Şimdi Ara

eski kafalı mıyım ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne olduğunu bilmiyorum ama gerçekten müzik dinliyorsun hocam boşver sen.

Eski kafalılık buysa bende eski kafalıyım valla.
  • Eskiler her zaman iyidir müzikte.
  • müzik zevki asla tartışılmamalı.sana hoş gelen tarz neyse o
  • dimi ya yesterday gibi bir şarkı neredee diğerleri tripkolik takılsın :D
  • Ben de pink floyd olduğunu düşünüyorum müziğin şahsen bu geri kafalılık değildir gerçek müziktir.En kötü ihtimalle klasiktir.
  • Geri kafalılık yoktur bana göre.Zevk meselesi -Zevkler ve renkler tartışılmaz- bir çok müzik türü var pop,rap,hip-hop,reggea,metal rock,heavy metal,world music...

Bana göre de şimdikilere bakarsak uyduruk müzik sesleriyle şarkıcıların sesini bile baştan yaratıyorlar.Sevdiklerim de yok değil yani.
  • Nalakası yok.Plak rulez.
  • "sizin bilmiyor olmanız şu anda kaliteli müzik yapılmadığı anlamına gelmez. ana akım gruplar ve sanatçılar gözünüzün önündeyken ve irdelemeden tabi kaliteli sanatçı yok dersiniz. ben iddia ediyorum ki 2000'lerdeki rock - metal müzisyenleri 80leri 100e katlar. progressive metalinden djentinden, jazz - klasik müzik etklileşimli metaline, prodüksiyon kalitesine kadar 2000ler arayan insanlar için maden gibi"

alıntıdır ama sonuna kadar katılıyorum buna
  • hayır sadece kalitali şeyler dinliyorsun. asıl eski kafalılık günümüzdekiler. adamın müzik anlayışı serdar ortaç ve o tarz şeylerden ibaret. şöyle bi guns n roses,queen,pink floyd gibi şeyleri açınca o ne öyle kuru gürültü diyen tipler var. zaten bu tip grupların adlarını bile duymamışlar. yani kısaca bence sen doğru yoldasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: red bull racing

hayır sadece kalitali şeyler dinliyorsun. asıl eski kafalılık günümüzdekiler. adamın müzik anlayışı serdar ortaç ve o tarz şeylerden ibaret. şöyle bi guns n roses,queen,pink floyd gibi şeyleri açınca o ne öyle kuru gürültü diyen tipler var. zaten bu tip grupların adlarını bile duymamışlar. yani kısaca bence sen doğru yoldasın.

bence konuyu açan arkadaş onu kastetmemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtremeHatred

quote:

Orijinalden alıntı: red bull racing

hayır sadece kalitali şeyler dinliyorsun. asıl eski kafalılık günümüzdekiler. adamın müzik anlayışı serdar ortaç ve o tarz şeylerden ibaret. şöyle bi guns n roses,queen,pink floyd gibi şeyleri açınca o ne öyle kuru gürültü diyen tipler var. zaten bu tip grupların adlarını bile duymamışlar. yani kısaca bence sen doğru yoldasın.

bence konuyu açan arkadaş onu kastetmemiş

benim cümleler biraz hatalı odu. demek istediğim arkadaşgeri kafalı değil. asıl geri kafalı olanlar (söz mescitten dışarı ve sadece müzikal anlamda) müzik anlayışı ilk mesajda yazdığım gibi olanlardır.

• Bu gerikafalilik degil, bilincli ve kulagi iyi dinleyici olmak demektir. Gunumuz rock muzigin temellerini bu isimler atti. Mutluyum ve dinlemeye devam ediyorum.

Ayrica herkesin farkli bir kulagi vardir. Serdar ortac veya hadise dinleyen insanlari kucumseyip, hor gormek yerine, saygi gostermeliyiz. Nitekim onlar da insan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Bu gerikafalilik degil, bilincli ve kulagi iyi dinleyici olmak demektir. Gunumuz rock muzigin temellerini bu isimler atti. Mutluyum ve dinlemeye devam ediyorum.

Ayrica herkesin farkli bir kulagi vardir. Serdar ortac veya hadise dinleyen insanlari kucumseyip, hor gormek yerine, saygi gostermeliyiz. Nitekim onlar da insan.

Onlar insansa ben hayvanım, başkan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyaayya

nirvana
    ac/dc
    aerosmith
    rolling stones
    deep purple
    led zeppelin
    queen
    metallica (2000lerden önceki metalika)
    eagles

örnek vermek gerekirse:
     eski kafalı mıyım ?

motorheadı unutmuşsun üstad

• Bende bir gerikafalıyım
  • Bana göre, asıl sığlık ve geri kafalılık; insanları, dinledikleri müziğe göre sınıflandırıp, kategorize etmektir. O dönemlerin şartlarında, sınırları zorlamanın ne demek olduğu araştırıldığında görülecektir. Yalnızca albümlerin kapaklarına, çekilen kliplere bakıldığında dahi, yapılan işin ne derece olağan dışı olduğu anlaşılacaktır.
  • eski kafalı falan değilsin ne hoşuna gidiyorsa onu dinle
  • ne eski kafası bea sevdiğini dinliycen
    valla en iyisini yapıon BEATLES
    BOB MARLEY
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtremeHatred

"sizin bilmiyor olmanız şu anda kaliteli müzik yapılmadığı anlamına gelmez. ana akım gruplar ve sanatçılar gözünüzün önündeyken ve irdelemeden tabi kaliteli sanatçı yok dersiniz. ben iddia ediyorum ki 2000'lerdeki rock - metal müzisyenleri 80leri 100e katlar. progressive metalinden djentinden, jazz - klasik müzik etklileşimli metaline, prodüksiyon kalitesine kadar 2000ler arayan insanlar için maden gibi"

alıntıdır ama sonuna kadar katılıyorum buna

70lerin 80lerin underground piyasasını araştırsak neler çıkar, asıl maden orası. özellikle eski nadir plakları tekrar basan firmaların ellerinde efsane albümler oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 18 Aralık 2011; 20:12:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.