Şimdi Ara

Eski Htc yi Özledim. Neden Mtk?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zamanının efsanesi kalite kokan htc si ne hallerde ya :( Snapdragon cihazı yok neredeyse ve ben 2015 öncesi htc yi özldeim. Desire z ler,x ler,hd 2 ler,sensationlar,one m7 m8 ler. Mtk dan nefret eden birisi olarak bu beni üzüyor. Samsung kullanıyorum ve memnunum ama htc yi sahalarda görmek istiyorum. Motorola yı da öyle. Sadece apple samsung artık sıktı. Klavye kızak tasarımları,arkası deri gibi kapak ya da kapağı çıkabilen metal modüler cihazlar desire hd gibi. Ve sense 5 öncesi arayüzü.

• HTC eski köklü kullanıcılarını dinlemiyor. Bir şeyler hatalı gidiyor. bu kadar insan hatalarını onlara söylüyor fakat HTC kabul etmiyor. Bu durumda onlar in bu durumda olmasına neden oluyor. Tasarım ödülüne sahip bir marka böyle hatalar yapmamalı.
  • Yeni bir Mediatek işlemcili bir cihaz piyasaya sürecek. Gerçekten yanlış yolda ilerlemeye devam ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC'de nasıl bir gaflet var anlamadım. One M7 modelinin tasarımını çok beğenmiştim zamanında. Devam eden amiral gemileri, gittikçe çirkinleşti nasıl olduysa... M8, M7'den, M9, M8'den, 10'da M9'dan daha çirkin bir model olarak çıktılar...
  • Desire 830 almayi düşünüyordum tavsiye etmiyormusunuz peki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 820 öneririm.

• Kısmen tabi . Pili zayıf. Belki de 830 ile 820 pili açısından çok fark etmiyordur ama para verip cihaz alacaksam mtk olmasın. Discovery ya da xiaomi meizu değil ki bu. J710 alın samsung.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Önerinizi dikkate alicam

• M8'den sonra htc benim için bitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.