Şimdi Ara

Eski Bir Atari Salonu Oyununun İsmini Arıyorum (Bulundu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
9.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerden aklıma geldiyse bir turlu bitirememiş (jetona para dayananamış diyelim ) ve unutup gitmiştim geçen akşam birden aklıma gelen oyununun bu seferde ismi aklıma gelmiyor

oyun ise : final fight tarzında (hagar) platformdu. 4 seçilebir karaterden birini yönetiyorduk. Bunlar yanlış hatırlamıyorsam yaşlı bir adam diğeri mavi kotlu genç diğeri zenci rapçi gibi bir şeydi ve sonuncusu ise muallak hatırlamıyorumm bile. Aklımda oyundan kalan bir kaç detay var bunlardan biri 2,bolümde Bruce Lee boss olarak karşımıza çıkıyordu diğeri ise düşmanı yerden alıp taaaa tavana fırlatıyorduk

bu oyunun ismini bilen ve mame yada diğer emulatorlarda çalıştığını bilen varsa paylaşırsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amulet -- 23 Mayıs 2010; 16:26:04 >

• Tekken mi
  • yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇitoriAşkım

Tekken mi

yok artık lebron james

captain comando
    yada
    MUSTAPHA Cadillac and Dinasours
    olabilirmi ?
  • quote:

Tekken mi

yuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

quote:

Tekken mi

yuh

adam ateri salonuna gitmemiştir
  • bingo bildin

quote:

Tekken mi

Bunlarda değil malesef, yanlış hatırlamıyorsam can artırmak için varillerden uzun çubuk çeklinde + LİFE BAR felan yazıyordu

quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

quote:

Tekken mi

yok artık lebron james

captain comando
    yada
    MUSTAPHA Cadillac and Dinasours
    olabilirmi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu filmin ismini arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tekken mi

hayır ya ne tekkeni mortal kombat
  • mustapha olabilirmi
  • MUSTAPHA Cadillac and Dinasours
  • cadillac & dinasour değildir.yazımı dikkatli okursanız seçilebilir 4 karakter olduğunu goruceksiniz bunlar amerikalı mavi kot pantolon lu diğeri uzak doğu tipli yaşlı bir adamdı diğeri zenci olan ise amerikalı zenciydi diğer kararteri hatırlamıyorum ama kız olabilir diye düşünüyorum
  • metal slug olmasın :D
  • Buldum

D.D Crew

4,kararteri kız sanıyordum o da sap çıktı

http://img199.imageshack.us/i/0000a.png/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amulet -- 23 Mayıs 2010; 16:03:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrueBlack

metal slug olmasın :D

adam bruce lee oyunda boss olarak geliyor diyo, bruce lee ne arar la metal slugta
  • o mustapha cadillacs and dinasours dediginiz oyunun adı sadece cadillacs and dinasours degil miydi yav? mustapha karakterin adıydı ama atari salonlarında falan oyunun adı mustapha olarak bilinirdi genelde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amulet

Bunlarda değil malesef, yanlış hatırlamıyorsam can artırmak için varillerden uzun çubuk çeklinde + LİFE BAR felan yazıyordu

Bahsettiğin oyunu az oynamadık..
    Oyunun adı :

"Sokak Döğüşü"

Hatırlamadığın karakter de çok şişman yarma gibi bir elemandı.
  • oyun bulundu oynuyorum şu an
  • Linki versene benim de çok oynayasım geldi.
  • Benimde aklıma gelen iki oyun var.Çok zevkliydi.İsimlerini bir türlü hatırlayamıyorum.Birisinde balonları vuruyorduk.Balon ikiye falan bölünüyordu.Balona değersek canımız gidiyordu.Diğerinde ise süpürge ile canavarları çekip sonra fırlatıyorduk.Canavar çiçekler falan vardı.Hatırlayan var mı acaba isimleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kloroform -- 23 Mayıs 2010; 16:47:08 >
  • Balon oyununu biliyorum. Süperdir. İsmini hatırlayamadım..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.