Şimdi Ara

Zayıf olduğum için dalga geçiyorlar !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
11.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ; Bildiğimiz üzere Türkiye'de zayıf ve şişman insanları karşılaştırdığımız zaman şişman insan sayısı zayıflara göre fazla olduğu belli oluyor..haliyle şişman insanlara dalga geçseler bile çoğunluk şişman olduğu için psikolojik olarak büyük bir etki yaratmıyor..ama sorun şu ben şişman değilim..çok zayıfım..son 1 yıldır karbonhidrat ve protein ağırlıklı besleniyorum..yaşım 16..ama bir türlü kilo alamıyorum..alsam da çok az alıyorum..boy:1.72 - kg:52 dediğim gibi zayıf olsam sorun olmaz ama çok zayıf olduğum için sırıtıyor..kısa kollu giyemiyorum..ama 1-2 hafta sonra sıcaklar gelecek ve mecbur giyeceğim..bu yüzden millet dalga geçecek..en çok da kızların dalga geçmesine üzülüyorum..sanki biz bilmiyoruz zayıf olduğumuzu !!! sizce ne yapayım arkadaşlar bu zayıflığın bir çözümü var mı ? doktora baktım birşeyim yokmuş..gainer veya protein tozu önermeyin çünkü fazla param yok..

-DOKTORA GİTTİM TEST ETTİRDİM HERŞEYİ..HERŞEYİM NORMAL AMA PROTEİN DEĞERİM YÜKSEK ÇIKMIŞ..
    -DALGA GEÇECEK ARKADAŞLAR KONUDAN UZAKLAŞSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Loner -- 4 Nisan 2016; 1:55:36 >

• allah dermansız dert vermesin
  • çıkar ve patronun kim olduğunu goster
  • Milleti takmamakla başlayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben senden neredeyse 100 kg fazlayım da ne oluyor? Hayat böyle de zor.

Bu arada genelde küçük çocuklar benimle dalga geçiyor. Ben de küfrediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: WexaR

Milleti takmamakla başlayabilirsin.

hocam 1 değil 2 değil...onlara laf olarak ayarı veriyorum ama eve gelince o kötü anıları hatırlayınca moralim bozuk oluyor ve uyuyamıyorum..okuldan da çok kaçamıyorum artık özürlü devamsızlık : 12 ..özürsüz : 8.5
  • O yüzden mi o kadar spora gidiyonuz diyet yapiyonuz dotunuz az daha büyüsün diye mi de yada madem zayıflık kötü bi şey o zaman biraz daha yiyin de tamamen uzaklaşın de sonrada sonuçları bana bildir merak ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Dala Geçiyorlar Ama
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zayıf olmak daha iyi , takma sen diğer insanları .

• Benim de hedefim 90 kg olmak. Bu kiloda %10 yağ oranına kadar yağımı dibe çekeceğim kısmetse. Senin bir 60 kg olman yeterli. Tabii bunu kas alımı yaparak yapmalısın. Zaten sendeki yağ oranı esansiyeldir. O açıdan kilo alman çok kolay olur. Sana tavsiyem, sürekli kas çalış ve yiyebildiğin kadar beyaz veya kırmızı et yiyip, protein al. Tıkın adamım, tıkın. Ben senin yerinde olsam o vücudu şişman bir hale bile getirebilirim ama tabii amacımız kas yapmak. Zayıfken avantajlısın, kas alımın kolay olacaktır diye düşünüyorum. Benim 52 kg vermem gerekiyor ve daha yeni 3 kg ancak verdim.

• bende zayıftım baya babaanneme taşındım gerçi taşınmak zorunda kaldım şimdi daha az zayıfım :D babannem sağ olsun dakka başı ne desem yapıyor saat başı soruyor aç mısın diye.üstüne bide kas çalışıyorum kendi imkanlarımla şınav mekik falan hafif bi altyapımda var.

adam gibi yersen,spor yaparsan kilo alırsın sen de.benim hiç iştahım olmadığı halde sabahları okula giderken yarım ekmek yiyorum içi boş.yani iş sende bitiyor.
  • Hocam boyum 1.72 kilom 48 bende aynı şekildeyim çok zayıfım ama dalga geçen pek olmuyor.1sene önce daha kısa ve zayıftım şimdi daha iyi en azından metabolizmamız hızlı da çalışıyor olabilir doktora gitmedim ben.

• Keşke zayıf olsam :((
  • Bizde de sivilce var diye sesimiz kalın diye dalga geçiyor zayıf olmasan başka bişeyini bulup dalga geçerlerdi öyle insanları hayatından çıkarmayla başla işe

• quote:

Orijinalden alıntı: Martin.

quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

Orijinalden alıntı: Martin.

çubuk adam gibisin yani

senin gibi ..... lar yüzünden insanlarda moral kalmıyor...şimdi ......tirip gidebilirsin

o 40 kilodan 20si yağ desen 15 kemik ağırlıgı desen 5 kilo kasın var az 16 yasında filitna gibi çocuklar var, noldu moralinmi bozuldu kibrit adam

40 kiloda 20 kilo yag mi? Yani 40 kilo ve %50 yag orani

• Ben de baya zayıfım.Şu an 1.87 boy, 63 kilo.Genelde söylenenler kemik torbası, biraz ekmek ye falan.Ama dalga geçmek falan eskidendi onlar.Yaş büyüdükçe bunun için dalga geçen pek kalmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar merhaba ; Bildiğimiz üzere Türkiye'de zayıf ve şişman insanları karşılaştırdığımız zaman şişman insan sayısı zayıflara göre fazla olduğu belli oluyor..haliyle şişman insanlara dalga geçseler bile çoğunluk şişman olduğu için psikolojik olarak büyük bir etki yaratmıyor..ama sorun şu ben şişman değilim..çok zayıfım..son 1 yıldır karbonhidrat ve protein ağırlıklı besleniyorum..yaşım 16..ama bir türlü kilo alamıyorum..alsam da çok az alıyorum..boy:1.72 - kg:46 dediğim gibi zayıf olsam sorun olmaz ama çok zayıf olduğum için sırıtıyor..kısa kollu giyemiyorum..ama 1-2 hafta sonra sıcaklar gelecek ve mecbur giyeceğim..bu yüzden millet dalga geçecek..en çok da kızların dalga geçmesine üzülüyorum..sanki biz bilmiyoruz zayıf olduğumuzu !!! sizce ne yapayım arkadaşlar bu zayıflığın bir çözümü var mı ? doktora baktım birşeyim yokmuş..gainer veya protein tozu önermeyin çünkü fazla param yok..

Senin durum benden iyiymiş benim 1.84 kilo 60 Allah sopaya can vermiş gibi yolda yürürken benim gayet iştahım açık yemek de çok yiyorum ama alamıyorum takma kafana belli bir zamandan sonra insanların dediklerini takmamayı öğreniyorsun o zaman problem kalmıyor yaş 24 bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: manas22

quote:

Arkadaşlar merhaba ; Bildiğimiz üzere Türkiye'de zayıf ve şişman insanları karşılaştırdığımız zaman şişman insan sayısı zayıflara göre fazla olduğu belli oluyor..haliyle şişman insanlara dalga geçseler bile çoğunluk şişman olduğu için psikolojik olarak büyük bir etki yaratmıyor..ama sorun şu ben şişman değilim..çok zayıfım..son 1 yıldır karbonhidrat ve protein ağırlıklı besleniyorum..yaşım 16..ama bir türlü kilo alamıyorum..alsam da çok az alıyorum..boy:1.72 - kg:46 dediğim gibi zayıf olsam sorun olmaz ama çok zayıf olduğum için sırıtıyor..kısa kollu giyemiyorum..ama 1-2 hafta sonra sıcaklar gelecek ve mecbur giyeceğim..bu yüzden millet dalga geçecek..en çok da kızların dalga geçmesine üzülüyorum..sanki biz bilmiyoruz zayıf olduğumuzu !!! sizce ne yapayım arkadaşlar bu zayıflığın bir çözümü var mı ? doktora baktım birşeyim yokmuş..gainer veya protein tozu önermeyin çünkü fazla param yok..

Senin durum benden iyiymiş benim 1.84 kilo 60 Allah sopaya can vermiş gibi yolda yürürken benim gayet iştahım açık yemek de çok yiyorum ama alamıyorum takma kafana belli bir zamandan sonra insanların dediklerini takmamayı öğreniyorsun o zaman problem kalmıyor yaş 24 bu arada

valla ne yapıcaz böyle hayat mı geçer

• Bol bol abur cubur ye emin ol kilo alirsin, az ve ya cok ama alirsin

• hardline kilo aldırıcı al.. işe yarar 2x5kg küp al bitirince 60 ı görürsün

• la ben burda 185 85 kiloyum kilo vermeye çalışıyorum senin dediğine bak.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.