Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
170
Favori
127.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafa goksel

çok teşekkür ederim. arkadaşımın laptopunu kaydettirsem olur yani demi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• airmechavi A kullanıcısına yanıt

Anladığım kadarıyla oluyor ama yine de emin değilim, ben kendi eski cihazım üzerinden yaptırdım ama forumda "alingirli" şekilde de yapılıyorsa, gerektiğinde yanınızda olacak arkadaşınızla zaten olması lazım, yani umarım olur yanlış yönlendirmeyeyim sizi.

• quote:

Anladığım kadarıyla oluyor ama yine de emin değilim, ben kendi eski cihazım üzerinden yaptırdım ama forumda "alingirli" şekilde de yapılıyorsa, gerektiğinde yanınızda olacak arkadaşınızla zaten olması lazım, yani umarım olur yanlış yönlendirmeyeyim sizi.

çok sağolun tekrar. tüm mesajları okuyamadım. ben üniversite öğrencisiyim ofis işleri film vs için kullancam bu laptop işimi görür mü? illa ram eklememe gerek var mı 4 gb yeterli olur mu?

Dual çalışması gerçekten önemli , cpu nun getirdiği performans farkın bir kısmını dual dan kaybetmek mantıklı değil, öğrenci iseniz zaten tam sizlik bir laptop.

• quote:

Dual çalışması gerçekten önemli , cpu nun getirdiği performans farkın bir kısmını dual dan kaybetmek mantıklı değil, öğrenci iseniz zaten tam sizlik bir laptop.

5 yıllık laptop olması gerekiyomuş galiba arkadaştaki de 5 yılı doldurmamış daha geri ödemeden yararlanamıyorum galiba. bu çok kötü oldu

Evet laptop un 5 yaşında olması lazım, en azından bana dedikleri bu (konuşmaları hep kayıt ettiğim için eminim), ya da 5 yıllık olmasa da bozuk olması gerekiyor ,bence yine de bir deneyin , çünkü şartları "alingirli" durumlar için zorlaştırdık diyorlar, belki esnetebilirler ne kaybedeceksiniz, yok derler en fazla.

• quote:

Evet laptop un 5 yaşında olması lazım, en azından bana dedikleri bu (konuşmaları hep kayıt ettiğim için eminim), ya da 5 yıllık olmasa da bozuk olması gerekiyor ,bence yine de bir deneyin , çünkü şartları "alingirli" durumlar için zorlaştırdık diyorlar, belki esnetebilirler ne kaybedeceksiniz, yok derler en fazla.

tamamdır yarın müşteri hizmetlerini arayıp soruyum bi

• Geçen yıl kampanyadan faydalandım, bir pc daha alacağım aynı telefon aynı maille kaydolabilir miyim?

• Bildiğim kadarıyla bu kampanyadan 1 kere faydalanabiliyorsunuz, aile fertlerinden biri başvursun 2. ciye, bir de kampanya ya başvurup 60 gün içerinde almaz iseniz bir daha kabul etmiyorlarmış.

• hp müşteri hizmetleri ile konuştum iade kampanyasından yararlanmak için laptopun hem 5 yılını doldurmuş olması hem de donanımsal bir arızası olması gerekiyormuş. kabul etmediler.

• quote:

Bildiğim kadarıyla bu kampanyadan 1 kere faydalanabiliyorsunuz, aile fertlerinden biri başvursun 2. ciye, bir de kampanya ya başvurup 60 gün içerinde almaz iseniz bir daha kabul etmiyorlarmış.

Biz de bir daha HP almayız olur biter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sağlık olsun, en azından denemedim demeyeceksiniz.

• Angelica kullanıcısına yanıt

İşte o kadar.

• mustafa goksel kullanıcısına yanıt

aynen hocam sağolun. sizce hp 15s fq2045nt yi alayım mı yoksa 4300 tlye hp rebak ryzen 3 4300u mu? yoksa sınırları zorlayıp lenovonun ryzen 7 5700u 8/512 modelini 5500 tlye mi alıyım? o kadar çıkmaya gerek var mı bilemedim, çok kararsız kaldım. 4000 5000 tl ye ne önerirsiniz

Lenovo da ram lehimli biliyorsunuz arttırılamıyor yoksa 5700u tek geçilir. i3 3690 civarı arada 1800 civarları bir fark var hala, eğer sınırları zorlayabiliyorsanız yine de 5700u alınır , i3 alırsanız da geriye kalan 1800 civarları ile diğer eksiklerinizi giderirsiniz. Bir ana bilgisayarınız var ve mobilite için düşünüyorsanız i3.

• taksitle almayı düşünüyordum ama olmadı 3800 tl bütçem var bu fiyata ne önerirsiniz? 3500 tlye lenovo v15 ada ryzen 3 3250u 8/256 mı yoksa 3700 tlye hp 15s fq2045nt i3 1115g4 4/256 mı?

Bildirim olmayınca şuan gördüm mesajınızı ; o zaman daha güncel cpu olan i3 ü almanız mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa goksel -- 6 Mayıs 2021; 7:47:40 >
  • arkadaşlar, yakın zamanda kampanyadan yararlanan var mı? aradım hp'yi eski laptobun faturasındaki isimle, yeni alınacak laptobun faturadaki isimler aynı olmalıymış, nette incelediğim kadarıyla seri nosunu arkadaşından alıp kampanyadan yararlanan var, ben elimdeki işyerimin bana verdiği eski laptobun faturası adıma değil diye faydalanamayacak mıyım?

• Arkadaşlar kampanyada nedir son durum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski makinanin adiniza faturali olmasi zorunlulugu getirmisler, bende almaktan vazgectim acikcasi

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.