Şimdi Ara

Eski bir Age of Empires (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: evo_tr

quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

quote:

Rise Of Nations

Oha!Empire Earth canım yanlış biliyorsun.

Ne 'oha'sı sen rise of nations oynamadın mı, bu oyunda başlığı açan arkadaşın bahsettiği gibi.

iyi düşün rıse of natıons ta robotlar varmıydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: PANZERGENERAL

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

quote:

Rise Of Nations

Oha!Empire Earth canım yanlış biliyorsun.

Ne 'oha'sı sen rise of nations oynamadın mı, bu oyunda başlığı açan arkadaşın bahsettiği gibi.

iyi düşün rıse of natıons ta robotlar varmıydı

Ah bir anlatabilsem.

• Konu başlığındaki robot kelimesini atlamışım
  • quote:

Konu başlığındaki robot kelimesini atlamışım

önemli değil dostum
  • bi arkadaşın zoruyla kafede empire earth oynamıştık..bilmiorm hiç tabi..bizim arkadaş çakalı olmuş oyunun..neyse bi süre oynadık..ben bööle bi ordu toplamışım..topları falan eşşekler çekiyor o derece yani..ama çok olduu için övünüyorum..neyse bu hazırmı la ordun dedi..hazır tabi lan dedim bende...e hadi dedi ortaya gel savaşalım..benim eşşekler katırlar falan nası gidiolar ama böyle...yani ortaçağdayım daha ben ..neyse ben bi geldim..ortada göl gibi bi yer var..herif oraya kurvazörleri dikmiş böyle nükleer silahlar mı aramazsın..tabi bizim ordu gördü bunları..zavallılarım daha eşşeğin çektiği topu kurvazöre doğru çeviriyorlardı en son gördüğümde

• quote:

Orjinalden alıntı: kubillian

bi arkadaşın zoruyla kafede empire earth oynamıştık..bilmiorm hiç tabi..bizim arkadaş çakalı olmuş oyunun..neyse bi süre oynadık..ben bööle bi ordu toplamışım..topları falan eşşekler çekiyor o derece yani..ama çok olduu için övünüyorum..neyse bu hazırmı la ordun dedi..hazır tabi lan dedim bende...e hadi dedi ortaya gel savaşalım..benim eşşekler katırlar falan nası gidiolar ama böyle...yani ortaçağdayım daha ben ..neyse ben bi geldim..ortada göl gibi bi yer var..herif oraya kurvazörleri dikmiş böyle nükleer silahlar mı aramazsın..tabi bizim ordu gördü bunları..zavallılarım daha eşşeğin çektiği topu kurvazöre doğru çeviriyorlardı en son gördüğümde

hehe eşşekler korkularından kaçmıştır

• empire earth olsa gerek
  • Empire Earth tabiki
  • Forever empire earth
  • yha adam 5 6 yıl diyo empire earth kaç yıllık oyun yha bi düşünün
  • ya 2001 ya 2002 işte unıversite son yıllarda oynadığımı biliyorum empire eart
  • ahaha alınma ama "eski bir age of empires" nedir ya?=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: D3W1LT4

yha adam 5 6 yıl diyo empire earth kaç yıllık oyun yha bi düşünün

Sence buradakiler kaç yıllık olduğunu bilmiyor mu? İlk oyun 2001'de çıktı. Kaldı ki illa çıktığı zaman oynaması gerekmez

Ayrıca başlığı açan amacına ulaştı galiba. Ama konu iyice uzamış.
  • Kesinlikle Empire Earth off simdi böle diince bi onamak geldi içimden varya yarın indircem
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.