Şimdi Ara

Zayıf olduğum için dalga geçiyorlar !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
11.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende aynı durumdayım 1.68 boy 50 kg ve 16 yaş
    Ama dalga geçen yok eskiden geçerlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 10 Mart 2015; 12:52:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sen önce bi doktora git hormonal bir bozukluk olabilir ya da başka bi şey. Gerekirse tedavini yap. Bi sıkıntın yoksa kalori hesaplamaya başlayarak net bir şekilde kilo alabilirsin. Yardımcı olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yiyip yiyip kilo alamamak...hayat bu olsa gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Loner kullanıcısına yanıt
    ciddi dediğimi sandın demi asmödamnslösandlmsfdmlhg
  • öncelikle git doktora bir sıkıntı var mı baktır yoksa yüklen makarna pirinç yulaf günde 3 bin 4 bin kalori al değişim görürsen aynen devam olmazsa allahın takdiri de senle dalga geçenlerin adresini yaz burdan bana
  • Ne güzel işte daha ne istiyorsun, git istediğin herşeyi ye hamburger, kola, cips, çikolata, pizza... keşke bende senin gibi olsam, ahh nerde o günler.
    yok o zaman sen düzenli besin degerlerı tuketmıyorsunnn galıba ben duzenlı tuketıyorum ve suan 85 kiloyum boyum 1.79 ıdealım neyse gunde bes altı ogun yersen duzenlı yersen kılo alırsınnnn son nokta
  • doğal davran

• quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

quote:

Orijinalden alıntı: Martin.

quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: godforınsane

Bol bol abur cubur ye emin ol kilo alirsin, az ve ya cok ama alirsin

kardeş günde 1000 kalori abur cubur yiyorum zaten..yemek fln derken 2000 kaloriyi geçiyor

bu arada bu kadar dalga yeter uzman oldugum konu hakkında yorum yapıyım

gunluk 2000 kaloriden az tuketırsen kılo verirsin 2500 kaloriyi geçmen lazım

ben de aynısı diyorum zaten..bu arada konumdan gitmeni rica ediyorum..yeterince eksi yedin bence

valla ben 100 eksı yesemde bana eksı atanların hepsi gerçek hayatta ezikler diyim gerçek hayatta bulamadıkları guçlerı ınternette işliyor

şizofren misin olm bi konuda 94 lü oluyorsun bi konuda 89 lu asıl asosyal ve internet anonim gücünü arkalan sensin bence çocuğa hiç laf söyleme

Ben yaşımı hiç bir yerde söylmedim kardeş

• Spora git ama ilaç kullanma.

bak şimdi insanlarda vücut tipleri vardır ve bunlarında kendine has özellikleri vardır. böyle yaratılmışsın bu özellikleri değiştirmen zor. anca genetik olarak oynanacak edecek falan salla o işleri.
    kendimden örnek vereyim benim vücut tipim endomorfin olarak geçiyor olması lağzım google dan ararsan görürsün(işte hafif göbekli olan). sen muhtemelen zayıf ve uzunsun metabolizman benimkinden hızlı. ben kolay kilo alıyorum ama zor veriyorum sendede tam tersidir :)

kızlara gelince sanki hepsi miranda kerr. bana iyisin diyende oldu (balık etli kıvrımlı kızlar :P) kilolusun diyende.benim tavsiyem git spor salonuna de hocaya durumum bu ne yapmam gerek?
    senin durumunda bir arkadaşım vardı baya toparladı kendini body building ile, benden uzundu iskelator diyorduk adama. şimdi durumu iyi kız arkadaşıda var.
    hayat kızlardan ibaret değil sıkma canını :)
  • Birader bende aynı boy ve kilodayım dalga geçenler zaten samimi olduğum ortamlar bende gülüyorum hatta bazen konusu açıldımı ben onlardan dalga geçiyorum hani sen alınmışsın.
  • rüzgarda dikkat et. Uçma! Puhaa

• Bende çocukluğumdan beri şişman ım ben takmamamaya başladım bi yaş tan sonra senin yaş küçük sanırım biraz sende başlarsın takmamamaya ek olarak bi diyetisyen e git konuyla ilgili ben başladım mesela kilo vermeye sende almaya başlayabilirsin.

• Kilolu olunca da dalga geçiyorlar. Zayıf olmak en azından daha sağlıklı.
  • öncelikle yaşın daha 16 sakın vücut geliştirme çalışma büyümen yavaşlar boyun uzamaz..
    sana yapacaklarını aşağıda belirteceğim, bunun gibi liste yapıp uyarsan kısa sürede durumun değiştiğini göreceksin.

- sabah kahvaltını mutlaka yap. en az 10 adet zeytin, 2 yumurta, b. peynir ye ve tahin pekmez ile devam ettir.
    - ana öğünlerden sonra ara öğün olarak bir şeyler ye. (fındık, fıstık, ceviz vb. gibi)
    - ana öğünlerinde mutlaka tavuk, pilav, makarna gibi temel karbonhidrat ve protein içeren besinlere yer ver.
    - günde en az 2 litre su iç.
    - her ana öğünden 1 saat sonra ara öğün yap.
    - gece yatmadan 1 saat önce aşağıda vereceğim karışımı yap ye
    50 gram yulaf, 15-20 adet bebe bisküvisi ve sütü karıştır. çok cıvık olmasın içine muz ezip koyabilirsin.
    bu şekilde bunu her gün yapabiliyorsan yap.
    - akşam yemeğinin yanına ufak kasede yoğurt ye, meyve suyu iç,
    - abur cubur olarak tabir edilen gıdalardan uzak dur.
    - günün hiç bir saatinde kendini aç bırakma, devamlı yemen gerekli midenin genişlemesi için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zx6r -- 10 Mart 2015; 18:44:05 >

• Neredeyse aynı durumdayım boy 181 kilo 65. Kürek kemiklerim çıkık ve bileklerim ince gözüküyor.
  • Salla gitsin milletin dediklerini

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: godforınsane

Bol bol abur cubur ye emin ol kilo alirsin, az ve ya cok ama alirsin

kardeş günde 1000 kalori abur cubur yiyorum zaten..yemek fln derken 2000 kaloriyi geçiyor

bu arada bu kadar dalga yeter uzman oldugum konu hakkında yorum yapıyım

gunluk 2000 kaloriden az tuketırsen kılo verirsin 2500 kaloriyi geçmen lazım

ben de aynısı diyorum zaten..bu arada konumdan gitmeni rica ediyorum..yeterince eksi yedin bence

valla ben 100 eksı yesemde bana eksı atanların hepsi gerçek hayatta ezikler diyim gerçek hayatta bulamadıkları guçlerı ınternette işliyor

şizofren misin olm bi konuda 94 lü oluyorsun bi konuda 89 lu asıl asosyal ve internet anonim gücünü arkalan sensin bence çocuğa hiç laf söyleme

Ben yaşımı hiç bir yerde söylmedim kardeş

Kıvırma.

http://forum.donanimhaber.com/m_76343599/f_//tm.htm#76343599

( EN SON POST )

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.