Şimdi Ara

Zayıf olduğum için dalga geçiyorlar !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
11.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çoğunlukla arkadas ortaminda kilo ile ilgili bisi olsa veya obeziteden bahsedilse ilk akla gelen sensin. Hemen donup bakiyorlar. Bende haliyle hafiften küfürlüyorum bunlari muhabbet eski haline geliyor
    Kilo olunca haliyle bazı uzuvlarda ön plana cikiyor. Yanlis anlamayin beyler göbek gibi Sonra göbege bak la. Ne yedin olum lan boyle ? Gibi bolca soru ve cogu zamanda elestiri aliyorsun
    Kilomdan dolayi elbiselerde sıkıntı yasiyorum ornegin giydigim seyler hicte hayal edip aldigim gibi olmuyor
    Gibi gibi gibi artip gidiyor. Kilolu olmak kotu bisi Allah kimsenin basina vermesin.
    Ama kilolu da olsan zayifta olsan hayatin tanidini cikarip olumlu bakarsan bu dediklerim devede kulak kalir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel kardeşim! Sen zayıf değilsin, zayıf olduğunu sanıyorsun. İnanmıyor musun? Git aynanın karşısına geç, kendi gözünle gör. Ama unutma: Aynalar insanları olduğundan zayıf gösterir. İnsanlar seni olduğundan zayıf görür. Biri sana zayıfsın diye dalga geçerse, aslında zayıf olmadığını ve onun gözünün yanlış algıladığını düşün! Seninle dalga geçen üç dört arkadaşının çantalarını al ev aynı anda taşı ve zayıf olmadığını gör ve o çantaları bırakıp kilolardan kurtulabilme özgürlüğüne sahip olduğunu düşün ve kilolu arkadaşlarının bu özgürlüğe sahip olmadığını düşün...

• Biz isteyip yiyemiyoz. zamanla alirsin merak etme bende sen gibiydim.şimdi vermeye calisiyorum. (Troid bezlerine baktır)

• Bir beslenme uzmanindan, diyetisyenden tibbi destek al forum koselerinde yazmakla olmaz bu isler, belki kilo almani engelleyen hormonal bir bozuklugun ya da bir rahatsizligin olabilir mutlaka bir uzmandan destek al.

• Martin. kullanıcısına yanıt

Beyin bedava

• Bu çok yemek yiyip kilo alamama problemini bir türlü anlamıyorum. 1 hafta kebabı kolayı biraz fazla kaçırıyım baskül hemen yukarı gidiyor. Ayrıca etrafımda da aynı şeyi diyenler var bence biraz kendini kandırma oluyor. Adam çok yiyorum ama alamıyorum diyor bir tostu bile tamamen yemeden bırakıyor. Sonra kilo alamıyorum ben diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

23 yaşındayım 20 yaşına kadar sırık gibi gezdim ne kadar yersem yiyim kilo alamazdım kemiklerim görünürdü sonra ne oldu bilmiyorum üni hayatına başlayınca uyku ve yemek düzenim çok bozuldu geceleri çok yemek yemeye başladım 20 yaşına kadar 70 kiloyu göremeyen ben şimdilerde 90 küsürlerdeyim.Allahtan boyum 1.77 civarı da kilo çok belli olmuyor ama 2-3 yıl öncesine kadar aşırı zayıfsın diye alay edenler şimdi de ne yedin de şiştin biraz zayıfla diyorlar.Gerçekten de göbeğimdeki yağlardan, karın ve bel bölgesindeki aşırı kilolardan ve olur olmaz terlemelerden rahatsız olmaya başladım.Zamanında kilo alabilmek için ilaçlar kullandığımı hatırlıyorum şimdi ise kilo verebilmek için diyete başladım.Kısacası insanların senin kilon hakkında söylediklerine takılma, bana önceleri zayıfım diye takılırlardı şimdilerde kilolusun diyorlar.

Bende bundan korkuyorum o yüzden doktorla falan uğraşmıyorum 1.80 65 kiloyum sürekli yerim ama hiç almam bir doktora sormuştum tesadüfen o da metabolizmanın çok hızlı olduğunu söylemişti bende buna dayanaraktan sürekli istediğim her şeyi yiyorum çok yağlı şeyler dışında mesela cips gibi çünkü bunları yediğim zaman sivilceler azıyor

• Kardeşim gel sana bendeki fazlalıkları vereyim
    Kilom yüzünden red yedik kızdan neymiş kilo lu erkek sevmez miş boyum 1.89 kilom 105 sana bi temizinden 25 kilo vereyim sende mutlu ol bende mutlu olayım

• şişko olsanda geçecekler

• 46 Kilo nedir yav. Bide o boyda...
    Hacı kusura bakmada sen bitmişsin.

• Unreachable Dreams U kullanıcısına yanıt
    quote:

küçük çocuklar benimle dalga geçiyor. Ben de küfrediyorum.

LOL
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

Arkadaşlar merhaba ; Bildiğimiz üzere Türkiye'de zayıf ve şişman insanları karşılaştırdığımız zaman şişman insan sayısı zayıflara göre fazla olduğu belli oluyor..haliyle şişman insanlara dalga geçseler bile çoğunluk şişman olduğu için psikolojik olarak büyük bir etki yaratmıyor..ama sorun şu ben şişman değilim..çok zayıfım..son 1 yıldır karbonhidrat ve protein ağırlıklı besleniyorum..yaşım 16..ama bir türlü kilo alamıyorum..alsam da çok az alıyorum..boy:1.72 - kg:46 dediğim gibi zayıf olsam sorun olmaz ama çok zayıf olduğum için sırıtıyor..kısa kollu giyemiyorum..ama 1-2 hafta sonra sıcaklar gelecek ve mecbur giyeceğim..bu yüzden millet dalga geçecek..en çok da kızların dalga geçmesine üzülüyorum..sanki biz bilmiyoruz zayıf olduğumuzu !!! sizce ne yapayım arkadaşlar bu zayıflığın bir çözümü var mı ? doktora baktım birşeyim yokmuş..gainer veya protein tozu önermeyin çünkü fazla param yok..

Senin yaşlarında 1.90 boy ile 60 kg dım. Aynı şekilde hiç yaz gelsin istemiyordum :) O yaşlarda insanlar çok acımasız. Karşısındaki kişinin kırılacağı üzüleceği akıllarına gelmez, gelsede zaten umurlarında olmaz ve hunharca dalga geçerler. En tipsiz insan bile gelir senle zayıfsın diye dalga geçer. S..ret onları . Olabildiğince az hareket et kilo alıncaya kadar. Hamur işi ve et buldun mu yumul. Afrika da avını yakalamış kaplanlar gibi. : ) Mideni genişlettinmi gerisi kendiliğinden gelecek. Gazlı içeçecekler ve fastfood zararlıdır ama dehşet kilo aldırır. 16 yaşındasın demir yutsan eritirsin zararlı mararlı ama mcdonaldsda sabahla dominosçuyla kanka ol , burgerking ise bacanağın olsun : ) Ve wc ye günde en fazla 1 kere çık. Askere kadar dal gibiydim askerden geldiğimde 20 kg alıp 80 oldum. SOnraki bir sene içinde 106 ya kadar çıktım. Son 3-4 senedir de öğle yemeklerini hayatımdan tamamen çıkardım. şu an 95 kg mım. 90 a kadar inmem lazım.

• quote:

Arkadaşlar merhaba ; Bildiğimiz üzere Türkiye'de zayıf ve şişman insanları karşılaştırdığımız zaman şişman insan sayısı zayıflara göre fazla olduğu belli oluyor..haliyle şişman insanlara dalga geçseler bile çoğunluk şişman olduğu için psikolojik olarak büyük bir etki yaratmıyor..ama sorun şu ben şişman değilim..çok zayıfım..son 1 yıldır karbonhidrat ve protein ağırlıklı besleniyorum..yaşım 16..ama bir türlü kilo alamıyorum..alsam da çok az alıyorum..boy:1.72 - kg:46 dediğim gibi zayıf olsam sorun olmaz ama çok zayıf olduğum için sırıtıyor..kısa kollu giyemiyorum..ama 1-2 hafta sonra sıcaklar gelecek ve mecbur giyeceğim..bu yüzden millet dalga geçecek..en çok da kızların dalga geçmesine üzülüyorum..sanki biz bilmiyoruz zayıf olduğumuzu !!! sizce ne yapayım arkadaşlar bu zayıflığın bir çözümü var mı ? doktora baktım birşeyim yokmuş..gainer veya protein tozu önermeyin çünkü fazla param yok..

Hemşerim keşke dediğiniz doğru olsaydı benim bildiğim Türkiyede ve Dünyada çoğunluk he zaman İDEAL NORMAL insan dediğimiz ZAYIF insanlardır, benim gibi 129 kilo ve civarı olan ŞİŞMAN insanlar her zaman azınlıktır ve her fırsatta dalga geçilip ve aşağılanıp adeta yerin dibine sokulur daha Allah'tan ne istiyorsunuz ? bol bol halinize şükredip dua edin, ZAYIF insanlarla dalga geçilmesine ilk defa sizden duydum bendede kilo sorunu var zayıflayamıyorum napıcaz şimdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 10 Mart 2015; 9:41:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarknessLuck

ekmek ye

ekmek gereksiz yere mideyi kaplar ve kalori oranı düşüktür..mideyi ekmekle doldurmaktansa etle doldurmak daha mantıklı..zaten çok et yerim..özellikle sosis..sucuk gibi.

Niye kilo almadigin belli

• Kendimden örnek vereyim;
    Askerden önce bende zayıftım senin kadar olmasada. 1,75 boy ve 60 kg civarında. Birçok doktora gittim sorun olmadığını ve SPOR yap kilo alırsın diyerek gönderdiğini hatırlıyorum. Askerde spor yapmaya başladık mecburen :) ve askerden döndüğümde 75 kg idim. Şu anda 78-80 civarında yaş oldu 32.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

quote:

Yahu ne gaineri ne tozu. Ben de senin yaşındayken 45-50 kilo civarındaydım.

İnsan fizyolojisi gereği yaktığından fazla yersen kilo alırsın. Yapacağın şey body'ye yazılmak ve sabah öğle ikindi akşam, yatarken yemek yemek.

Gainere toza falan filan gerek yok. Tam buğday ekmeğine, zeytinyağına, tavuğa balığa sebzeye meyveye aban. Şekerli, glisemik indeksi yüksek ve trans yağlı şeyler yemediğin sürece aban gitsin.

hocam zaten sizin dediğinizi yapıyorum ama bu sefer daha da fazla yiyeceğim

Valla spor insanı acıktırıyor. Ama sporun da hakkını vererek çalış öyle 2 dumbell kaldırmakla olmaz. Kilo almak istiyorsan ter atıcak kadar kendini yorman lazım.

• Danny D'yi göster. O da zayıf. Bir daha dalga geçemezler.
  • biz kilo vermeye çalışmaktan hayatımız kaymış sen zayıfım die üzülüyon,keşke kilo almasakta istediğimizi yiyebilsek,yemeğe abanacan spor yapacan başka çarenyok
  • 46 kilo insan çok rahat yatıp kalkar he.. 100 kilo insanım yatakta zor doğruluyorum.
  • Sende onlarla dalga geç sen ezildikçe daha çok üzerine gelirler. Seninde onların eksiklikleri yada fazlalıklarıyla dalga geçmen lazım ki karşılık alacaklarını bildikleri için üzerine gelmezler. Durumunuda takma daha yaşın küçük bu yaşlarda zayıf olmanda sıkıntı yok 18 yaşına geldiğinde spora başlar kilo alır, kas yaparsın. Şimdilik kafana takma. Kendini olduğu gibi kabul et, kabul ettir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.