Şimdi Ara

eski bir oyun3 lütfen yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (arkadaşlar artık şu eski bir oyun muhabbetinden sıkıldığınızı biliyorum ama neyapabilirimki eskiden güzel oyunlar oynamışım :D)

bu seferki birazdaha yeni oyunu tam olarak ne zaman oynadım hatırlamıyorum ama sanırsam 2011-2008 yılları arasında oynamış olmam lazım (yetersiz ve aşırı kapsamlı bilgi için özür dilerim). satan adam oyunu bana bu aralar en iyi oyunlardan biri diye kakalamıştı (ama adama pek inanmıyorum).o zamanlar oyunda biraz ilerleme kaydedip sıkılmıştım şimdi onu yeniden oynamak istiyorum... oyun hakkında hatırladığım şeyler

oynanış olarak torchlight 2 ye benzediği (kamera açısı, oyun tarzı, kontroller(kontrol kısmından çok emin değilim))
    şehir dışında geldiğim yere kadar (ki bayabi ilerlemiştim) yeraltı zindanlarında (mavi bir atmosferde geçtiği(renk körüyüm ufak yanlışlar ola bilir :D))
    yanımıza oyunun başında kedi ve köpek olmak üzere sadece 1 hayvan alabileceğimiz
    ve grafiklerinin zamanı için hiç fena olmadığı

umarım bu yeterli olur şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanrer -- 23 Aralık 2014; 20:39:13 >

• Torchlight 1 olmasın? Bahsettiğine kıyasla ve o sıralar izometrik bakışlı yanlızca torchlight çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grandcross G kullanıcısına yanıt
    çooooooook teşekkür ederim!!! neden düşünemedim bilmiyorum gerçekten bazen kafamda sorunlar olduğunu düşünüyorum. ve tekrar ve tekrar teşekkür ederim oyun bu :D
  • xanrer kullanıcısına yanıt
    Torchlight 2 yi örnek gösterip biri sorman biraz garip olsa :) önemli değil oyununa bak sen hazır yılbaşı indirimide vardır kesin :)

• bilgi için sağol
  • Baya güldüm bu konuya.

• ben de bi şarkı arıyorum dıdıdı dım tıs dıdıdı diye. ama bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: axeles

Baya güldüm bu konuya.

gelde bana sor bide bunu yaşamanın verdiği gülünç his :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: byob

ben de bi şarkı arıyorum dıdıdı dım tıs dıdıdı diye. ama bulamadım

kesin budurhttp://www.youtube.com/watch?v=_TG8G2-FGWI dinledikten sonra nereye vardı bu konu diyeceksin...
  • torchlight 2 yide oynamadıysan indirimlerden faydalanıp kap derim. Zaten içerik olarak sağlam olan oyun Steam workshop ile içerik delisi oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.