Şimdi Ara

Eski gamepad leri Xbox gamepad ine dönüştürmek… (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
9.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ''Xpadder'' isimli programı kurun istediğiniz oyunu rahat rahat oynayın boş yere uğraşmayın. kendisi bir sanal joystick yaratma programıdır.
  • Ya bunu neden beceremediğiniz belli system32 de bazı dosyalar korumalı olduğu için üstüne yazamıyorsunuz hiçbirşekilde. Becermenin kolay bir yolu var Xbox gamepadi olarak göstermek istediğiniz oyunun içine atın dosyaları tamamdır . Denedim çalıştı
  • ps2 gamepadini pc de kullanmanızı öneririm. peste falan fark atarsınız rakiplerinize.

Eski gamepad leri Xbox gamepad ine dönüştürmek…

xbox gamepadi almayı düşünüyordum ama 1 gamepade de 100 tl verilmez. en güzeli 35 tl lik dual shock 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 5 Ağustos 2009; 19:07:34 >
  • Zaten buradaki amaç gamepad alıp verme meselesi deil sadece elindeki gamepadi Xbox 360 Gamepadi diye yutturma
  • Pinacle Game Profiler... Tek geçerim... Tek işkencesi, her oyun için ayrı bir profil oluşturup, ayar yapmanız gerekmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

Pinacle Game Profiler... Tek geçerim... Tek iºkencesi, her oyun için ayrı bir profil oluºturup, ayar yapmanız gerekmesi.

Program güzel ama 30 gün süresi var galiba
  • Pinacle Game Profiler çok güzel ama profil oluşturmak çok can sıkıcı bir durum. Oysa verdiğim sitedeki iki dosyayı oyun klasörüne attınızmı olay bitiyor.

Ben Win7 64bit te son versiyonu çalıştıramadım ama önceki sürümü -v1.1- gayet düzgün çalışıyor. Tek derdim rumblepad2 olur olamaz herşeyde titriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealGangsta

yaw ben gamepad aldım ama undercoverdan başka oynayacak oyun bulamadım. fps oyunlar iğrenç oluyor gamepad ile. devil may cry 4 ü denicektim onada gamepadle zor oluyo demişler ne oynayabirilirim gamepad ile?

Nba 2k9 u oynayabilirsinOyun gamepad ile çok rahat oynanıyor
    Edit:Kim hortlattı lan konuyuBende ciddiye alıp mesaj yazmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 6 Ağustos 2009; 18:22:21 >

• En güzeli bu bence hiçte sıkıntı yaratmaz istediğin oyunda uygulayabilmek için oyunun yüklendiği klasöre at dosyaları . Vistada System32 de dosyalar korumalı olduğu ben böyle yaptım ve çalıştı .
  • hangi dosyalari attiginizi atiyorsunnuz?

o forumda 40 tane dosya var hangisini indirip yapacaz?

ilk basta indirdim birini olmadi xpadder ile ugrasiyorum iki gundur cok sinirlendim:)
  • Bu yamayı kullanıyorum tuş kombinasyonları ,marka ve modele göre değişiklik gösteriyor

GamePad ile oynadıgım oyunlar

BatmanAA,Resident Evil 5,NFShift,NinjaBlade
  • arkadaşlar deliricem bütün linkler kırık internette bakmadığım link kalmadı ,olan msn den atabilirmi lütfen ,taylanahmet02@hotmail.com
  • tocaedit bu emulatorun resmi sitesi ordan indirebilrsin
  • ordakiler beyaz sayfa açılıp kalıyor ,sonunda çalışır bir link buldum batman aa de denedim oldu.
    gerçekten çok süper oldu xpadder çekilmiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NJP -- 27 Aralık 2009; 20:36:01 >
  • selam arkadaşlar.ya bana yardımcı olurmusunuz? race driver grid i gamepad ile oynayamıyorum...nasıl oynayabilirim?yardımcı olursanız sevinirim..şimdiden tşkler...
  • ya arkadaslar biraz eski bi konu kusura bakmayın ama ben topic başındaki linke giremiyorum elinizde warsa atarmısınız rar lı halde
  • Bu mod harika bir şeydir gerçekten. Her oyunu adam eder.
  • bad company ile çalışıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 18 Ağustos 2010; 9:36:35 >
  • Linki bulamayanlar için;

http://code.google.com/p/x360ce/downloads/detail?name=x360ce.App-2.0.2.76.zip&can=2&q=

Buradan exe'yi çekin.

Oyunun olduğu klasöre bu exeyi atın sonra "x360ce.exe" programını çalıştırın dosyalar yok oluşturayım mı ? gibi birşey diyecek evet diyeceksiniz.

Ondan sonra ayarları yapacağınız ekran açılıyor.

Ordan ayarları yapıp kaydedin.

Oyuna girin.

Oluşturduğu dosyalar;

x360ce.ini
    xinput1_3.dll

Gamepad'i başka bir oyunda kullanmak istiyorsanız yukarıdaki 2 dosyayı oynayacağınız oyunun exe'sinin bulunduğu dizine atmanız yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Linki bulamayanlar için;

http://code.google.com/p/x360ce/downloads/detail?name=x360ce.App-2.0.2.76.zip&can=2&q=

Buradan exe'yi çekin.

Oyunun olduğu klasöre bu exeyi atın sonra "x360ce.exe" programını çalıştırın dosyalar yok oluşturayım mı ? gibi birşey diyecek evet diyeceksiniz.

Ondan sonra ayarları yapacağınız ekran açılıyor.

Ordan ayarları yapıp kaydedin.

Oyuna girin.

Oluşturduğu dosyalar;

x360ce.ini
    xinput1_3.dll

Gamepad'i başka bir oyunda kullanmak istiyorsanız yukarıdaki 2 dosyayı oynayacağınız oyunun exe'sinin bulunduğu dizine atmanız yeterli.
    güzel konu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.