Merhaba LİG TV TÜRKSAT üyesiyim. paketimidondurmuştum 3 eylüle kadar 3 eylülden sonrada sadece 2,99 tl para ödenen özet paketine devam etme kararı aldım üyeliğim yaklaşık 7 yıldır devam ediyor. Elimde eski kart var. birçok uydu alıcısı ile çalışıyor. bugün aradılar Bu eski kartı alıp yeni kutu ve kart ile değiştireceklermiş kutu benim kendi aldığım kutu vestel marka dandik bişey zaten arızalı çalışmıyor bende kartı yumatu cihazımı takmış ve geçen seon maçları odan seyrtemiştim. bu işin altından bi hinlik çıkarmı. beni arayan servise sordum kutu için üzret almayacağız dediler ama DİGİTÜRK BU delidir ne yapsa yeridir misali sonrada bi sürprizle karşılaşmayalım. aci l yorum yazarsanız memnun olurum birazdan kartımı almaya gelecekler ve yeni kartlı kutuyu bırakacaklar. değiştirteyimmi ?
kutu için ücret almayabilirler fakat getirdikleri kart irdeto olacağı için sadece o makinada çalışacaktır yani yumatu cihazına takıpda seyretme imkanın olmayacak
Bilgi için tsk ederim. ama para almadan bana durduk yerde niye kasa veriyor anlamış değilim. Bakalım Hayırlısı
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf1478
Bilgi için tsk ederim. ama para almadan bana durduk yerde niye kasa veriyor anlamış değilim. Bakalım Hayırlısı
problem yok değişim olmazsa yayınlarını seyredemezdin.tek eksisi artık modül ve kartı götürüp başka bir cihaza takıp çalıştıramayacaksın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme