Şimdi Ara

Eski History Channel'i İstiyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    o hangi platformda hocam?
  • universty3 kullanıcısına yanıt
    BBC earth hem dsmartta hemde tivibuda var ayrıca 0.8ºw thor uydusunda 12015 H 30000 3/4 8PSK frekansında mevcut ancak thor uydusundaki yayını izleyebilmeniz için internete ve cccam server'a ihtiyacınız olucak çünkü yayın conax şifreleme sistemiyle şifreli aynı uyduda ve frekansta artık gerçek tarih kanalı olan h2 yani history2 kanalı ve sadece adı tarih kanalı olan ancak içeriği rezil olan history kanalı mevcut rezil tarih kanalı history ve bbc earth gerçek belgesel kanalı Türkçe dilde yayın yapmaktadır gerçek tarih kanalı olan h2 yani history2'deyse ingilizce ve polonyaca dili mevcut bu bahsettiğimiz kanallardan 2'şer tane var bu uyduda biri orjinal dilde diğeri ise çoklu dilde yayın yapıyor h2 kanalın çoklu dilde yayın yaptığı kanalında arapça altyazı bile mevcut ama Türkçe diline dair hiçbir destek yok elinde a+e network'ün yayın hakları bulunan saran grubu ise bu konuda şöyle bir açıklamada bulunmuş "h2 kanalı için platformlarla anlaşamadık.." ya kardeşim al turksat uydusundan bir frekans çevir kanalı tamamen Türkçe diline ver şifresiz yayına bu kadar zor mu bu iş oflaz medya grubu kadar olamıyorsunuz ama koskoca holdingsiniz saran grubu.

• Salih Özkoç kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.history kapansın bence bir işe yaramıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • universty3 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, aslında sadece kanalın adını değiştirseler yeterli çünkü kanalda yayınlanan içeriğin bir hayran grubu mutlaka vardır yani herkesin ilgi alanı ve zevki farklı olabilir :) ancak tarih diye lanse ettikleri içeriğin tarihle çok az ilgisi olması ve çoğunluğu şov amaçlı olması tarih'in yanlış anlaşılmasına sebep olabilir örneğin eskiden modern rehinciler adlı programda rehinciye gelen eşyaların tarihi hakkında daha çok bilgi verilirdi ama sonra chumlee (gerçek adı austin lee russell olan 30'lu yaşlarının ortasında olan biri) denilen şişkoyu daha çok ön planda tutmaya başladılar (bu arada modern rehinciler programı bir kurgu değil gerçek bir şirket) sonra toplayıcılar, restorasyoncular, depocular ve araba modifiyecilerinde daha çok tarihe değinirlerdi ama artık o da yok gerçi sadece amerikan tarihine değiniyorlar ya neyse sonuçta tarih abi oysa eski history'de mükemmel programlar vardı insan tv'nin karşısına bir oturdumu kalkmak bilmezdi şimdi o mükemmel programları h2 kanalına aktardılar bari history kanalının adınıda anlaşılmayan tarih (Incomprehensible history, IH) koysunlar tam olur

• Yayınlanan belgesel adı altındaki Reality Showların hep aynı bölümleri yayında. Bir iki istisna hariç. Bari onu düzeltsinler en azından izleyenler de farklı bölümleri izlemiş olurlar.
  • şahsen ben bahsettiğiniz programları çok severek izliyorum hatta en sevdiğim kanal dsmarttaki dtx ile beraber

modern rehincilier, amerikan restorasyon, depo savaşları, araba yenileyen programlar hepsi çok güzel.

bence tek sıkıntı orjinalde nasıl bilmiyorum fakat aynı programları yayınlıyorlar sıklıkla ve reklamları çok uyuz edici, hele şu son zamanlarda sürekli yayınladıkları tarihi karakterler olan reklam spartacus, iskender falan isimleri geçen
  • Valla ben çocukken evimizde digitürk varken hep history channel izlerdim çok sağlam savaş evren belgeselleri vardı şimdi bi bakıyorum depo savaşları denilen saçma sapan amerikan 3-5 herifin kendi depolarını saçma sapan işleri gösteriyor
  • o bütün tarih belgeselleri history2'ye taşındı .Umarım bein media grubu 2.ci kanalı alır.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam.yoksa bana hitap etmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih Özkoç

Şuanda en kaliteli belgesel kanalı bbc earth bence. history kanalının sadece adı history tıpkı içi boş kavak ağacı gibi.

Kesinlikle katılıyorum. Keşke bu kanalı digiturk e getirseler.
  • viasat history de çok güzel bir kanal...
  • wolf41 kullanıcısına yanıt
    Hayatımda gördüğüm en berbat ikinci tarih kanalı sürekli aynı bölümleri yayınlıyorlar benim için beş kuruş etmez o kanal zaten bu yüzden filbox almadım(ödeme şekli yıllık olduğu için aslında aone olmayı düşünüyordum ama) sırf viasat history kanalı olduğu için satın almadım ve o kanal o platformda olduğu sürece asla abone olmuycam h2 kanalı türkçe dublaj seçeneği ile hangi platforma gelirse gidip o platforma sırf h2 kanalı için abone olucam ingilizcesi olanlar(malesef h2 kanalının türkçe dil desteği hiç yok sebebi ülkemizdeki cahil platform yöneticilieri!!!) h2 ile viasat history karşılaştırsınlar ne demek istediğimi anlıycaklar.
    valla bence çok güzel bir kanal usta...
  • wolf41 kullanıcısına yanıt
    Zevkler ve renkler tartışılabilir herkesin zevki farklı bu yüzden size ve zevkinize saygı duyuyorum :) elbette içerik olarak güzel bir kanal lakin beni bir süre sonra sıktı.. aslında sürekli aynı bölümlerin yayınlanmasının en büyük sebebi Türkçe dublaj sıkıntısı eminim h2 kanalıda gelse onda da aynısı olurdu o kanalda da sürekli aynı bölümler yayınlanırdı bu yüzden yanlış anlamayın Sayın wolf41 tepkim size değil aslında para canavarı platformlara.. bir sürü insan farklı platformlara abone ama her birisinin farklı şikayetleri var(istisnalar, yani her şeyden memnun olanlar hariç) ve bütün şikayetlerinde de haklılar çünkü para ödüyorlar :) neyse Sayın wolf41 tekrardan size ve zevkinize saygı duyduğumu bütün içtenliğimle belirterek size ve donanım haber forum sakinlerine iyi günler dilerim :)
    evet haklısınız bende sizi anlıyorum ve saygılar sunuyorum iyi geceler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.