Şimdi Ara

Zayıf olduğum için dalga geçiyorlar !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
11.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece yatmadan once yemek yiyebilirsin ayrica saatini kur gece yemek ye aynisini arkadasa yaptirdik duba gibi oldu 1 ay sonra gorurum sende kac aliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabahları bimde satılan tatlılardan ye(1.6tl) bide makarnaya aban göbek bile bağlarsın kolayıda eksik etme

• Genetiği kırman lazım başka kilo alamazsın

• Benle yaşasan ayda en az 10 kilo alirsin heralde ben her saat basi karnimacikiyor ayni yastayiz ben 65 kiloyum am kilolu gözüküyorum 1.7x olmama rağmen
    @LeSegur senden daha zayif o 40 kilo ama biz onla dalga geçmiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ilterish -- 9 Mart 2015; 22:31:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamar01

Gece yatmadan once yemek yiyebilirsin ayrica saatini kur gece yemek ye aynisini arkadasa yaptirdik duba gibi oldu 1 ay sonra gorurum sende kac aliyorsun

hocam bu akşam uyku yok full yemeğe abancam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

Orijinalden alıntı: kalamar01

Gece yatmadan once yemek yiyebilirsin ayrica saatini kur gece yemek ye aynisini arkadasa yaptirdik duba gibi oldu 1 ay sonra gorurum sende kac aliyorsun

hocam bu akşam uyku yok full yemeğe abancam :D

Bu aksam degil hocam her aksam ve her gece tika basa yemelisin ayrica sabah ogle aksam eksik etme bizim arkdsta 55 kiloydu 1.5-2 ay sonra 70e dayanmisti sonra kendini kaptirdi otomatige bagladi uykusundan uyanip makarna yapiyordu bazen kahvalti yapiyordu ekmek arasi bir seyler vs vs simdi 80 kilo falan boyda 1.80 en son konustugumda spor salonuna gidiyordu :) kimse bana demesin gece yiyorum kilo almiyorum 3 gece ye sonra tartil sonucu bana burdan bildir farki gorursun

• Yaş 17 kilo 49 boy 1.92 olan tanıdığım var şükret ve fitness a başla bence

• Kolay kilo alma yolu kiyagim olsun bu sana:
    Yagli besinler tuket, fazla spor yqpma cunku fazla spor yediklerini eritir. 55kg olunca eski duzene don

• boy 190 kilo 55 ama sorun yok bnde
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

ben 181 49 kiloydum.2-3 ayda 20 kilo aldım.su sıralar 2 kilo daha verdim ama önemli değil hallederim.nasıl mi aldım? spor yaptım ve düzenli yemek yedim.bu kadar.

20 kilo derken ben 3 ay gittim spora dikkatte ettim beslenmeme 2 kilo anca aldim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resteon

quote:

ben 181 49 kiloydum.2-3 ayda 20 kilo aldım.su sıralar 2 kilo daha verdim ama önemli değil hallederim.nasıl mi aldım? spor yaptım ve düzenli yemek yedim.bu kadar.

20 kilo derken ben 3 ay gittim spora dikkatte ettim beslenmeme 2 kilo anca aldim

ben 20 kilo aldım gören tanıyamadi

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan740

boy 190 kilo 55 ama sorun yok bnde

• kardeş bende çok kafaya takıyodum zayıflığımı ne yapsam kilo alamadım ama artık kafaya takmıyorum kendimi böyle kabüllendim 50 kioyum
  • quote:

quote:

quote:

Ciddi misiniz ? Gainer falan mı kullandınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Boyum 1.80 kilo 53. Vucutta 5 kilo yag varmis 5 kilo ney lan kasaptan et alir gibi. Neyse sukredin.

Kilo almak icin bilgisi olan varsa pm atabilir...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ciddi misiniz ? Gainer falan mı kullandınız

yok valla hiçbirşey kullanmadim.ben küçükken çok kiloluydum genetikte varmış demek ki.bide öyle bi aldım ki hic gobek yok.gerçi şimdi daha bi toparladim ve devam ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Martin.

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: godforınsane

Bol bol abur cubur ye emin ol kilo alirsin, az ve ya cok ama alirsin

kardeş günde 1000 kalori abur cubur yiyorum zaten..yemek fln derken 2000 kaloriyi geçiyor

bu arada bu kadar dalga yeter uzman oldugum konu hakkında yorum yapıyım

gunluk 2000 kaloriden az tuketırsen kılo verirsin 2500 kaloriyi geçmen lazım

ben de aynısı diyorum zaten..bu arada konumdan gitmeni rica ediyorum..yeterince eksi yedin bence

valla ben 100 eksı yesemde bana eksı atanların hepsi gerçek hayatta ezikler diyim gerçek hayatta bulamadıkları guçlerı ınternette işliyor

şizofren misin olm bi konuda 94 lü oluyorsun bi konuda 89 lu asıl asosyal ve internet anonim gücünü arkalan sensin bence çocuğa hiç laf söyleme

• quote:

quote:

çubuk adam gibisin yani

senin gibi ..... lar yüzünden insanlarda moral kalmıyor...şimdi ......tirip gidebilirsin

kilo alsana tozla olcak iş degil cok ye ve spor yapma uyumadan once ye bu cok onemli tam yatmadan doldur mideyi

• Şeyin küçük mü? Zayıfların büyük olur derler, pek inandırıcı değilde

• Bende de ayni fakat dalga geçmeyi abartan bi malin gözünün üstüne yumruk atmamla sorun çözüldü. Yinede üzülüyor insan.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.