Şimdi Ara

eski amd anakarta yeni amd işlemci uyarmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamun aleykum. arkadaşlar memlekette masaüstü pc m var.. ikinci el almıştım 2010 yıllarında.. üzeeriinde GAMER 2009 yazıyodu.. crysis 1 ve warhead ı falan güzelce açıyodu.. AMD ATHLON X2 64 BİT DESTEKLEYEN işlemcisi vardı modelini tam hatırlayamadım ama 2 ghz di sanırım gücü. amd athlon x2 4000 olabilir. bide hakkında : ilk 64 bit destekleyen işlemci diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum.. asıl merak ettiğim , iş bu işlemciyi destekleyen anakart vs , şurda önerilen ucuz oyun bilgisayarı için olan işlemciyi de desteklermi .. sadece işlemci ekran kartı ram değiştirerek işin içinden çıkayım diyorum...
     eski amd anakarta yeni amd işlemci uyarmı ?
    ??? teşekkürler

• memlekete gidince ayrıntılı cpu-z bilgilerini yazacağım da biraz geç olacak
  • Takamassin. Memlekete gidince düzgün bilgiler ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    bilgisayarcı bi arkadaşım var yurtta amd de çok şey farketmiyo demiştide ondan sordum. bu konu inşallah silinmez ben ayrıntılı bilgi verinceye dek
  • cpu z üzerinden anakart modelini bulun sonra modeli googleye yazın
    üretici sitesinden anakart sayfasını açınca bir yerlerde destek/support olmalı oraya tıklayın cpu support list/uyumlu işlemciler dökümanını açın orada gördüğünüz işlemcileri takabilrisiniz
  • Şöyle anlatayim sana ; elinde 2 adet anakart var. Biri 1155 soket oburude 1150 soket. 1155i 1150lige takarsan caliatiramassin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.