Arkadaslar Iphone 3gs teki butun herseyi Iphone4 a nasil atacagim hic bisey kaybetmek istemiyorum da.
İlk once cihazin backup ini al daha sonra yenisini aktive ettiginde restore from back up yapmalisim
peki telefon defteri de transfere dahil oluyor mu?
Evet rehberinde transfer olur ama istersen yinede apple storedan idrivelite programini indirip rehberini oraya transfer edebilirsin ucretsiz
tşk ederim bilgileriniz için
Değişik bir cihaz bağladığında bu restore from back up önerisi çıkıyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: umutech Değişik bir cihaz bağladığında bu restore from back up önerisi çıkıyor mu?
Cihazi baglayinca direk restore ftom backup cikip cikmadigimdan emin degilim ama utunesta iphone ikonun uzerine sag tiklayinca restore from backup secenegi oluyor. Eger tabii restore islemi sonrasinda set up iphone as a new denmezse.
sol tarafta iphone resminin üzerine sağ klik yap birden fazla restore varsa hangisini istersen onu yuklersin çok kolay soru olursa çekınmeyın sorun
yani siz yeni bir iphone a başka bir iphone dan back up aldığınızı söylüyorsunuz yanlış anlamadım değil mi?
YENİ BİR İPHONE BAĞLADIĞINIZDA ZATEN ITUNES SİZE SECENEKLER SUNACAK SİZDE ONCEKI ALDIGINIZ BACKUPI SECECEKSINIZ VEYA YENI BIR CIHAZ OLARAK TANIMLICAKSINIZ
tamamdır benim bildiğim kadarıyla yeni bir iphone a bu yapılamıyordu bilgilendirme için teşekkürler.
arkadaşlar 3g yi dediginiz gibi back up yaptım ve yeni aldıgım iphone 4 u takınca restore back up çıkıyo, eskisini tekrar takınca restore back up çıkıyo ama yardımcı olurmusunuz?
arkadaşım restore from back up seçeneğini seceksin zaten orda sana backup aldığın iphonu sectirecek epeydir yapmadığım için son hatırladıklarım bunlar çok kolay bir işlem , fakat cihaz yurtdışı 4.0 veya 4,0,1 falan ise dikkatli ol restore falan yapma yanlışlıkla ama Turkiye den alınmaysa hiç korkma hiçbir şeklide sorun yaşamazsın
restore yapmamaya dikkat ettim, telefonum simlock lu zaten bekleyenlerdenim, sadece 3g deki bilgileri ve kişileri atayım kalsın dedim umarım simlock olayını çözerlerse hani bi sorun yaşamayayım dedim. ama yanlış yazmışım yani iphone 4 ü takınca sadece back up var. restore back up seçenegi gözükmüyo ????
belkide back up doğru yapamamışsındır
eşleşme başladı ve yaıldı yükleme felan ve eski yani 3g yi takınca çıkıyo restore back up seçenegi... sadece iphone 4 de çıkmıyo anlamış degilim.
itunes versiyon nedir ? help de yazar acaba lock olduğu için mi yaptırmıyor ben de ip4 kullanıyorum 2g den attım tüm bilgileri önce back up aldım, daha sonra restore from back up dedim
bir arkadaşımda dedi itunes versiyon eskidir diye, bende komple kaldırdım ve yeniden yükledim ama malesef olmadı sanırım, simlock oldugun içindir. teşekkürler...
selamlar
yeni telefona eski telefonumla beraber giden telefon listesi ve bir dolu aplicationı yüklemek istiyorum en son 19.04.2012 de back up yapmışım restore to back up dediğimde aşağıdaki uyarı çıkıyor ne yapmam gerek?
"ıtunes could not restore the ıphone because the bacup session failed"