Şimdi Ara

Zayıf olduğum için dalga geçiyorlar !!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
11.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Unreachable Dreams

quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

50 kg dan 72 kg 10 ay istersen alınılıyor
     Zayıf olduğum için dalga geçiyorlar !!!

Ne kullandınız, bilmiyorum ama büyük başarı. Tebrik ederim. Konu sahibi arkadaş da ek madde kullanmalı bence. 60 kg olsun, 150 kg ile squat da yapar, 70 kg ile biceps cheat curl de. İnanıyorum ona.

sadece 1 ay kadar creatin kullandım güç sıçraması yapmak için geri kalanı beslenme düzenli uyku ie yaptım günlük kalori 5k civarıydı hiç yaglanmadım karbonhidrat agırlıklı oldugu halde

Ben zayıflamak için o kalorinin yarısını ancak alıyorum. Ek madde de kullanmamaya özen gösteriyorum. (Aslında hiç kullanmıyorum) Sizi tebrik ederim. Bakalım, ben de tam anlamıyla zayıflayabilirsem belki çok iyi şeyler çıkar benden. Powerlifting vesaire konusunda hedeflerim var.

Gönlünüzün istedigi gibi olsun hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IOzguur

quote:

Geçen yıl 75 kg olan ve şimdilerde 82.5 kg olan bir tanıdığım var. Mesele bu değil, bu arkadaşımız 90 kg gibi komik bir miktarla squat'a girerdi, şimdi 200 kg giriyor. Azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz. Bak bu da benim ama o çocuk beni bilek güreşinde yeterince rahat bir şekilde yeniyor. (Sağ kolda)

Sen 50 kilo ile atg squat yapsan öpte başına koy

50 kg ile bacaklarımı açmam bile, bilmiyorum millet beni ne sanıyor, yani neden bu kadar güçsüz olduğumu düşünüyorlar ama squatta ısındığım zaman bunun 2-3 katına Full RAW (Without Wraps) olarak girerim. Zaten deadlift videolarımı ve araba kaldırma videolarımı bilen bilir. Neyse, sağ bacağım sakat şu anda ama en fazla 160 - 180 kg ile deadlift yapabilirim.

Powerlifter ların en sevdiği içecek kola olan videolarınıda biliyorum.Kür de olanlar bile 180 kg deadlift i çıkaramıyabiliyor.Rica etsem 150 kg squat yapıp videosunu yükler misin ?Atg 2-3 tekrarlı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Geçen yıl 75 kg olan ve şimdilerde 82.5 kg olan bir tanıdığım var. Mesele bu değil, bu arkadaşımız 90 kg gibi komik bir miktarla squat'a girerdi, şimdi 200 kg giriyor. Azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz. Bak bu da benim ama o çocuk beni bilek güreşinde yeterince rahat bir şekilde yeniyor. (Sağ kolda)

50 kg ile bacaklarımı açmam bile, bilmiyorum millet beni ne sanıyor, yani neden bu kadar güçsüz olduğumu düşünüyorlar ama squatta ısındığım zaman bunun 2-3 katına Full RAW (Without Wraps) olarak girerim. Zaten deadlift videolarımı ve araba kaldırma videolarımı bilen bilir. Neyse, sağ bacağım sakat şu anda ama en fazla 160 - 180 kg ile deadlift yapabilirim.

Powerlifter ların en sevdiği içecek kola olan videolarınıda biliyorum.Kür de olanlar bile 180 kg deadlift i çıkaramıyabiliyor.Rica etsem 150 kg squat yapıp videosunu yükler misin ?Atg 2-3 tekrarlı

Çok uzun süredir kolayı ne kadar az içtiğimi bir bilsen. 3 yıl oldu o video çekileli. Sen ve senin gibiler işte ancak böyle basit şeylere takılırlar. Dediğim gibi 250 kg deadlift yapamıyorum ama 160'ın videosu bile var. Silmiyorum ki, isteyen olduğunda koyayım. Dediğim gibi, sağ bacağımda yoğun bir sakatlık var. Şu anda 150 kg ile Full RAW squat çıkartamam ama kilo vermem ve bacağımın iyileşmesi ile birlikte, çok daha fazlasını yapabileceğimi biliyorum. Yeter ki çalışayım. Bende potansiyel var. Sen kabul etmesen ne yazar.

Şimdi, soruyorum sana 160 kg ile deadlift yapan biri, gerçekten de 50 kilocuk ile squat'a giremez mi? Bir insanın squatı, deadliftinden fazla da olabilir, az da ama asla uçurum oluşmaz.

Bu da bonus;

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/97907/gercekten-cok-ama-cok-guclu-adamin-otomobil-kaldirmasi

"Kayra araba" diye yazınca Google otomatikman "Kayra araba kaldırma" diye sonuç veriyor. Bir şeyimle ünlü olacaksam bununla olayım bari. Gerçi ben mühendis olunca ve interneti de artık tamamen bırakınca bunlar vız gelecek ve tırıs gidecek ama olsun. İnsanlar beni tanıyacaksa en azından araba kaldırma videolarımla tanısınlar. İleride otobüs de kaldırmayı deneyebilirim. Tabii kilo verince ve gücüm yerine gelince.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok uzun süredir kolayı ne kadar az içtiğimi bir bilsen. 3 yıl oldu o video çekileli. Sen ve senin gibiler işte ancak böyle basit şeylere takılırlar. Dediğim gibi 250 kg deadlift yapamıyorum ama 160'ın videosu bile var. Silmiyorum ki, isteyen olduğunda koyayım. Dediğim gibi, sağ bacağımda yoğun bir sakatlık var. Şu anda 150 kg ile Full RAW squat çıkartamam ama kilo vermem ve bacağımın iyileşmesi ile birlikte, çok daha fazlasını yapabileceğimi biliyorum. Yeter ki çalışayım. Bende potansiyel var. Sen kabul etmesen ne yazar.

Şimdi, soruyorum sana 160 kg ile deadlift yapan biri, gerçekten de 50 kilocuk ile squat'a giremez mi? Bir insanın squatı, deadliftinden fazla da olabilir, az da ama asla uçurum oluşmaz.

Bu da bonus;

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/97907/gercekten-cok-ama-cok-guclu-adamin-otomobil-kaldirmasi

"Kayra araba" diye yazınca Google otomatikman "Kayra araba kaldırma" diye sonuç veriyor. Bir şeyimle ünlü olacaksam bununla olayım bari. Gerçi ben mühendis olunca ve interneti de artık tamamen bırakınca bunlar vız gelecek ve tırıs gidecek ama olsun. İnsanlar beni tanıyacaksa en azından araba kaldırma videolarımla tanısınlar. İleride otobüs de kaldırmayı deneyebilirim. Tabii kilo verince ve gücüm yerine gelince.

Deadlift böyle kendini sallaya sallaya yapılmaz kendi sakatlamanın nedeni böyle bilinçsiz çalışman olduğu belli . Omuzlar dansöz gibi hareket ediyor dikkat ettiysen. Cesatiretin iyi ama spor bilgin çalışma şeklin sıfır.3 yıldır kilo vericem diyorsun . Kas kaybını minumum da tutmam lazım diyosun 115-120 kilo civarı duruyosun emin ol kendini kandırıyorsun

• IOzguur kullanıcısına yanıt
    Evet, bilinçsiz çalıştığımı biliyorum, maalesef. Dediğin kiloda değilim maalesef, daha fazlayım ama vereceğim kısmetse. Son 2 haftada verdiğim kilo miktarı gayet iyi ama sadece ilk haftalara mahsus bu hızda gideceğim, sonra yavaşlayacağım. Yoksa 6 yıldır benzer kilolardayım.

• quote:

Evet, bilinçsiz çalıştığımı biliyorum, maalesef. Dediğin kiloda değilim maalesef, daha fazlayım ama vereceğim kısmetse. Son 2 haftada verdiğim kilo miktarı gayet iyi ama sadece ilk haftalara mahsus bu hızda gideceğim, sonra yavaşlayacağım. Yoksa 6 yıldır benzer kilolardayım.

Deva met bak durmak yok, 96dan 87ye indim 12 kilo daha vericem bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: CremeFraiche

quote:

Deva met bak durmak yok, 96dan 87ye indim 12 kilo daha vericem bende.

Aynen.

• arkadaslar ben 17 yaşında bir gencim ve kilo almaya uğraşıyorum. Diyetisyene gidiyorum. Ilk gittiğimde 51 kilo ve 1.82 boydum. Yaklaşık 3 ay sonra sıkı programlarla ama hic toz takviye almadan 63 kilo ve 1.84 oldum. Yaza kadar 70 olmak gibi bir hedefim var ve aynı zamanda su anda spora başladım biraz daha kas ağırlıklı vücûd yaparak kilo almak için. Sizin bana önerileriniz var mı? Boyum icin ideal kilo ne olabilir? Protein tozu vs kullanmalı miyim? Şimdiden degerli cevaplarıniz icin cok teşekkür ederim. :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.