Şimdi Ara

Eski abone zorunlu fiyat değişikliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
5.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen ay ben de aranmıştım, 20Mbit sınırsız kullanıyorum. Tehdit edercesine paket değişitirmezsem, zam gelebilir demişti, telefondaki şahsiyet. Bu ay faturada, Kasım'dan itibaren zam yapılacağı söylenmekte.

Hadi zammı yaptın ama misal 10'luk paketteki arkadaşlara 20 lira zam yapmışlar. Neredeyse %50'ye yakın bir zam, bunun yasal olarak pek bir dayanağı olabileceğini sanmıyorum. Enflasyon verilerine göre falan yapsan hani, gene bir zeminin olabilirdi. Aynı şekilde benim faturam da, 69'dan örneğin 89'a çıkarsa(belki daha da fazla), her türlü yasal hakkımı kullanmaktan çekinmeyeceğim. Bu şark kurnazlarının anladığı tek yol maalesef.
  • khazaddum kullanıcısına yanıt
    İki ayrı zam yaptılar. Birincisi, akk'sız 10 mbit tarifelerine 1 eylülden itibaren yapılan zam. İkincisi, akk'lı olup da taahhütü biten abonelere 1 kasımdan itibaren yapılacak zam.
  • D Smart Superonline altyapısı kullanıyormuş.
    25 Mbit 75gb AKN + Dsmart Super Paket 75-TL

Benim için super fiyat. Bayramdan sonra geçmeyi düşünüyorum ama;
    kullanan var mı acaba?

Daha önce ttnet altyapısı kullanırken sıkıntılar oluyormuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etnaxy

arkadaşlar banada 69 TL geldi fatura yalnız iptal ettirmek istiyorum deyin,kaydınızı alıyorlar 1 saat sonra finans bölümü arıyor sizi,iptal etmeyin size özel 49 TL den devam edecek diyor.Tutturabildiklerine geçiriyorlar.

Hocam ben de aynı durumdayım. Dediğinizi deneyeceğim. Fakat blöfü yemezlerse ve aramadan keserlerse bir de açtırma parası öderiz.
    Ne kadar zaman sonra kesiliyor, bilginiz var mıdır.
  • 10 mbit sınırsız, kotasız, taahhütü 2 yıl önce bitmiş, 49 TL ödeyen SO fiber internet abonesiyim. İki gün banada 69 TL fatura geldi. İlk önce aboneliğimi son ödeme tarihine kadar iptal ettirebilirim diye blöf yaptım ama aramadılar. Bana uygun hangi kampanya olabilir diye hemen 12 ayın ortalamasını aldığımda, aylık ortalama 85 GB download+upload yaptığımı hesapladım.
    Ttnet'in tarifelerine baktım. Oturduğum sitede bakır kablodan internetiverdiklerini öğrenince vazgeçtim. SO'nin kampanyalarına baktım. En iyi tarife bana göre "Netfiyat kampanyası" oldu. 25 Mbps limitsiz hız, 100 gb kota, 24 ay taahhüt, aylık 64 TL ödemeyi kabul ettim. 30 dakika içindede geçiş yaptım. Hızım 10 mbps'den 25 Mbps'ye çıktı. Kotam 100 GB oldu. 24 aylık bir taahhüt vermiş oldum. Aylık 49 TL yerine 15 TL daha fazla ödeyip 64 TL'ye yeni paketi kullanmaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

10 mbit sınırsız, kotasız, taahhütü 2 yıl önce bitmiş, 49 TL ödeyen SO fiber internet abonesiyim. İki gün banada 69 TL fatura geldi. İlk önce aboneliğimi son ödeme tarihine kadar iptal ettirebilirim diye blöf yaptım ama aramadılar. Bana uygun hangi kampanya olabilir diye hemen 12 ayın ortalamasını aldığımda, aylık ortalama 85 GB download+upload yaptığımı hesapladım.
    Ttnet'in tarifelerine baktım. Oturduğum sitede bakır kablodan internetiverdiklerini öğrenince vazgeçtim. SO'nin kampanyalarına baktım. En iyi tarife bana göre "Netfiyat kampanyası" oldu. 25 Mbps limitsiz hız, 100 gb kota, 24 ay taahhüt, aylık 64 TL ödemeyi kabul ettim. 30 dakika içindede geçiş yaptım. Hızım 10 mbps'den 25 Mbps'ye çıktı. Kotam 100 GB oldu. 24 aylık bir taahhüt vermiş oldum. Aylık 49 TL yerine 15 TL daha fazla ödeyip 64 TL'ye yeni paketi kullanmaya başladım.

10 lira daha fazla verip 50mbit 150 gb akk asus tablet kampanyasına geçseydiniz daha iyi olurdu bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Asus tablet kampanyasına da baktım. 1. 12 ay 69 TL, 2. 12 ay ise 79 TL ödüyorsun. 25mbps hız bana yeter. 150 GB kota ise fazla gelir. 50mbps hızı kullanırsan kota çok kısa bir sürede dolabilir. Asus tablette wireless sinyalini çekmede sorunlar yaşayanların yorumunu okudum, vazgeçtim. SO Asus tabletin parasını çıkarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 12 Ekim 2014; 13:33:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdc

quote:

Orijinalden alıntı: etnaxy

arkadaşlar banada 69 TL geldi fatura yalnız iptal ettirmek istiyorum deyin,kaydınızı alıyorlar 1 saat sonra finans bölümü arıyor sizi,iptal etmeyin size özel 49 TL den devam edecek diyor.Tutturabildiklerine geçiriyorlar.

Hocam ben de aynı durumdayım. Dediğinizi deneyeceğim. Fakat blöfü yemezlerse ve aramadan keserlerse bir de açtırma parası öderiz.
    Ne kadar zaman sonra kesiliyor, bilginiz var mıdır.

ters bir durumda açtırma falan ödemessiniz,hatta yeni kampanyalarda 3 ay ücretsiz kullanırsınız.Hatta illa ben 69 ödemem diyorsanız iptal edip yeni abone olarak bu kampanylardan yararlanın.

ben bu ay 69 TL ödedim önümüzdeki ay tekrar 49 TL den devam edeceğim ,ancak pek tabiki superonline güvenmiyorum hem BTK ya hemde Tüketici mahkemesine e dilekçe verdim.

https://tuketici.btk.gov.tr/giris/

http://tuketicisikayeti.tuketici.gov.tr

Teslim olmadan bu adımları yapın arakadaşlar,koyun gibi ne derseler yapmaya devam ederseniz daha çok ezerler bizi.Tarife değiştirdiyseniz bile yapın , türkiyedeki bu köhne hukuk sitemiyle bile %40 zam yapamazlar,adil değil.

• SO banada 2012'de kota uygulaması başlatıp, hızımı düşürmüştü. Bende hemen tüketici mahkemesine başvurmuştum. Fakat tüketici mahkemesi "yetkisi olmadığı" gerekçesiyle başvurumu reddetmişti. Tüketici mahkemelerine de artık güvenmiyorum. Yoksa SO'a karşı asla pes etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

SO banada 2012'de kota uygulaması başlatıp, hızımı düşürmüştü. Bende hemen tüketici mahkemesine başvurmuştum. Fakat tüketici mahkemesi "yetkisi olmadığı" gerekçesiyle başvurumu reddetmişti. Tüketici mahkemelerine de artık güvenmiyorum. Yoksa SO'a karşı asla pes etmem.

ben BTK ya yazmıştım AKK uygulanamaz bana diye ,kaldırıldı.Tuketici mahkmesi sana BTK ya müracaat et demiştir.
  • Bana 20.02.2012 tarihinde BTK'dan gelen cevapta "tüketici menfaatleri açısından konu incelenmektedir" diye bir yazı gelmişti. Daha sonra ise hiçbir gelişme olmadı. Devletin kurumlarına da asla güvenmiyorum. Hepsi kendi bildiğini okuyor. Çünkü burası haklarını savunmayı bilmeyenlerin ülkesi Türkiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 13 Ekim 2014; 13:28:12 >
  • Merhaba,

Ben de 5 senedir 49 TL 10mbit sınırsız kotasız kullanıyordum. Faturalara da dikat etmeyince bu ay faturada gördümn 69 TL olduğunu.

Eski fiyattan devam edebilen oldu mu acaba? Arayıp iptal ettirme blöfü yapmamız işe yatıyor mu acaba?
    Eski fiyattan devam edebilen arkadaşlar varsa nasıl hallettiklrini paylaşabilrilerse çok sevinirim.

Teşekkürler
  • blöf olayı işe yarıyormu ona göre bende rest çekecem ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIL3NC3R -- 18 Ekim 2014; 14:00:21 >
  • buarada 10 megabit adil kullanım kotası olmayan kullanıcılar için zam kasım ayında geliyor ekimde istenen eylül ayı faturası için 69 tl yanlış işlem telefon edip geri isteyebilirsiniz ...
  • Bu konuyu arıyordum ama gereksiz iyi niyetle açılmış bir konu şimdi yenisini açsak yöneticiler gelir siler herhalde.

Aynı durum bende de mevcut ben ödemiyorum , çünkü bana haber bile verilmedi mesaj, mail, telefon vb.

Turkcell'den haber bekliyorum modemlerini kırıp çöpe atacağım.

Daha önce de çok defa mağdur edildim bu fibernet tarafından hızı en iyisi olmasa bir gün kullanılmaz.

Müşteri memnuniyeti sıfır olan bir firma.
  • Az önce bana da mesaj geldi. "Eylül dönem faturanızda hatalı ücretlendirme tespit edilmiştir. Gerekli düzeltme faturanızda yapılacaktır." diyor.

Zamlı tarife 1 kasımda başlıyormuş.
  • 2009'dan beri 10 limitsiz akksız bir abone olarak banada o sms mesajı geldi.
    anlamı yanlışlıkla az koyduk bir sonraki aya daha fazla koyacaz, yani faturaya ekleyeceğiz...

btk'ya yazdım bile bakalım ne olacak.
  • Bana mesaj da gelmedi, Uydunet'e geçme düşüncem var, son bir arayıp durumu sorayım dedim. Temsilcinin bana söylediği : " İndirim sadece bir faturalık ve telefonla zam bildirimi yapılmamış üyelere, kasımdan itibaren fiyat 69 TL daha fazla zam olacak gibi bir durum yok."

20 mbps AKN'siz kullanan arkadaşlarda durum nedir, bir de Superonline'ı kapattığımda hiçbir yere taşımadan telefon numaram üstümde kalabilir mi, bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaosmos

Bana mesaj da gelmedi, Uydunet'e geçme düşüncem var, son bir arayıp durumu sorayım dedim. Temsilcinin bana söylediği : " İndirim sadece bir faturalık ve telefonla zam bildirimi yapılmamış üyelere, kasımdan itibaren fiyat 69 TL daha fazla zam olacak gibi bir durum yok."

20 mbps AKN'siz kullanan arkadaşlarda durum nedir, bir de Superonline'ı kapattığımda hiçbir yere taşımadan telefon numaram üstümde kalabilir mi, bilgisi olan var mı?

sadece telefon hizmetini kullanabilirsiniz ses hizmeti aylık 15.00 ytl sabit ücreti var
    süperonline ses hizmetinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz.seckinler

quote:

Orijinalden alıntı: chaosmos

Bana mesaj da gelmedi, Uydunet'e geçme düşüncem var, son bir arayıp durumu sorayım dedim. Temsilcinin bana söylediği : " İndirim sadece bir faturalık ve telefonla zam bildirimi yapılmamış üyelere, kasımdan itibaren fiyat 69 TL daha fazla zam olacak gibi bir durum yok."

sadece telefon hizmetini kullanabilirsiniz ses hizmeti aylık 15.00 ytl sabit ücreti var
    süperonline ses hizmetinin

Ses hizmeti 5 TL değil miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgottenh -- 26 Ekim 2014; 3:29:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.