Şimdi Ara

eski kafalı mıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben müzikte eski kafalı mıyım bana göre en iyi müzikler 60 lı yılların müziği.beatles , queen , bob marley , elvis presley , eagles gibisi gelir mi ya :)

• eski kafalılık buysa bende öyleyim
  • Yok hocam ne eski kafalılığı müzik zevkinin eski kafalılığı mı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ala

Yok hocam ne eski kafalılığı müzik zevkinin eski kafalılığı mı olur.
    tmm geri kaldığımı düşünüyordum teşekkürler :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekobe

tmm geri kaldığımı düşünüyordum teşekkürler :))

Alıntıları Göster
    Queen, Bob Marley kim sevmez zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

aynen !
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepDelver

quote:

Orijinalden alıntı: W

aynen !

Alıntıları Göster
    Bob Marley
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mob Associate

Bob Marley

Alıntıları Göster
    Al benden de o kadar birader..

8 yıllık gitaristim. Çevremde birlikte müzik yapabileceğim adamlar bulamıyorum. 60' lar, 70' ler ve 80' lerden parçalar çalalım dediğimde milletin yüz ifadesi değişiyor.

Hiç de umrumda değil açıkçası. Eğer bunun adı eski kafalılıksa, sapına kadar eski kafalıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

8 yıllık gitaristim. Çevremde birlikte müzik yapabileceğim adamlar bulamıyorum. 60' lar, 70' ler ve 80' lerden parçalar çalalım dediğimde milletin yüz ifadesi değişiyor.

Hiç de umrumda değil açıkçası. Eğer bunun adı eski kafalılıksa, sapına kadar eski kafalıyım.

Alıntıları Göster

nirvana
    ac/dc
    aerosmith
    rolling stones
    deep purple
    led zeppelin
    queen
    metallica (2000lerden önceki metalika)
    eagles

örnek vermek gerekirse:
     eski kafalı mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Film Bu Ya -- 30 Ağustos 2011; 4:08:09 >

• bence de türk pop 2000 den sonrası bitmiştir. 11 senedir sound lar aynı ve müzikalitede gelişme hiç yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

bence de türk pop 2000 den sonrası bitmiştir. 11 senedir sound lar aynı ve müzikalitede gelişme hiç yok
    Müzik anlamında ne olacaksa 2000 lere gelmeden oldu bitti bana göre 70 lerin popu 80-90 ların Rock- Metali tekrar geri gelmez bence. Günümüzdeki abuk subuk şarkılara bakınca eski şarkıları sevmemek gibi bir ihtimal kalmıyor zaten. Ama günümüzdeki şarkıları yapanlara kızmıyorum kabahat onu dinleyenlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

Müzik anlamında ne olacaksa 2000 lere gelmeden oldu bitti bana göre 70 lerin popu 80-90 ların Rock- Metali tekrar geri gelmez bence. Günümüzdeki abuk subuk şarkılara bakınca eski şarkıları sevmemek gibi bir ihtimal kalmıyor zaten. Ama günümüzdeki şarkıları yapanlara kızmıyorum kabahat onu dinleyenlerde

Alıntıları Göster
    50'ler Rockabilly & saykobili dinleyen yok galiba forumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ressam

50'ler Rockabilly & saykobili dinleyen yok galiba forumda.

Alıntıları Göster
    bob marley, nirvana, john lennon bunlar efsane benim gözümde zaten de günümüz müzik kültürü yerlerde bence arabesk rapcılar, justin bieberciler falan tiksindim birden

• quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

bob marley, nirvana, john lennon bunlar efsane benim gözümde zaten de günümüz müzik kültürü yerlerde bence arabesk rapcılar, justin bieberciler falan tiksindim birden

Alıntıları Göster
    Eski kafalı olmak iyidir
    @Vgroove Aynen sozlerınıne katılıyorum adam akıllı muzık yapacak insan yok bu tarz calacak.Herkes bir sert müzik çalmak falan peşinde.

• quote:

Tam tersi günümüzün müziklerini (popüler olanları diyelim) dinleyenler eski kafalı. Ama benim çevremde o dediğin insanlardan istemediğim kadar fazla var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Tam tersi günümüzün müziklerini (popüler olanları diyelim) dinleyenler eski kafalı. Ama benim çevremde o dediğin insanlardan istemediğim kadar fazla var

Dediğin gibi gençler popüler dinliyor artık.
    Ama geri kafalı olmakta iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: iDrum

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Dediğin gibi gençler popüler dinliyor artık.
    Ama geri kafalı olmakta iyidir

Alıntıları Göster
    tercih meselesi tabi ama zaten saydığın gruplar müzikte gayet iyiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebuduk

tercih meselesi tabi ama zaten saydığın gruplar müzikte gayet iyiler.

Alıntıları Göster
    Asıl geri kafalılık günümüzdeki şarkıları dinleyip o saçma şeylere 'müzik' demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyaayya

nirvana
    ac/dc
    aerosmith
    rolling stones
    deep purple
    led zeppelin
    queen
    eagles

örnek vermek gerekirse:
     eski kafalı mıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Peter Hammill

quote:

Orijinalden alıntı: ayyaayya

nirvana
    ac/dc
    aerosmith
    rolling stones
    deep purple
    led zeppelin
    queen
    eagles

örnek vermek gerekirse:
     eski kafalı mıyım ?

Alıntıları Göster
    Bu senin müzikten anladığını gösterir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.