Şimdi Ara

eski halim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi sure ara vermiştim oyuna bu veletlerden ötürü. O sıralar ADC yi falan iyi oynuyordum. Mac falan taşıyabiliyordum. Dota oynuyorum bu aralar. Bazen arkadaşlar çağırıyor oyuna gidiyorum ama feedliyorum. Halbuki oyuna alisigim hala. Kontrollerde falan bi sorun yok. 2 kill verince early de iyice sinirleniyorum oyun kopuyo benim için. Sizce ne yapmalıyım?

Bir de top lane rehberi varsa link atabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toplane 2 kill verirsen zaten kopar gider sinirlenmesen bile

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Mainim ADC ama orda da feedliyorum. Solo lane hic oynamadim bi şansımı denemek istiyorum. Ve bana rehber lazim cok bilmislik degil

• Oynadıkca acılırsın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: II. Aragorn

Mainim ADC ama orda da feedliyorum. Solo lane hic oynamadim bi şansımı denemek istiyorum. Ve bana rehber lazim cok bilmislik degil

Bilmişlikle ne alakası va ben sinirine bağlamaman için dedim neyse yardım etmeye çalışanda kabahat

• aynı benim durum. feedlemiyorum ama takım çalışması 0 hep bi kopukluk var. belkide artık oyunu bırakmamız gerekiyodur bu kadar sıkdıgına göre

benim gibi değişik pickler yap mesela malph jungle nami jungle ad top nidalee falan gibi.
  • Hic mid oynayamam normalde ama canım leblanc çekti mid. Ranked ama olsun nolcak dedim. Lanede ezdim roam yaptım kill topladım. 12/4 çıktım laneden. Tf lerde ADC yi falan aradan çıkarıyorum ama 4 kişi de maldi. Sonuç lose. Boyle olunca da isteğim kalmıyor belki mid veya leblancin temelini, gorevini bilmedigimdendir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duygularım Yok Gibi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • II. Aragorn kullanıcısına yanıt
    eger takım odun geliyorsa arkadaşın ile girmek daha faydalı olucaktır hele combo wombo pickler yaparsanız daha çok eğlenirsiniz. Sonuçta bu bir oyun stres yerine eğlenmemiz lazım ama unskilled playerlar bütün eğlenceyi yokediyor malesef.
  • konunun ismini görünce ne hayallerle girmiştim

eski halim yok
  • Best Dari in Tr kullanıcısına yanıt
    Şimdiye ucururlardi

• aynı ben la refleksler karar verme vs hepsi geçen seneye göre kötü, sıkıldım artık oyundanda eskiden playsler yapardım lee sinle geçen girdim gene warda atlayana kadar 3 sn geçiyor en iyisi bırakmak pc yüzünden güncel oyunlarıda oynayamıyorum kaldım gene bu oyuna
  • incubus77 kullanıcısına yanıt
    Dota oynuyorum bi başka arkadaş grubuyla da. Oradaki herolari deneyeyim derken de baya bi zaman olduruyorum. Dene istersen

• Dostum aynen bende dotaya başladım.Açıkcası dota çok hoşuma gitti. Grafikleri olsun karakterleri olsun , yeni sihirdar vadisi gelene kadar günde lolden en fazla 1 maç atmayı düşünüyorum çünkü grafikleri çizgi film grafikleri gibi.
  • TürKiSi T kullanıcısına yanıt
    Yeni sihirdar vadisini yukledim ben onla oynuyorum PC te geçince link atarim

• ben mouse değiştirmişdim böyle bildiğin bütün oyunculuğumu kaybetmiştim 0 dım lane safasında aşırı zorluk çekiyodum.Sonra araya araya eski mouse buldum.Bulamasam diamond'a elvada filan ederdim sanırım

Daha önce 2 yıl dota 1 oynadım dota 2 oynamışlığımda var lolden daha güzel oyun fakat lolün daha çok oynanıyo olması ve riotun türkiyeye verdiği destek yüzünden dota2 oynamıyorum.
  • knk ötmüyo mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

aynı benim durum. feedlemiyorum ama takım çalışması 0 hep bi kopukluk var. belkide artık oyunu bırakmamız gerekiyodur bu kadar sıkdıgına göre

benim gibi değişik pickler yap mesela malph jungle nami jungle ad top nidalee falan gibi.

Takımımda biri nami jungle yapıcak. Ağzına kürekle vururdum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

aynı benim durum. feedlemiyorum ama takım çalışması 0 hep bi kopukluk var. belkide artık oyunu bırakmamız gerekiyodur bu kadar sıkdıgına göre

Takımımda biri nami jungle yapıcak. Ağzına kürekle vururdum

+1
  • Dota oynuyorsan işin zor , geçen bende fiora ultisini yarıda kesmek için flash attım , sanki yurnerodan kaçıyordum :D.
  • Artik sıkılmıssin lolden bence moba yerine baska tur oyun oynayip lolu ozle biraz bana faydasi olmustu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.