Şimdi Ara

Zayıf olduğum için dalga geçiyorlar !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
11.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben 181 49 kiloydum.2-3 ayda 20 kilo aldım.su sıralar 2 kilo daha verdim ama önemli değil hallederim.nasıl mi aldım? spor yaptım ve düzenli yemek yedim.bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robin-

ben 181 49 kiloydum.2-3 ayda 20 kilo aldım.su sıralar 2 kilo daha verdim ama önemli değil hallederim.nasıl mi aldım? spor yaptım ve düzenli yemek yedim.bu kadar.
    42 kiloyum 1.77 boy var benimle bile dalga geçmiyorlar seninle nasıl dalga geçiyororlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

oo hocam sen benden de zayıfmışsın ama iyi toparlamışsın valla helal olsun..bugünden itibaren başlıyorum spora..
  • la arkadas ne deisik adamlarsiniz zayifim dalga geciolar sismanim duba diolar uzunum sirik diolar kisayim cuce diolar bi doy bi doy sukret

• Yapicak bisi yok kardeşim bende zayifim ama benle dalga gecen yok doğrusu bu konuda dalga gecen yok benimde senden farkım yoktu boy1.70 lerde kilo 51-53 değişiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: mstf0099

la arkadas ne deisik adamlarsiniz zayifim dalga geciolar sismanim duba diolar uzunum sirik diolar kisayim cuce diolar bi doy bi doy sukret

hocam bu normal değil benle işin boku çıkana kadar dalga geçiyorlar..insanda sabır denen birşey var..dayanamıyor artık..
  • The Loner kullanıcısına yanıt
    fizik yapın aynı benimkiyle boy ve kilo. acaba klon falan olabilir mi miyop musun mesela :D (dalga geçmiyorum harbi aynı)
  • Zyzz yaz googleye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotoStunt

Yapicak bisi yok kardeşim bende zayifim ama benle dalga gecen yok doğrusu bu konuda dalga gecen yok benimde senden farkım yoktu boy1.70 lerde kilo 51-53 değişiyordu

hocam 50 kg'yi tutturunca pek sırıtmıyor zaten..40'larda çok sırıtıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unreachable Dreams

Ben senden neredeyse 100 kg fazlayım da ne oluyor? Hayat böyle de zor.

Bu arada genelde küçük çocuklar benimle dalga geçiyor. Ben de küfrediyorum.

küfredince napıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf0099

la arkadas ne deisik adamlarsiniz zayifim dalga geciolar sismanim duba diolar uzunum sirik diolar kisayim cuce diolar bi doy bi doy sukret
    Oğlum taktığınız konuya bak ya bende senle neredeyse aynı kilolardayım. 1.70 boy 48-49 kiloyum.Sana abin olarak önerim kafana takma zaten seneyede takmayacan yapman gereken tavırlarını sertleştirmek birazcık ciddi ol eminim o senle dalga geçenler sana bunu söyleyemezler.Benimlede geçen sene dalga geçiyorlardı da mesela bu sene neredeyse hiç yoktu dalga geçen çünkü tavırlarımı sertleştirdim. kafama takmamaya başladım bide şimdi milletle samimi olunca millet senin kalbini kırmamaya çalışıyor o sebepten de söylemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hound Dog

quote:

Orijinalden alıntı: Unreachable Dreams

Ben senden neredeyse 100 kg fazlayım da ne oluyor? Hayat böyle de zor.

Bu arada genelde küçük çocuklar benimle dalga geçiyor. Ben de küfrediyorum.

küfredince napıyorlar

• Bende zayıfım Arkadaşlarım arada banada takılır hatta biri burda ama dediğim gibi takılırlar sadece ha Sınıfta 1-2 kişi var abartan onlarıda duymamazlıktan gel bence arkadaş çevrenden kaynaklanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: omer1313

fizik yapın aynı benimkiyle boy ve kilo. acaba klon falan olabilir mi miyop musun mesela :D (dalga geçmiyorum harbi aynı)

• quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

Arkadaşlar merhaba ; Bildiğimiz üzere Türkiye'de zayıf ve şişman insanları karşılaştırdığımız zaman şişman insan sayısı zayıflara göre fazla olduğu belli oluyor..haliyle şişman insanlara dalga geçseler bile çoğunluk şişman olduğu için psikolojik olarak büyük bir etki yaratmıyor..ama sorun şu ben şişman değilim..çok zayıfım..son 1 yıldır karbonhidrat ve protein ağırlıklı besleniyorum..yaşım 16..ama bir türlü kilo alamıyorum..alsam da çok az alıyorum..boy:1.72 - kg:46 dediğim gibi zayıf olsam sorun olmaz ama çok zayıf olduğum için sırıtıyor..kısa kollu giyemiyorum..ama 1-2 hafta sonra sıcaklar gelecek ve mecbur giyeceğim..bu yüzden millet dalga geçecek..en çok da kızların dalga geçmesine üzülüyorum..sanki biz bilmiyoruz zayıf olduğumuzu !!! sizce ne yapayım arkadaşlar bu zayıflığın bir çözümü var mı ? doktora baktım birşeyim yokmuş..gainer veya protein tozu önermeyin çünkü fazla param yok..

Kilo alamama sebebin parazit olabilir bağırsaklarında. Git bi baktır çok zor birşey değil.

• Asosyal liseli metalci kardrsm spora doktora git boza falan ye o halinle bile ego kasmaya calismissin yazik blok bu arada eksileyin liseliler

• quote:

Orijinalden alıntı: LeSegur

Bende zayıfım Arkadaşlarım arada banada takılır hatta biri burda ama dediğim gibi takılırlar sadece ha Sınıfta 1-2 kişi var abartan onlarıda duymamazlıktan gel bence arkadaş çevrenden kaynaklanıyor.

aynen hocam çevreden oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MekheR

quote:

Arkadaşlar merhaba ; Bildiğimiz üzere Türkiye'de zayıf ve şişman insanları karşılaştırdığımız zaman şişman insan sayısı zayıflara göre fazla olduğu belli oluyor..haliyle şişman insanlara dalga geçseler bile çoğunluk şişman olduğu için psikolojik olarak büyük bir etki yaratmıyor..ama sorun şu ben şişman değilim..çok zayıfım..son 1 yıldır karbonhidrat ve protein ağırlıklı besleniyorum..yaşım 16..ama bir türlü kilo alamıyorum..alsam da çok az alıyorum..boy:1.72 - kg:46 dediğim gibi zayıf olsam sorun olmaz ama çok zayıf olduğum için sırıtıyor..kısa kollu giyemiyorum..ama 1-2 hafta sonra sıcaklar gelecek ve mecbur giyeceğim..bu yüzden millet dalga geçecek..en çok da kızların dalga geçmesine üzülüyorum..sanki biz bilmiyoruz zayıf olduğumuzu !!! sizce ne yapayım arkadaşlar bu zayıflığın bir çözümü var mı ? doktora baktım birşeyim yokmuş..gainer veya protein tozu önermeyin çünkü fazla param yok..

Kilo alamama sebebin parazit olabilir bağırsaklarında. Git bi baktır çok zor birşey değil.

baktırdım bile birşey yokmuş..protein değerim yüksekmiş ayrıca..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LeSegur

Bende zayıfım Arkadaşlarım arada banada takılır hatta biri burda ama dediğim gibi takılırlar sadece ha Sınıfta 1-2 kişi var abartan onlarıda duymamazlıktan gel bence arkadaş çevrenden kaynaklanıyor.

aynen hocam çevreden oluyor..

Seninle dalga geçenlere sende bişey uydur mesela ben kızlara git bıyıklarını keste Konuşurken ağzın görünsün vs. Diyorum işe yarıyor hani...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pead

Asosyal liseli metalci kardrsm spora doktora git boza falan ye o halinle bile ego kasmaya calismissin yazik blok bu arada eksileyin liseliler

asosyal falan değilim bi çevrem var 5-6 kişilik..dediklerini yaptım az bi oku ilk yazdığımı..ego kasmaya çalışan yok sadece eleştiri hakkımı kullandım..halimden gayet memnunum..işte bir tane daha saygısız şeref yoksunu daha çıktı..yaşını belli etmeseydim bari
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.