Şimdi Ara

eski bozuk çamaşır makinası ne yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
32.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda yeni makina aldım.
    eski ve bozuk makinamı ne yapabilirim?
    belki benim bilmediğim mantıklı başka bir yol vardır?
    siz ne yaptınız? ya da yapardınız?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eski Bozuk Çamaşır Makinesinden Ne Yapılır?

Eski ve bozuk çamaşır makinelerinizi çöpe atmak zorunda değilsiniz. Birkaç yaratıcı fikirle, bu makinelere yeni bir hayat verebilirsiniz. İşte eski çamaşır makinenizi değerlendirmenin bazı yolları:

• Vasıta Depolama Alanı: Çamaşır makinesinin tamburunu çıkarın ve içini raflara bölün. Kullanılmayan eşyalarınızı veya mevsimlik giysilerinizi saklamak için mükemmel bir depolama alanı olacaktır.

• Bitki Saksısı: Çamaşır makinesinin kapağını çıkarın ve içine toprak doldurun. Büyük bitkiler veya küçük bir bahçe için benzersiz bir saksıya dönüştürebilirsiniz.

• Mobilya: Çamaşır makinesinin gövdesini temizleyin ve boyayın. Üzerine bir masa tablası ekleyerek bir sehpa veya yan masa oluşturabilirsiniz.

• Hayvan Barınağı: Eski çamaşır makineniz, dışarıda yaşayan kediler veya köpekler için sıcak ve kuru bir barınak sağlayabilir.

• Kompost Kutusu: Tamburu çıkarılmış bir çamaşır makinesi, kompost malzemelerini karıştırmak ve havalandırmak için kullanılabilir.

• Geri Dönüşüm: Çamaşır makinesinin metal parçaları, hurda metaller için geri dönüştürülebilir. Elektronik parçalar ise elektronik atık geri dönüşüm tesislerine teslim edilebilir.

Çamaşır makinenizi değerlendirmenin yolu sizin yaratıcılığınıza ve ihtiyaçlarınıza bağlıdır. Yukarıdaki fikirleri göz önünde bulundurarak, eski bozuk çamaşır makinenize yeni bir amaç kazandırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kapağını kaldır içine güçlü bir hoporlör koy Megaaa BASS ın olsun..
  • www.sahibinden.com
    www.ikincielim.com
    www.gittigidiyor.com

Gibi sitelerde ilan vererek satabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

www.sahibinden.com
    www.ikincielim.com
    www.gittigidiyor.com

iyi de hocam makina çalışmıyor motoru yeni taktırdık ama. gelen arçelik servisi de 350 lira masraf çıkarınca senin tavsiyelerin doğrultusunda profilo cm0800ctr aldık. yine de satılır mı yani?

• quote:

Orjinalden alıntı: erim11

quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

www.sahibinden.com
    www.ikincielim.com
    www.gittigidiyor.com

iyi de hocam makina çalışmıyor motoru yeni taktırdık ama. gelen arçelik servisi de 350 lira masraf çıkarınca senin tavsiyelerin doğrultusunda profilo cm0800ctr aldık. yine de satılır mı yani?

el insaf yahu eski makine 350 lira masrafı nasıl çıkarıyor?arçelik serviside milleti yoluyor herhalde..o fiyata yeni makina alınır.

• quote:

Orjinalden alıntı: erim11

Bozuk olduğunu da ilanda belirtirseniz 2. elciler alabilir. Sonra onarıp satıyorlar. Aynısı amcamın makinasında da başımıza geldi. Hurdacılar 20YTL'ye alıyor, henüz vermediler makine bahçede bekliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: computeron

Kapağını kaldır içine güçlü bir hoporlör koy Megaaa BASS ın olsun..

belki parçaları satıla bilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben eski makinayı kapıcıya verdim(beko çamaşır makinesi) ister dedim tanıdığın gariban biri varsa ver ya da hurdacıya sat parası senin olsun dedim
    başka ne yapılırki(100-200ytl arası masrafı vardı tahminimce)
  • sitelere ilan veripte beklemeye değmez hurdacıya ver gıtsın
  • beynin de bir borun yoksa yapılır ve o şekilde ikinci elciler 100 - 200 ytl rahatlıkla satarlar.ama neyni sorun varsa hiç uğraşma hurdacı ver gitsin o parayla kendine güzel bir ziyafet çekebilirsin çelik kazansa 30 ytl bile alırla hurdacılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: computeron

Kapağını kaldır içine güçlü bir hoporlör koy Megaaa BASS ın olsun..

ilk aklıma gelen hurdacıydı ama bu fikit galiba en güzeli
  •  eski bozuk çamaşır makinası ne yapılır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: punsier0

B eski bozuk çamaşır makinası ne yapılır? udur

• Kartı bozuldu. Motoru da blac motormuş. Kazanı palete taktım. Önüne plexi kapak yaptım Elle çevirerek yıkıyorum. Kesinlikle leğende yıkamak kat kat yorucu. Sıkma işlemi biraz sarsıntılı oluyor sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.