Sistem yetmeyeceği noktaya kadar kalsın öyle. İşlemci default hızda darboğaz yapıyor olabilir ama değiştirmeye gerek yok. Hız aşırtmayla halledilir.
fizik kartı olarak kullanmayacaksanız çöpe atmayın bana kargolayın uygun fiyata yada saklayın kötü günler için belki 2. sistem toplarsınız
quote:
Orijinalden alıntı: Riqimaru
Sistem yetmeyeceği noktaya kadar kalsın öyle. İşlemci default hızda darboğaz yapıyor olabilir ama değiştirmeye gerek yok. Hız aşırtmayla halledilir.
Forumlarda okuduğum kadarıyla Q 6600 işlemcilerle hız aşırtmada çok iyi sonuçlar elde ediliyormuş. Benim işlemci soğutucusu stok fandı, yeni nesil soğutuculardan aldım, şu an işlemci sıcaklığı 16-18 derecelerde yani hız aşırtma için her şey hazır ama benim bu konuda hiçbir bilgim yok. Yanlış bir şey yaparak işlemciye zarar verirsem diye bugüne kadar dokunmadım.
quote:
Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN
fizik kartı olarak kullanmayacaksanız çöpe atmayın bana kargolayın uygun fiyata yada saklayın kötü günler için belki 2. sistem toplarsınız
Yakında açacağım büro için elimde olan eski parçaları saklıyorum. Büroda en az 2 bilgisayar olacak başlangıç için. Teklifiniz için teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme