Şimdi Ara

Eski Galatasaraylı Tarık Çamdal Fıkra Anlattı Sosyal Medya Yıkıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Transferi için Antalyaspor ailesine, Başkan Öztürk ve teknik direktör Bülent Korkmaz'a teşekkür eden Tarık Çamdal, "Antalyaspor camiasına gelerek, futbol adına yeniden doğmak istiyorum. Benim için yeni bir çıkış olacak, çok eminim. Hedeflerim çok büyük. Bu camiyla eski performansımı yakalayıp uzun yıllar formayı terletmek istiyorum" dedi. Amilton ise Antalyaspor camiasına geldiği için mutlu olduğunu ve takıma yardım etmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

Eski Galatasaraylı Tarık Çamdal Fıkra Anlattı Sosyal Medya Yıkıldı

Sen bu dediklerine kendin inanıyormusun Tarık
    Senin yüzünde en ufak bir özgüven belirtisi yok neyine güveniyorsun ODUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 1 Şubat 2019; 5:39:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cehennemin dibine kadar yolu var.. Milyonlarca insanin ahını bedduasini küfrünü alan bi insan Ahh ahhhhhhhhhhhhh diye diye geberir, Bu insanliğin var oluşundan bu yana hep böyle olmuştur ve olacaktir.. Geldiği gittiği takım farketmez bugun yarin seneye 5 seneye 10 seneye farketmez dinsel olarakta değil hayatın olayi budur ister İlahi adalet dersin istersen Karma ister başka bişiy.. Mutlaka acı çekeee çekeeeee karşiliği çikar..

Yaa küfür edicem edeceğim küfüre yazik valla yaa.. BJK FB GS, 3 Büyük klupler Yabanci sınırı denen Angutça icat yüzünden ciğeri 5 para etmez 3. lig topçularina MİLYON EURO paralar dağitti.. Hala bugunlerde bile Gerizekali kitle çikip Yabanci sınırı acaba gelmeli mi falan diyebiliyor.. Sene sonu yine hortlatirlar Yabanci sınırı geri gelsin diye.. Türk futbolunda gelişim olacaksa Yabanci sayısını 2-3 sene boyunca komple serbest bırakacaklar.. Yetenekli olan Türk kendini gösterip gider 3 büyüklere zaten... Böyle Çöp olanlarda anca 2. 3. ligde tepinir durur..
  • Cehennemin dibine kadar yolu var.. Milyonlarca insanin ahını bedduasini küfrünü alan bi insan Ahh ahhhhhhhhhhhhh diye diye geberir, Bu insanliğin var oluşundan bu yana hep böyle olmuştur ve olacaktir.. Geldiği gittiği takım farketmez bugun yarin seneye 5 seneye 10 seneye farketmez dinsel olarakta değil hayatın olayi budur ister İlahi adalet dersin istersen Karma ister başka bişiy.. Mutlaka acı çekeee çekeeeee karşiliği çikar..

Yaa küfür edicem edeceğim küfüre yazik valla yaa.. BJK FB GS, 3 Büyük klupler Yabanci sınırı denen Angutça icat yüzünden ciğeri 5 para etmez 3. lig topçularina MİLYON EURO paralar dağitti.. Hala bugunlerde bile Gerizekali kitle çikip Yabanci sınırı acaba gelmeli mi falan diyebiliyor.. Sene sonu yine hortlatirlar Yabanci sınırı geri gelsin diye.. Türk futbolunda gelişim olacaksa Yabanci sayısını 2-3 sene boyunca komple serbest bırakacaklar.. Yetenekli olan Türk kendini gösterip gider 3 büyüklere zaten... Böyle Çöp olanlarda anca 2. 3. ligde tepinir durur..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Cehennemin dibine kadar yolu var.. Milyonlarca insanin ahını bedduasini küfrünü alan bi insan Ahh ahhhhhhhhhhhhh diye diye geberir, Bu insanliğin var oluşundan bu yana hep böyle olmuştur ve olacaktir.. Geldiği gittiği takım farketmez bugun yarin seneye 5 seneye 10 seneye farketmez dinsel olarakta değil hayatın olayi budur ister İlahi adalet dersin istersen Karma ister başka bişiy.. Mutlaka acı çekeee çekeeeee karşiliği çikar..

hele zihniyete, tipe bak

• Buna karşı tüm kulüplerin cephe alıp bunu futboldan atması gerekirdi hale bak yazık. Antalya umarım en kısa zamanda küme düşer.
  • " Gs de iyi performans göstermeseydim antalya gibi büyük bir kulüp benimle ilgilenmezdi. "
  • paşaya 4 sene yattıktasn sonra çalışacak olmak ağır gelmese bari
  • BU ADAM HALA NASIL TRANSFER OLABİLİYOR YA. KLÜPLER HALA BU KADAR SALAK MI ALMAYACAKSIN BUNLARI SONRA FURBOLCULAR DİYOR ZATEN HER TÜRLÜ KLÜP BULURUM. BU ADAMLARI ALMAYACAK HİÇ BİR KLUP SONRA SURUNECEKLER AMATÖRDE.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tigrerra

BU ADAM HALA NASIL TRANSFER OLABİLİYOR YA. KLÜPLER HALA BU KADAR SALAK MI ALMAYACAKSIN BUNLARI SONRA FURBOLCULAR DİYOR ZATEN HER TÜRLÜ KLÜP BULURUM. BU ADAMLARI ALMAYACAK HİÇ BİR KLUP SONRA SURUNECEKLER AMATÖRDE.
    ben de aynı soruyorum. Dünyada oyuncu mu bitti git yabancı vs bul Tarıka mı kaldılar gerçekten.
  • "galatsarayı yabancı sınırı kuralı sebebiyle yıllarca yoldum inek sağar gibi sağdım."
    fıkra bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.