Şimdi Ara

Eski Bir Anakart İle İşlemci Ram Ekran Kartı Uyumu ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllar önce aldığım bilgisayarımı hala kullanıyorum üstündeki her parça ilk parçaları. Bilgisayarımı bir yükseltme yapmak istiyorum.
    Anakartım şu:http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-945pl-s3
    Araştırmalarıma göre, bulduğum diğer donanımların marka ve modelleri de şöyle;

Intel Core 2 Duo 775 Pin E8400 6M 3.0 İşlemci
    HI-LEVEL 2 GB 533 MHz DDR2 RAM
    Sapphire HD4850 512MB Toxic 256Bit Ekran Kartı

Varolan donanımlarım;
    İntel P4 3.2 İşlemci
    2,5 Gb Ram
    128 bit 256mb ekran kartı

Tek istediğim internette dolaşırken , film izlerken vs kasma ve donmalardan kurtulmak. Ve 1080p videolarıda takılmadan izlemek istiyorum. Monitor 1080p destekli fakat hangi player ile açarsam açayım her seferinde videolar kasıyor takılmalar oluyor bunlardan kurtulmak istiyorum. Herhalde seçtiğim donanım bunlardan kurtulmam için yeterlidir.
    Sorum şu; Anakartım ile seçtiğim donanımlar uyumlumudur. Alırsam sorunsuz çalışırmı. Eğer sıkıntı olmaz derseniz hemen almayı düşünüyorum.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulduğunuz parçalar gayet uygun.
  • birol08 kullanıcısına yanıt
    4850 guclu bir power ister onun yerine hd 5670 tarzi birsey alin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karl_marx -- 26 Ocak 2016; 2:56:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2325

Hocam işlemci olarak e8400 desteklemiyor.Max e6700 takabilirsin.Ayrıyetten diğer konu tek modul 2 gb bellek kullanıldığı bellek listesinde yazıyor anakartın ama uyumsuzlukta yaşanabilir eski bir kart çünkü.Bana göre amacınız sadece 1080p video ise buna yatırım yapmanız gereksiz olur.

2.elden ucuz bir apu sistem kurulabilir anakart+işlemci+ram alırsınız ekran kartına gerek kalmaz 200 tl gibi bir paraya halledilebilir
  • Teşekkürler

Psu yeni aldım xigmatek tauro 500w iş görür herhalde.

e8400 ve daha üstleride yazıyor listede desteklemezmi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.