Şimdi Ara

Eski Donanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim eski makinayı biraz performansını artırıp bizim ufak biraderlere vericem ama makina çok iyi değil. Sizden önerilerinizi bekliyorum.

Birde bir sorum olacak anakartımı çok iyi bilmiyorum bakayım dedim netten ama bişey anlamadım. Maximum 400mhz ram mi kullanmak zorundayım anlamadım. DDR kullanıyor çünkü.

Özellikleri:
    - Gigabyte GA-8VM800M-775 anakart
    - Nvidia 5200 128mb agp
    - 1gb ddr 400 buffalo ram

İçeriği budur, ben ekran kartımı 512 yapabilirmiyim, ya da şöyle sorayım maximum neler yaparsan sınıfına göre verim alabilirim bu makinadan.

Lütfen cevaplayın çünkü hemen değişiklikleri yapmaya başlayacağım yardımınıza ve değerli önerilerinize ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden

• Psu yeterliyse HD3850 AGP 8X ve 1gb 400mhz ddr ram daha al

Veya biraz kasın yeni bir kasa alın bence
  • Sistemi verecekseniz yeni sistem alıp vermenin bir mantığı kalmıyor.

4670 yada 3650 AGP ile ekran kartını

512 MB DDR400 yada 1GB DDR400 ram daha takviye yapabilirsiniz.

Eski bileşenler olduğu için size biraz pahalıya mal olacaktır.
  • HD3850 AGP 8X ve 1gb 400mhz ddr ram önerirdim ama...

SAPPHIRE ATI HD3850 512MB DDR3 256Bit 8x 11124-00-20R KDV Dahil TL : 210YTL

HI-LEVEL 1 GB DDR 400 MHz PC3200 (HI-LEVEL) KDV Dahil TL :66

Yani ortalama 300ytl vermen gerekiyor, bence sen bu başlıgı degiştir ve 300ytl'em var bana bir o/b vga li işlemci anakart ve rem iste bu 3ü ile senin sisteminden 3-4 kat daha performanslı bir sistem kurulur ileride orta seviye bir pci-exp kart takarsın paşalar gibi oynarsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 9 Ekim 2009; 21:52:20 >
  • Benim kendi makinam iyi sayılır aslında ama bu boşta satsam para etmez zaten. Corel midir ne zıkkımdır o programı çalıştırsın başka bir isteğim yok zaten. Evde üç kişiyiz kardeşlerden biri desen tasarlıyor ama çizmiyor hazır şeyler yani. O yüzden çok ahım şahım bir makinaya ihtiyaç yok. Sadece hepimizin vakti benim makinaya uymuyor:))
    Bende amd 5200 var 3650 hd 512 ekran kartı bir de galiba bu phenomları destekledeğini söylemişlerdi msi k9a2-cf anakartım var. 3gb de ram.

Ama işte aynı anda hepimizin işi çıkınca tıkanıyoruz ve ikinci makina şart:)
    Çok teşekkürler, Mert Ayan arkadaşım sence bu corel draw denilen programı yukarda yazdığın parçaları tedarik etsem çalıştırırmıyız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.