Şimdi Ara

Kilolu Olduğum İçin Arkadaşlarım Dalga Geçiyor.Kapak Yapıcak Cümleler Lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
19.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulda sınıftakiler falan hep şişko,ayı,obez gibi kelimeler kullanıp beni küçük düşürmeye çalışıyolar ilk başlarda pek umursamazdım. Ama şimdi çok gücüme gitmeye başladı bunlar böyle diyince bende küfür falan ediyorum. küfür etmeden kapak yapmam lazım. bi yardım edin kardeşinize.

Not: Boyum 1.76 Kilo 98

Not2: Kavga etmeyi sevmiyorum. İstesem ederim ama bu işin müdür,aile kısmı falan var hiç başımı belaya sokmak istemiyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kilomla Dalga Geçenlere Kapak Sözler

Arkadaşların kilonla ilgili yorumlar yaparak sana dalga geçtiklerinde, kendine güvenini zedelemekten kaçınmak ve onlara yerini bildirmek önemlidir. İşte kiloyla dalga geçenlere verilebilecek etkili kapak sözler:

• "Kilon benim sorunum ve seni ilgilendirmez. Lütfen zamanını daha üretken şeyler yaparak değerlendir."
    • "Görünüşüm hakkında senin yorumlarına ihtiyacım yok. Kendimi olduğu gibi kabul ediyorum ve başkalarının görüşleri beni tanımlamaz."
    • "Kilonu eleştirmek senin kusurlu karakterini yansıtıyor, benimkini değil. Kendi eksikliklerin üzerinde çalışmayı dene."
    • "Kendi değerini başkalarının dış görünüşüne göre belirlemek senin zaafındır. Kendine saygı duymayı öğren."
    • "Kilo bir ölçüdür ve bir kişinin karakterini veya değerini belirlemez. Lütfen başkalarını dış görünüşlerine göre yargılamayı bırak."
    • "Arkadaşım kilolu insanlarla dalga geçiyor ve bu kabul edilemez. Lütfen herkese saygılı davran."

Kiloyla ilgili alaycı yorumlarla karşılaştığında, sakin ve saygılı kal. Onları ne kadar etkilemediğini göster ve yorumlarının sana ulaşmadığını vurgula. Kilolu olmak bir kusur değildir ve senin hakkında olumsuz şeyler söyleyenleri görmezden gelmeyi öğrenmen önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kardesim o kilo ne ya ben 37 yasindayim 91 kiloyum
  • sende onlarla dalga geç kusursuzmu onlar
  • Sana kapak sozler degil. Acil kilo vermen lazim hahahh :P

(troll)
  • Kilon çok fazla kapak etsende birşeye yaramaz.
  • DH son zamanlarda çok fazla göç aldı beyler
  • kilo ver
  • Yengas'ın imzasını tişört yap, gömleğin içine giy, bisi diyen olursa aç gömleği çat diye
  • Cumleden daha iyisi var ki;

3 aylik diyet & home fitness& gunde 1 saat tempolu yuruyus, eger sekerden undan tuzdan; tatlidan hamurisinden hamburgerden pizzadan yagdan dondurulmusgidalardan koladan uzak durursan her ogun hafif doyacak kadar ve dengeli beslenirsen 3 ayda 15 kilo vermen hic de zor degil. (home fitness: baslangic 120 mekik 45 sinav, 3 ayin sonunda 240 mekik 90 sinav)
  • Kapak sozu dusunmeyi birak sagligin icin kilo vermeye bak camis gibi olmussun
  • Benim'de boy 1.78 Kilo 67 Arkadaşlar zayıflayacak yer kalmamış diyor
  • Sende onları zayıf yönlerinden vur. Yaşını bilmiyorum ama kendin ile barışık bir yetişkin gibi davranırsan zamanla sana gıpta edeceklerdir.
  • 15 kilo bana versen olmazmi ? ben 48 kiloyum..Parasi neyse verecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QUARESMA | 1903

15 kilo bana versen olmazmi ? ben 48 kiloyum..Parasi neyse verecem

oha lan
  • banada verebilirsin 60 kiloyum
  • Lafla 3 kişi susar , 5. kişiye laf bulamazsın , sana mavi kapak toplamaya başlasak susmaz sınıftakiler , zayıflamak zorundasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Lafla 3 kişi susar , 5. kişiye laf bulamazsın , sana mavi kapak toplamaya başlasak susmaz sınıftakiler , zayıflamak zorundasın.

Arkadas admin galiba yemissin uzaklastirmayi.
  • Git kilo ver en büyük kapak o olur.
  • Burada herkes 1.90 boyunda, kaslı, yakışıklı, Öss'de ilk 10.000'de ve fit vücuda sahiptir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.