ya konuşcak bir şey yok hocam sal gitsin herkes kendi yoluna sosyal medyalarda ekliysede çıkar.
Evet zor dostluklar anılar falan insanın içini yakıyor ama hayatta beklemedıgın ınsanlardan beklemedıgın şeyler görebilirsin. anan baban öz kardeşin değil sonuçta
Ben burada seni suçlu buldum. Sende kendi açından haklısın orası ayrı ama objektif bakarsak o haklı. Gene de sinirlenip sana atar yapmak yerine gönlünü alıp yanından gidebilirdi. Ama onunda üzüldüğünü düşünürsek ufak bir kavga deyip geçiştirin.
quote:
Orijinalden alıntı: oyuncu11790
Dostum evlilik yada benzeri durumlar, kişilerin arkadaşlık bağlarını vs değiştirebilir koparabilir. Burada alınacak yada şaşırılacak bir durum yok, bekarken tanıdığın dostunun yaşam tarzı değişmiş ve hayatında önem verdiği şeyleri sırası da değişmiştir.
Bu tarz durumlarda ısrar etmek doğru değil, siz üzülmüş ve kırılmış durumdasınız fakat yapacak bir şey yok. Bu tarz dostluklarda kırılmalar hep olur, çocukluk arkadaşındır yıllarca dostluk kurduğun adam üniversiteye gider durumlar değişir, üniversitede aynı sofrada ekmek yediğin beraber günler geçirdiğin adam mezun olur selam sabah kesilir, askerde arkadaşın olur her günün beraberdir oradan çıkarsın yüzünü görmezsin...Bunlar hayatın içinde var, tam tersi durumlarda var genelleme yapmıyorum fakat kırılmalar olur. Bu tarz durumlarda ısrar etmenin zorlamanın manası yok, kendi yoluna bakmanı tavsiye ediyorum....
Doğru diyorsunuz kendimi işime verdim. En azından gün içinde kafa yorarken hatırlamıyorum. Üzülerek hayat geçmiyor. Yıllarca dost dediğiniz kişiler başkaları için sizi silebiliyor. Böyle diyip geçiyorum artık. Üniversitede aynı evde kalıp tüm günü beraber geçirdiğim kişilerle görüşmüyoruz dediğiniz gibi. Sanırım buna büyümek deniyor. Yaşlandıkça yalnızlaşıyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: fairtune
dost diye bir şey yok insanlara güvenmek kumdan kale kurmaya çalışmaktır..
Dediğinizde çok haklısınız. İnsanlara artık güvenmek zor. Çıkarlar bitene kadar yanınızda kalıyor insanlar. Çıkarsız dostluk bulmak zor.
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
ya konuşcak bir şey yok hocam sal gitsin herkes kendi yoluna sosyal medyalarda ekliysede çıkar.
Evet zor dostluklar anılar falan insanın içini yakıyor ama hayatta beklemedıgın ınsanlardan beklemedıgın şeyler görebilirsin. anan baban öz kardeşin değil sonuçta
Hocam o kadar yapmadım hala sosyal medyada duruyor. Bağları tamamen kopartmakta istemedim sanırım. Ne olursa olsun dostumdur diyerek. İnanın yaklaşık 1 yıldır konuşmuyoruz sanırım. Hakkında daha kötü bir şey düşünmedim ne de olsa konuşmasam da dostumdur diye.
quote:
Orijinalden alıntı: muratcimen98
Son durum ne tekrar konuştunuz mu?
Hayır konuşmadık. Şuan olduğum şehre geldi. Yakın arkadaşım bilerek ne oldu konuşuyo musunuz diye sormuş. Yüzü düştü falan seni söyleyince dedi ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Yanında nişanlısı da varmış. Biz artık gidelim diye geçiştirmiş nişanlısı.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984
Ben burada seni suçlu buldum. Sende kendi açından haklısın orası ayrı ama objektif bakarsak o haklı. Gene de sinirlenip sana atar yapmak yerine gönlünü alıp yanından gidebilirdi. Ama onunda üzüldüğünü düşünürsek ufak bir kavga deyip geçiştirin.
Hocam sizin beni suçlu gördüğünüz nokta nedir? benim kendimde göremediğim. Aydınlatırsanız bende kendimi bileyim. Düşünüyorum düşünüyorum kendimin suçlu olduğu noktayı göremedim.
Ona baskı yapman.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984
Ona baskı yapman.
Aslında pek baskı yaptığımı düşünmüyordum. Sonuçta 18 yıllık arkadaşım. O bana çok daha fazla ağır şeyler söylediğinde ben ona kızmak yerine ben onu dinleyip konuştum. Dost dediğimiz kişi doğruyu söyler. Sırf gönlü olsun diye birine yanlış konuşmayı sevmem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme