arkadaşlar elimde Gigabyte,GA-8PE667 model bir anakart var. şu an gf2 64mb ekran kartı kullanıyorum. bu kartın yerine takabileceğim ekran kartı seçenekleri nelerdir? yardımlarınız için çok teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: Noc_TR
arkadaşlar elimde Gigabyte,GA-8PE667 model bir anakart var. şu an gf2 64mb ekran kartı kullanıyorum. bu kartın yerine takabileceğim ekran kartı seçenekleri nelerdir? yardımlarınız için çok teşekkür ederim
AGP kart seçenekleri için "üst konuya" bakabilir bütçenize göre seçim yapım, yardım alabilirsiniz
Evet üst Konuya Bak Arkadaş Çok güzel bir liste hazırlajavascript:void(opener.AddText('[sm\=rockband.gif]'));self.focus(); javascript:void(opener.AddText('[sm\=rockband.gif]'));self.focus();mış
quote:
Orjinalden alıntı: emirral
Evet üst Konuya Bak Arkadaş Çok güzel bir liste hazırlajavascript:void(opener.AddText('[sm\=rockband.gif]'));self.focus(); javascript:void(opener.AddText('[sm\=rockband.gif]'));self.focus();mış
bu ne oluyo şimdi
quote:
Orjinalden alıntı: spice boy
quote:
Orjinalden alıntı: emirral
bu ne oluyo şimdi
yaşına ver boşver...
Ati 9550 veya Geforce 6600
bence su an en iyi 9550 gibi yada 9600 pro fln olabilir daha üst modellere para vermek degmez gibi ama yok param war alırım diosan x1900 küsür serisine bak ama bazı eski gigabyte larda ekran kartlarını tanımama olasılıgı war genelde de ati yi tanımıyo söle örnek vereyim ati 9250 yi tanımadı fx 5500 ı tanıdı
bende asus p4p800s-x anakart var malesef x1950gt 7600gs filan taktığımda çalışmıyor eski bi anakartsa sendede böyle bi sorun olabilir
yanlız anlamadıgım bi olay war bende epox un 2000 yılında ürettigi bi anakart war amd chipsetli o desteklio su ana kadar gigabyte nin desteklemediklerinin hepsini çalıstırdı gigabyte ler 2003 ten eski deil bildigim şimdi hangisinin teknolojisi eski
palit 7600 gs sonic al diycem ama bulabilirsen. yoksa atix1650oro falan al.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme