Şimdi Ara

ESKİ CİHAZLARA YAYIN VERMİYORUZ SAÇMALIĞI !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Akşam göstermeyen cihaz göstermeye başladı.
  • Aynen benimde başka konulara yazdığım mesajlar uçmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Şifresiz yayınları tabii ki izleme hakkı var, firmware güncellemesi ile çözülür.
    Burada bahsettiğim kanallar receiver satılırken promosyon olarak izleme hakkı verilen, normalde şifreli olan kanallar. Cihazın yasal ömrü dolunca, firma bu kanalları izletmeye devam etmek zorunda değil.

Yzletmek zorunda sözle?mede ömür boyu yazyyor 7 yyl de?il !
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

quote:

Orijinalden alynty: DROID RAZR

Hangi firma dürüst? Hangi firma aldy?y paranyn kar?yly?yny veriyor? Yemin ediyorum nefret ediyorum bu ülkeden nefret. Kan emici kurumlaryn cirit atty?y vatanda?yn sürekli yolunacak kaz gözüyle bakyldy?y bir yer artyk benim gözümde. Gelir ?imdi bir kaç tane vatan millet Sakarya diye çy?yran %193 vergiden bihaber ergen, konu?ur durur duble yol diye

O yollaryn olduguna sükret.Konuyu siyasete bagladyn ya helal olsun.

Firmaların istediği gibi at koşturmasına müsade eden kim? Senden benden önce ülkenin başındakilerin kendi vatandaşının hakkını savunması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DROID RAZR

quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

quote:

Orijinalden alynty: DROID RAZR

Hangi firma dürüst? Hangi firma aldy?y paranyn kar?yly?yny veriyor? Yemin ediyorum nefret ediyorum bu ülkeden nefret. Kan emici kurumlaryn cirit atty?y vatanda?yn sürekli yolunacak kaz gözüyle bakyldy?y bir yer artyk benim gözümde. Gelir ?imdi bir kaç tane vatan millet Sakarya diye çy?yran %193 vergiden bihaber ergen, konu?ur durur duble yol diye

O yollaryn olduguna sükret.Konuyu siyasete bagladyn ya helal olsun.

Firmaların istediği gibi at koşturmasına müsade eden kim? Senden benden önce ülkenin başındakilerin kendi vatandaşının hakkını savunması lazım.

"Firmaların istediği gibi at koşturmasına müsade eden kim?"
    Önemi yok devletin başına "kim" geçerse geçsin "istediği atı da atları koşturur". Bu düzen yeni kurulmadı. Vatandaşın kendini savunabilmesi için adam akıllı hakkını hukukunu koruyan "anayasa"ya sahip olması gerekli.

• d smart bir kaç sene içinde tamamen bitecek.hiç bir özelliği kalmadı şuan.şampiyonlar ligi uefa ligi formula nba la liga hepsini kaybetti.film kanallarında nuh nebi zamanından kalma filmler günde 30 sefer tekrar ediyor.

belgesel kanallarından 2-3 tanesi az çok iş görür.onlarda zaten diğer platformlarda da var.ben internet+d smart kullanıyorum sözleşmem bittiği gün kapattıracağım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.