Şimdi Ara

Eşit Ağırlıktan - Sözele Geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Liseden geçen sene mezun oldum. Bu sene ÖSS'yi kazanmak için dersaneye gidiyorum. Fakat dersanede eşit ağırlıktayım ve matematik temelim hiç yok. Şu ana kadar gördüğümüz matematik konularında da başarısızım. Sözele geçmek istiyorum çünkü istediğim bölümler de sözelde fakat sözeldek derslerin durumları nasıldır bilmiyorum. Ezberim iyidir. Dersler ezbere mi dayalıdır? Sözel hakkında biraz olsun bilgim olsun istiyorum. Çünkü dersaneye gidip sözele aldıracağım kendimi büyük ihtimal. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler...

• Bence sözel derslere karşı eğilimin varsa ezbere ihtiyaç duymadan bile başarabilirsin.
    Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AristokraT_

Bence sözel derslere karşı eğilimin varsa ezbere ihtiyaç duymadan bile başarabilirsin.
    Başarılar.

Teşekkürler biraz olsun moral oldu Peki ilk sınavda matematik ve feni yapmasam bu 2. sınava girerken puanımı çok mu etkiler? %40'ı alınacakmış ya hani ilk sınavın.
  • Sözelden seçiceğin bölüm TS-1'de ise, Matematik ve Fen toplam %15, TS-2'de ise toplam %11 etki eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eh®imeN

Sözelden seçiceğin bölüm TS-1'de ise, Matematik ve Fen toplam %15, TS-2'de ise toplam %11 etki eder.

Teşekkürler bilgiler için ama malesef bölümüm TS-1. Yani şimdi 2. sınava etki eden %40'ın neredeyse yarısı yani 15'i mi etki ediyor 2. sınava? Biraz saçma aslında ama yapacak bir şey yok eğer öyle ise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsan_eko

quote:

Orijinalden alıntı: Eh®imeN

Sözelden seçiceğin bölüm TS-1'de ise, Matematik ve Fen toplam %15, TS-2'de ise toplam %11 etki eder.

Teşekkürler bilgiler için ama malesef bölümüm TS-1. Yani şimdi 2. sınava etki eden %40'ın neredeyse yarısı yani 15'i mi etki ediyor 2. sınava? Biraz saçma aslında ama yapacak bir şey yok eğer öyle ise.

Evet. TS-1 Puanına Matematik-1 %10, Fen %5, toplam %15 etki ediyorlar.
  • Utanç verici olsa gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.