merhabalar, bir bilgisayarım vardı, compaq presario f500, bunların anakartı hatalı oluyordu biliyorsunuz, açılmamaya başlamıştı, yaptırdım 150 liraya, farklı zamanlarda hdd ve ram aldım 300e yakın masraf yaptım yani. şimdi yine, açılmıyor, zaten yeni bilgisayar almıştım, kullanmıyordum. bir tanıdığa vermiştim, onda bozulmuş.
şimdi ne yapmak mantıklı bu bilgisayara? tekrar yaptırmak gereksiz olacak, satayım desem, bozuk bilgisayar alan oluyor mu bilmiyorum, parçaları da tek tek çıkarıp uğraşmak istemiyorum. sizce ne yapılabilir, nasıl değerlendireyim bilgisayarı?
arızalı şekilde bir fiyat belirleyip tamamını aynı anda satmak daha kolay olur.
ne kadar eder peki, insanlar arızalı bilgisayarı neden alır?
quote:
Orijinalden alıntı: c1L
ne kadar eder peki, insanlar arızalı bilgisayarı neden alır?
Zaten normal bir ev kullanıcısı almaz. Mahalle arası bilgisayarcılar alabilir. Onlar bile almayabilir. Satamayabilirsiniz. Çok para etmez.
evet çok para olmayacağını biliyorum ama, 300 lira falan da mı olmaz sence? 100 lira daha masraf yapsam, çalışır hale getirsem, alıcı bulma şansım olur mu acaba? bir de parça parça satacak olsam, hddve ramler dışında neresi alıcı bulur?
quote:
Orijinalden alıntı: c1L
evet çok para olmayacağını biliyorum ama, 300 lira falan da mı olmaz sence? 100 lira daha masraf yapsam, çalışır hale getirsem, alıcı bulma şansım olur mu acaba? bir de parça parça satacak olsam, hddve ramler dışında neresi alıcı bulur?
300 lira edeceğini sanmıyorum. Şu konuya mesaj atın. Arkadaş cevaplıyor.
300 lira edeceğini sanmıyorum. Şu konuya mesaj atın. Arkadaş cevaplıyor.