|
Kilomla Dalga Geçenlere Kapak Sözler
Arkadaşların kilonla ilgili yorumlar yaparak sana dalga geçtiklerinde, kendine güvenini zedelemekten kaçınmak ve onlara yerini bildirmek önemlidir. İşte kiloyla dalga geçenlere verilebilecek etkili kapak sözler:
- "Kilon benim sorunum ve seni ilgilendirmez. Lütfen zamanını daha üretken şeyler yaparak değerlendir."
- "Görünüşüm hakkında senin yorumlarına ihtiyacım yok. Kendimi olduğu gibi kabul ediyorum ve başkalarının görüşleri beni tanımlamaz."
- "Kilonu eleştirmek senin kusurlu karakterini yansıtıyor, benimkini değil. Kendi eksikliklerin üzerinde çalışmayı dene."
- "Kendi değerini başkalarının dış görünüşüne göre belirlemek senin zaafındır. Kendine saygı duymayı öğren."
- "Kilo bir ölçüdür ve bir kişinin karakterini veya değerini belirlemez. Lütfen başkalarını dış görünüşlerine göre yargılamayı bırak."
- "Arkadaşım kilolu insanlarla dalga geçiyor ve bu kabul edilemez. Lütfen herkese saygılı davran."
Kiloyla ilgili alaycı yorumlarla karşılaştığında, sakin ve saygılı kal. Onları ne kadar etkilemediğini göster ve yorumlarının sana ulaşmadığını vurgula. Kilolu olmak bir kusur değildir ve senin hakkında olumsuz şeyler söyleyenleri görmezden gelmeyi öğrenmen önemlidir.