Arkadaşlar daha önce C vd D olarak 2 ye ayrılmış olan diske yeni işletim sistemi kurdum ama kurulum işlemini bilgisayar ile gelen Recovery cd si ile kurdum sadece c ye format atıp kurulumunu yapar diye düşünürken. Bütün diski silip C vd D yi birleştirip tek bir partition a kurmuş Xp yi .Şimdi ben bu yedeklerimi kurtarabilir miyim?
elbette kurtarabilirsiniz. easyrecovery 6 adlı programı indirin derinlemesine tarama seçeneği ile silinen dosyalarınızı geri getirebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: isqwild
Arkadaşlar daha önce C vd D olarak 2 ye ayrılmış olan diske yeni işletim sistemi kurdum ama kurulum işlemini bilgisayar ile gelen Recovery cd si ile kurdum sadece c ye format atıp kurulumunu yapar diye düşünürken. Bütün diski silip C vd D yi birleştirip tek bir partition a kurmuş Xp yi .Şimdi ben bu yedeklerimi kurtarabilir miyim?
geçmiş olsun üstüne yeni yazım yaptıgın için labaratuar ortamında 0 1 olarak veri alabilirsin ama sadece silmiş olsaydın arkadaşın dediği program gibi bir ton programlar kurtara bilirdin ama burda senin kisi algoritmayı farklılaştırmak o yüzden veri kurtarma merkezleri var o kadar basit olsa idi bir programla herkez yapardı .
ok o yüzden işiniz zor ama iki kısımda aynı boyutta c v de olarak silinmiş olsa idi ok fakat siz c yi sil d yi bunları birlerşti ve yeniden biçimle ne oldu algoritma değişit eeee ne olacak iş labaratuar ortamında olacak pc nin tüm geçmişi özel cihazla (programla değil) taranacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme