Şimdi Ara

Eski Iphone dan yenisine butun verileri aktarma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
28.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar aynı durumla ben de karşı karşıyayım ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Eski telefonum iPhone 3G ve IOS 4.1 yüklü, yeni telefonum ise iPhone 4S ve IOS 5.1.1 yüklü. Öncelikle kişileri ve mesajları olmak üzere aktarılması mümkün olan başka ne varsa hepsini yeni telefonuma aktarmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
  • Restore from backup yaparak yeni iphone a eski backup i yüklüyoruz tamam da benim eski telefonum 32 gb iken yenisi 16 gb peki ben şimdi eski telefonumdan backup almadan önce tek tek uygulama seçerek mi 16 gb ( kullanır hafıza kaç gb ise ) a indirip back up almam lazım ?
  • Tamamdır arkadaşlar, Restore ve Restore from Backup yolunu izleyerek eski telefonumdaki bilgileri yeni telefonuma yükledim..

Bu arada LithuM henüz yapmış birisi olarak da senin soruna yanıt verebilirim. Eski telefonundaki dataların çoğu muhtemelen uygulamalar ve müziklerdir. Fakat restore from backup işlemi uygulamaları ve müzikleri kapsamıyor. Kişiler, mesajlar, notlar, takvim, ayarlar ve fotoğraflarını kapsıyor. Dolayısıyla eski telefonunun 32 yenisinin 16 GB olmasının bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Aynı uygulamaları tekrar yüklemek istersen AppStore'den yükleyebilirsin, ücretli olarak satın aldıkların varsa Apple ID'inle giriş yaparak yükleyeceğin için tekrar ücret ödemeden yükleyebileceksin. Müzikleri'de iTunes'dan eşleyerek eski telefonunundaki bilgileri ve dataları aktarma işlemini tamamlayabilirsin. Tabi yeni telefonun 16 GB olduğundan eski telefonun full müzik doluysa yenisinde biraz azaltarak yüklemen gerekecek. Umarım yardımcı olmuştur, hoşçakal..

• Yarın eminim hepsi işime yarıyacak teşekkürler yardımınız için.Hoşçakalın telefonunuzu güzel günlerde kullanın.
  • Up varmi daha kolay bir yol?
  • Youtube'da videosu varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.