Şimdi Ara

Eski bir Sisteme GTX 960 Takılabilir mi ? Lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben dediğim gibi bu ekran kartını almayı düşünüyorum.(ASUS STRIX GeForce GTX 960 Overclocked 4 GB DDR5 128-bit ) Ama şöyle ki bunu takacağım sistem baya eski.
    Sistemi vereyim;
    Anakart: ASUS IPIBL-LB Benicia (7-8 yıllık anakart neredeyse)
    İşlemci: Intel Quad Core 2 - 2.4ghz
    RAM: 6 GB.
    300W güç kaynağı var.

Gördüğünüz gibi tarihi eser bir sistem var karşınızda. Şimdi ben bir ekran kartı almıştım bu sisteme sırf idare etsin diye GT730 almıştım. O bozuldu. Ve bende bu kartı almayı düşündüm. Yeni bir sistem toplayacağım ama şuan değil seneye yapacağım bu işi. (Üniversiteye başladığımda yapmayı düşünüyorum.)

Şimdi asıl soruya geleyim. Ben şuanda bir ekran kartı almalıyım ve boşuna düşük kapasiteli bir şey almak istemiyorum. 1 yıl kullanmak için bunu alsam ve bu sisteme taksam (seneye bunu yeni sisteme takacağım).
    Açıkçası aptallık etmiş olur muyum ? Ayrıca bu sistem de çalışırken bir sıkıntı çıkar mı ? (300W güç kaynağı da yeterli olmayacak galiba)

Neyse cevaplarınızı bekliyorum :)

• Hocam senin durumun için mantıklı olan şuanlık ikinci elden garantili gtx 750ti alıp kullanman.Seneye de yeni sistem toplarken en fazla 50-60tl zararla satarsın, seneye bütçene göre bi sistem dizersin. Şuanda 800-900 lira veripte kartın potansiyelinin yarısını kullanacaksın, üstelik elindeki psu da çok büyük ihtimal yetmicek.Hiç böyle maceralara girme al bi gtx 750 ti kullan derim, seneye hangi bilgisayar parçaları olacak yeni f/p ürünleri neler olacak hiç belli değil. En fazla kaybın 50tl olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam hocam cevabınız için teşekkürler :)
  • yns52 kullanıcısına yanıt
    anca gtx 750 ti alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.