Şimdi Ara

Eski Bir Atari Salonu Oyununun İsmini Arıyorum (Bulundu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
9.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kloroform

Benimde aklıma gelen iki oyun var.Çok zevkliydi.İsimlerini bir türlü hatırlayamıyorum.Birisinde balonları vuruyorduk.Balon ikiye falan bölünüyordu.Balona değersek canımız gidiyordu.Diğerinde ise süpürge ile canavarları çekip sonra fırlatıyorduk.Canavar çiçekler falan vardı.Hatırlayan var mı acaba isimleri.

Bubble Trouble

http://www.internetoyun.net/iki-kisilik-oyunlar/balon-patlatmak-41.html

• quote:

Orijinalden alıntı: dmltnman

quote:

Benimde aklıma gelen iki oyun var.Çok zevkliydi.İsimlerini bir türlü hatırlayamıyorum.Birisinde balonları vuruyorduk.Balon ikiye falan bölünüyordu.Balona değersek canımız gidiyordu.Diğerinde ise süpürge ile canavarları çekip sonra fırlatıyorduk.Canavar çiçekler falan vardı.Hatırlayan var mı acaba isimleri.

Bubble Trouble

http://www.internetoyun.net/iki-kisilik-oyunlar/balon-patlatmak-41.html

Dostum o değil.Daha hızlıydı.Karakterleri çocuktu.

• Balon oyunu Pang ! serisidir süpürgeli ise Tumblepop dur. Romları temin etmeniz oldukça basit işlemdir, Google'ye arayacağınız rom'u yazın direk çıkıyor örnek 'pang rom' gibi.
  • D.D nin link verirmisin ?
  • ben başka oyundan bahsediyormuşum.
    Oyuna "Sokak Döğüşü" derdik ama gerçek ismini bilmiyorum.

Oyunda 4 karakter seçilebiliyordu. İlerlemeli bölümlerden oluşuyordu. İri şişman bir adam vardı onun özel vuruşu 2 elini birleştirip yere kuvvetlice vuruyordu etrafındaki düşmanlara oyle zarar veriyordu ve kendi canı da azalıyordu biraz. Kola veren makinalara vurunca kola düşüyor onları içtikçe can yükseliyordu..
    Oyunu hatırlayan var mı bu oyunu jetonlu makinede oynardık.
  • Street fightermı?
  • Street fighter da sadece 4 karakter mi var?

Tabiki değil.
  • Tecmo World Cup 98 i MAME de oynayan var mı?

En çok sevdiğim futbol oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baloncesto

D.D nin link verirmisin ?

D.D Crew'in download linki aşağıdadır ve dahasınada aynı siteden ulaşabilirsiniz.

http://www.romnation.net/srv/roms/22522/mame/DD-Crew.html
  • Dostum cahilliğime ver.Bu romları nasıl oynuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

quote:

Orijinalden alıntı: ÇitoriAşkım

Tekken mi

yuh

Şaka mı yapıyorsunuz? Hiç atari salonunda tekken 3 ve tekken Tag oynamadınız mı? Benim çocukluğum oralarda geçti be
  • quote:

Dostum cahilliğime ver.Bu romları nasıl oynuyoruz.

http://www.chip.com.tr/forum/ateri-salonu-oyunlari-pc-de-oynayin_t140568.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

Orijinalden alıntı: TrueBlack

metal slug olmasın :D

adam bruce lee oyunda boss olarak geliyor diyo, bruce lee ne arar la metal slugta

• Beyler bi mame kurunda netten oynayalım yahu böyle resimler falan insanın içi gdiyor
  • Ben de eski bir ateri salonu oyunu arıyorum. Dövüş oyunuydu, 2 kişi seçiyorduk, karakterlerin birbirleriyle ilişkili olup olmamasına göre dövüştüğümüz kişiler değişiyordu. Karakterlerden futbolcu adam (şapkalı), voleybolcu kız ve beybolcu çocuğu hatırlıyorum tam takım olarak. Savaşan kişilerin çoğunda sopa, kılıç vb. kılıç oluyordu Capcom oyunuydu sanırım
  • Rival school

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 10 Temmuz 2010; 18:10:04 >

• hey gidi hey,sene 1995 İzmir fuarındaki lunaparkta tek jetonla D.D. Crewi saatler süren bir oyunla bitirmiştim,millet başıma toplanmıştı,aslında baya zor bir oyundur,final fight bir bu iki tek jetonla bitirdiklerim heyy.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.