Şimdi Ara

Zayıf olduğum için dalga geçiyorlar !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
11.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Beograd

Şeyin küçük mü? Zayıfların büyük olur derler, pek inandırıcı değilde

valla 1 ay önce ölçtüğümde 16 cm di
  • Boyum 184, 60 kiloyum benim 10 kilo almam gerek tahminen nasil alabilirim ? Kiloya bakmayin cidden çok yerim surekli pc basindayim, lavaboyada surekli giden biri degilim metabolizmam mi cok hizli calisiyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desertrose25

quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

Orijinalden alıntı: Resteon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Resteon

quote:

ben 181 49 kiloydum.2-3 ayda 20 kilo aldım.su sıralar 2 kilo daha verdim ama önemli değil hallederim.nasıl mi aldım? spor yaptım ve düzenli yemek yedim.bu kadar.

20 kilo derken ben 3 ay gittim spora dikkatte ettim beslenmeme 2 kilo anca aldim

ben 20 kilo aldım gören tanıyamadi

Ciddi misiniz ? Gainer falan mı kullandınız

yok valla hiçbirşey kullanmadim.ben küçükken çok kiloluydum genetikte varmış demek ki.bide öyle bi aldım ki hic gobek yok.gerçi şimdi daha bi toparladim ve devam ediyorum

2 ayda 20 kilo iyi sallamışsın

3 ayda 20 kilo aldım.herseyimin üzerine yemin ederim yalan degil.yağ veya değil bir şekilde aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmstg

Bende de ayni fakat dalga geçmeyi abartan bi malin gözünün üstüne yumruk atmamla sorun çözüldü. Yinede üzülüyor insan.

aynen hocam sorun çözülse de insan yine üzülüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

Arkadaşlar merhaba ; Bildiğimiz üzere Türkiye'de zayıf ve şişman insanları karşılaştırdığımız zaman şişman insan sayısı zayıflara göre fazla olduğu belli oluyor..haliyle şişman insanlara dalga geçseler bile çoğunluk şişman olduğu için psikolojik olarak büyük bir etki yaratmıyor..ama sorun şu ben şişman değilim..çok zayıfım..son 1 yıldır karbonhidrat ve protein ağırlıklı besleniyorum..yaşım 16..ama bir türlü kilo alamıyorum..alsam da çok az alıyorum..boy:1.72 - kg:46 dediğim gibi zayıf olsam sorun olmaz ama çok zayıf olduğum için sırıtıyor..kısa kollu giyemiyorum..ama 1-2 hafta sonra sıcaklar gelecek ve mecbur giyeceğim..bu yüzden millet dalga geçecek..en çok da kızların dalga geçmesine üzülüyorum..sanki biz bilmiyoruz zayıf olduğumuzu !!! sizce ne yapayım arkadaşlar bu zayıflığın bir çözümü var mı ? doktora baktım birşeyim yokmuş..gainer veya protein tozu önermeyin çünkü fazla param yok..

Yahu ne gaineri ne tozu. Ben de senin yaşındayken 45-50 kilo civarındaydım.

İnsan fizyolojisi gereği yaktığından fazla yersen kilo alırsın. Yapacağın şey body'ye yazılmak ve sabah öğle ikindi akşam, yatarken yemek yemek.

Gainere toza falan filan gerek yok. Tam buğday ekmeğine, zeytinyağına, tavuğa balığa sebzeye meyveye aban. Şekerli, glisemik indeksi yüksek ve trans yağlı şeyler yemediğin sürece aban gitsin.

• Her zaman söylerim. zayıf olmak şişman olmaktan iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Normalmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

quote:

Arkadaşlar merhaba ; Bildiğimiz üzere Türkiye'de zayıf ve şişman insanları karşılaştırdığımız zaman şişman insan sayısı zayıflara göre fazla olduğu belli oluyor..haliyle şişman insanlara dalga geçseler bile çoğunluk şişman olduğu için psikolojik olarak büyük bir etki yaratmıyor..ama sorun şu ben şişman değilim..çok zayıfım..son 1 yıldır karbonhidrat ve protein ağırlıklı besleniyorum..yaşım 16..ama bir türlü kilo alamıyorum..alsam da çok az alıyorum..boy:1.72 - kg:46 dediğim gibi zayıf olsam sorun olmaz ama çok zayıf olduğum için sırıtıyor..kısa kollu giyemiyorum..ama 1-2 hafta sonra sıcaklar gelecek ve mecbur giyeceğim..bu yüzden millet dalga geçecek..en çok da kızların dalga geçmesine üzülüyorum..sanki biz bilmiyoruz zayıf olduğumuzu !!! sizce ne yapayım arkadaşlar bu zayıflığın bir çözümü var mı ? doktora baktım birşeyim yokmuş..gainer veya protein tozu önermeyin çünkü fazla param yok..

Yahu ne gaineri ne tozu. Ben de senin yaşındayken 45-50 kilo civarındaydım.

İnsan fizyolojisi gereği yaktığından fazla yersen kilo alırsın. Yapacağın şey body'ye yazılmak ve sabah öğle ikindi akşam, yatarken yemek yemek.

Gainere toza falan filan gerek yok. Tam buğday ekmeğine, zeytinyağına, tavuğa balığa sebzeye meyveye aban. Şekerli, glisemik indeksi yüksek ve trans yağlı şeyler yemediğin sürece aban gitsin.

hocam zaten sizin dediğinizi yapıyorum ama bu sefer daha da fazla yiyeceğim

• quote:

quote:

quote:

Normalmiş

Hocam bu isin ölçütüne neye gore karar veriyorsunuz.

• eskiden benim burnum biraz büyüktü. insanlar benle dalga geçtiği zaman kafa yapılarıyla dalga geçerdim. alayının yamuktu :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Loner kullanıcısına yanıt
    ekmek ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyüp1907

quote:

quote:

quote:

Normalmiş

Hocam bu isin ölçütüne neye gore karar veriyorsunuz.

adam yılların ustasıymış..çok kişiyi eskitmiş zamanında

• Sanıyorum bu durum tamamen bünyeyle alakalı, 2 yıl öncesine kadar 1.90 boy ile 119 kilodaydım. Kafaya koyup kilolarımı verdim, fakat bu sefer de 70 hatta 69 kiloya kadar düştüm, boyuma göre çok çok az bir kilo. Daha sonra biraz yiyerek (düzenli bir şekilde beslenerek) tekrar 80 kilo civarına çıktım, şu an hala bu kilodayım. Güzel beslenme + uyku düzeni ve sporla başarılmayacak iş yok gibi duruyor hocam, önce bir beslenme ve diyatetik uzmanına görünmenizde yarar var tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarknessLuck

ekmek ye

ekmek gereksiz yere mideyi kaplar ve kalori oranı düşüktür..mideyi ekmekle doldurmaktansa etle doldurmak daha mantıklı..zaten çok et yerim..özellikle sosis..sucuk gibi.
  • Sen yine iyisin 1.86 ya 58 im 35 kg eksiğim var ota moka hasta oluyorsun

• öncelikle bence bir daha başka bir doktora git bir türlü kilo alamadığını söyle testlerde yine birşey çıkmazsa diyetisyene gitmen gerek
    benim dediğim sağlıklı yöntemi tabi ki ucuz ve sağlıksız yöntemlerde vardır elbet
  • 23 yaşındayım 20 yaşına kadar sırık gibi gezdim ne kadar yersem yiyim kilo alamazdım kemiklerim görünürdü sonra ne oldu bilmiyorum üni hayatına başlayınca uyku ve yemek düzenim çok bozuldu geceleri çok yemek yemeye başladım 20 yaşına kadar 70 kiloyu göremeyen ben şimdilerde 90 küsürlerdeyim.Allahtan boyum 1.77 civarı da kilo çok belli olmuyor ama 2-3 yıl öncesine kadar aşırı zayıfsın diye alay edenler şimdi de ne yedin de şiştin biraz zayıfla diyorlar.Gerçekten de göbeğimdeki yağlardan, karın ve bel bölgesindeki aşırı kilolardan ve olur olmaz terlemelerden rahatsız olmaya başladım.Zamanında kilo alabilmek için ilaçlar kullandığımı hatırlıyorum şimdi ise kilo verebilmek için diyete başladım.Kısacası insanların senin kilon hakkında söylediklerine takılma, bana önceleri zayıfım diye takılırlardı şimdilerde kilolusun diyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • La arkadas bende 1.80 boy 91 kiloyum ne yesem yariyor anasini satim
    Keske bende yesem yesem kilo almasam

• Hocam dalga geçsinler ne olmuş,takmayın bunları.Dalga geçsin siz de kendinizle dalga geçin ne var bunda.Bu dert bile değil.Eğer alınırsanız herşey gözünüze batar,dalga geçmemiş olsalar bile size öyle gelebilir.
    Bu tarz bir dalga geçme olduğunda siz de devamında kendinizle şakayla karışık alay edin buna alıştırın kendinizi.Göreceksinizki zamanla olay çözümlenecek ve hem daha sempatik olacaksınız hem de bu kilo hassasiyetiniz ortadan kalkacak.Kilo almanın-alamamanın en büyük engellerinden biri psikolojik sebeplerdir.Emin olun bunları aştığınızda her şekilde sağlığınız daha iyi olacak.

1.82 boyundayım 103 kiloydum kısa süre önceye kadar şuan 88 kiloyum.arkadaşlarla bu tarz muhabbet olunca mesela biri böyle birşey dese gülüyorum eğer komikse,bunda alınacak birşey yok.Ancak zamanla farkettimki fazla kilo engel oluyor hayatımda bazı şeylere.

Ha illa da kilo alacağım dersen istanbula gel benimle birkaç hafta aynı evde kal bendeki yeme alışkanlığına alış bu sefer kilo vermem gerek diyeceksin.

• Unreachable Dreams U kullanıcısına yanıt
    Evet ama sen dünyanın en güçlü insanlarından birisin abi. Hayranınım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.