Şimdi Ara

Eski bi araba yarışı oyunu vardı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 12-13 yıllık bi oyun olabilir. Bi oyun vardı onun içinde ayrıyetten veriliyordu. İlk oynadığım oyunlardandır kendisi kilerden almıştık o zamanlar Böyle uzay gibiydi sanki yarış yapılan yer, 10-12 tane karakter vardı kız-erkek. Baloncuklar içinden tuzaklar veya silahlar alıp arkandakilerine veya önündekilerine tuzak kurup saldırıyordun. Hatırladıklarım bunlar. Sevindirin şu fakiri de çocukluğu yeşersin içinde

• Arabalar kucuktu ve cesitli kopruler vardi. Harita da gri ton hakimdi ve karakterler saldiri yaptiginda cesitli komik ses efektleri cikariyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crash mi ne öyle bi oyun vardı anlattığın gibi o mu? Ama bu ps1 da olabilir tam emin olamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: YukarıBakanKaraAyYüzü

Crash mi ne öyle bi oyun vardı anlattığın gibi o mu? Ama bu ps1 da olabilir tam emin olamıyorum

Arabalarin boyutlari disinda hic benzerlik yok. Ha birde yeni bi ayrinti daha geldi aklima. Tuzaklardan biri arabayi takla attiriyor oteki kara buluttu.

• Çıkacak elbet bir bilen biliyorum
  • Son bir updullah
  • Hiç bilemedim de şunlara bi bak:
    NASCAR Racers
    Re-Volt Race
    POWERSLIDE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

Hiç bilemedim de şunlara bi bak:
    NASCAR Racers
    Re-Volt Race
    POWERSLIDE

Yok hocam hicbiri degil ne yazik ki.

• Koca forumda bu oyunu oynayan bir benmi varım çok ilginç yav. Çok güzel oyundu halbuki nasıl bilinmez anlamıyorum
  • Bende ps 1 de oynardım hatta arabaları vurdukça yukarabiii diye ses çıkardı mario kart gibi bişiydi adını hatırlarsam bende yükleyeceğim 😁

• O PİKAP BU KİPAP kullanıcısına yanıt

crash bandicot?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.