkent tam burslu olmuyorsa Yeditepe kesinlikle tercih edebilirsiniz. Kampüsünü görmelisiniz.

• YUSUF340809 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam siz Yeditepede mi okuyorsunuz?

• Evet, okuyordum. Bölüm (çeviribilim) değiştirmiyor olsaydım Yeditepe’de kesinlikle devam ederdim.

• YUSUF340809 Y kullanıcısına yanıt
    Hukuk bölümünden arkadaşınız var mı hocam

• Hukuk konusunda kafanızda soru işaretleri varsa öncelikle bence iyi bir araştırın ondan sonra eminseniz hukuk yolunda ilerleyin. Bu sıralamadaki hukuk fakültelerinden mezun olduktan sonra okulda da yatmazsanız (ki hukukta sanmıyorum) açıkta kalmazsınız. Fakat bölüm konusunda emin değilseniz Sabancı Üniversitesi'sini şiddetle öneririm. Bölüm seçmek büyük bir avantaj.Çoğu kişi üniversitede de hayal ettiği bölümün aslında hayal ettiği gibi olmadığını öğreniyor. Ama benim fikrim hukuk da seçecekseniz vakıf üniversitesi tercih edin. Sağladığı burs+yurt imkanları ailenizi zora sokmadan size iyi bir okuma fırsatı+ devlet üniversitelerinin kısıtlı bütçesinden ziyade geniş bütçe ile güzel imkanlar sunabilir.
  • Ne yazık ki. Forumdan bulabilirsiniz aslında.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.