Şimdi Ara

Eski bir oyun arıyorum!!! (revolt benzeri)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba yaklaşık 6 senedir aradığım bir oyun var, (10-15 sene önce aralığında da oynamışımdır.) nereye yazdıysam cevap alamadım nereye baktıysam bulamadım son umudumsunuz. Öncelikle oyun revolt tarzı bir oyundu yani rakipleri çeşitli poweruplar ile saf dışı bırakıp yarışı birinci bitirme amacımız vardı. Hatırladığım maplerden biri (tek map de olabilir) çöl gibi bir yerde geçiyordu haritanın ortasında ufak bir gölet vardı eğer aracınız uygunsa veya poweruplardan alakalı olanı almışsanız ordan geçebiliyordunuz. Poweruplar supermen logosu gibiydi söyle üçgenimsi ve kendi etrafında dönüyordu yani ne çıkacağı belli değildi sürpriz oluyordu. Ayrıca araçlardan biri lokomotif gibiydi onun yarasa gibi kanat açma özelliği vardı, biri monster truck gibi bişeydi onun da tekerleri büyüyordu özelliği oydu yani, bir tane tank benzeri araç vardı onun da mermisi rakibi bir süreliğine durduruyordu. Şimdiden çok teşekkür ederim...

*Oyunun gerçekçi yani realistik bir havası yoktu tam tersine çizgifilm gibi çizimleri vardı 3 boyutluydu bu arada. (sahte 3 boyut da olabilir net hatırlamıyorum ama 2d değildi)

*Fps değildi arka üstten bakıyorduk araçlara.

*Crash team racing, split second velocity, motorstorm, twisted metal, vigilante8, destruction derby, demolition racer, death really, micro machines, carmageddon, rock'n roll racing, ignition, blur, rc cars değil bunlardan hiçbiri değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenagar -- 8 Mart 2017; 3:48:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rc cars olma ihtimali var mı acaba powerup varmıydı bilmiyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

Rc cars olma ihtimali var mı acaba powerup varmıydı bilmiyorum ama

Grafikler andırıyor ama değil hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.