Bildirim
Eski Invoker 27 Skill

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Invoker'ın ilk çıktığı zaman galiba, iyiki şuan bu halde değil. -
Eskisi gibi olsa oyunda invoker op olur Portal skilli chaos knight gibi adamı yanına getiriyor, diğer skillerle beraber düşünürsek akıllara zarar
-
Peki neden kaldırılmış? -
Böyle bir invoker hatırlamıyorum ben oyuna invoker eklendiği zaman seçilen bir hero bile değildi sonradan seçilebilir hale geldi belki de bu o zamanlardandır. -
quote:
Orijinalden alıntı: D3monHunter
Böyle bir invoker hatırlamıyorum ben oyuna invoker eklendiği zaman seçilen bir hero bile değildi sonradan seçilebilir hale geldi belki de bu o zamanlardandır.
Nedeni aynı anda sadece tek skill oluşturabilmesi ve Invoke Cooldownunun her seviyede 15 olması sanırım. -
Hafızayı canlandırmak için baktımda invoker 6.49 6.50 versiyonlarda mevcut ama seçilebilir bir hero değil questle boss olarak gözüküyor 6.52 6.54 arasında bir yerde rework ve rebalance yapiliyor. 6.54deki skillleride bugünki gibi yani videodaki 27 skillik invokeri oyunda hiç görmedim eskiden yeni çıkan map direk oynanmıyordu balance problemleri giderilene kadar o arada bir gelip gitmiş olabilir o da bir ihtimal çok emin olmak için wc3ü yükleyip bakmak lazım.
1. EEW - Chaos Meteor
2. WWE - EMP
3. WWQ - Tornado
4. QQW - Ghost Walk
5. QWE - Deafening Blast
6. QQE - Ice Wall
7. EEE - Sun Strike
8. QQQ - Cold Snap
9. WWW - Alacrity
10. EEQ - Forge Spirit -
beta sürümü bu, invoker ilk çıktığında şimdikine göre çok da farklı değildi skilleri.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X