Arkadaşlar 5 sene önce falandı internet kafede bir oyun oynadım adını hatırlamıyorum ya şeydi böyle age of empires ama ilk çağdan filan başlıyodun böyle askerler taşla sopayla savaşıyor ilerletiyodun uçakla uçak gemileri dahada ilerletince robotlar atom bombaları filan adını hatırlamıyorum lütfen bilen varsa yazsın
Age Of WAr dıramapekemin diilim yinede araştır
Age of War ateri oyunu değilmi
Ateri oyunu değil Atari Sadece düzelteyim istedim.
Empire Earth senin dediğinde Eski bir Age of Empires ne oluyo Sadece o muydu strateji oyunu eski bir strateji oyunu diyemiyor musun
quote:
Orjinalden alıntı: Oz_An
Empire Earth senin dediğinde Eski bir Age of Empires ne oluyo Sadece o muydu strateji oyunu eski bir strateji oyunu diyemiyor musun
Belki yanlış hatırlıyordur üzerine gitme arkadaş
empire aerth bende az oynamadım bi atom bombası salyıdon pffffff
Evet Empire Earth
Empire Earth olabilir
Rise of Nations daha olabilir gözüküyor ?
quote:
Orjinalden alıntı: merhum06
Rise of Nations daha olabilir gözüküyor ?
Rise of natıonsda robotlar varmıydı yani
Özür haklısın robotu hatırlayamamışım :S Çok uzun zaman oldu ama oynamayalı yahu... :S Yerel bir dergide Alanya'da Rise of Nations oyunun tanıtımını bile yazmıştım 2 tam sayfa... 2003'te sanırım :S Yaşlılık ne yaparsınız :)
Rise Of Nations
quote:
Orjinalden alıntı: evo_tr
Rise Of Nations
Oha!Empire Earth canım yanlış biliyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: merhum06
Özür haklısın robotu hatırlayamamışım :S Çok uzun zaman oldu ama oynamayalı yahu... :S Yerel bir dergide Alanya'da Rise of Nations oyunun tanıtımını bile yazmıştım 2 tam sayfa... 2003'te sanırım :S Yaşlılık ne yaparsınız :)
Önemli değil
quote:
Orjinalden alıntı: ProtezBacak
quote:
Orjinalden alıntı: evo_tr
Rise Of Nations
Oha!Empire Earth canım yanlış biliyorsun.
Ne 'oha'sı sen rise of nations oynamadın mı, bu oyunda başlığı açan arkadaşın bahsettiği gibi.