Şimdi Ara

Eski Kasa Doğan ve Şahin Ne Kadar Gaz Yakar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doğan ve Şahin çok yakar. Şehir içi 350 falan yakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Codemaste®

quote:

Orijinalden alıntı: xenon_06

Zaten vurgulamak istediğim konu da bu. Corsa LPG'li. şehir içi tüketimi bu mevsimlerde 17 kuruş civarı. şehir dışı 13'e kadar inebiliyor.

bisiklet 13 kuruştan fazla yakar, bırakın palavrayı .
  • 2011 kisinda fantazi olsun diye 94 model bi sahin almistim. Arabada lavoto lpg sistemi vardi ve soguk havalarda 20 liralik lpg ile sehir ici 40 km gidebiliyordum. Araba bakimli, lpg falanda ayarliydi yani. Gerisini sen dusun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

quote:

quote:

Zaten vurgulamak istediğim konu da bu. Corsa LPG'li. şehir içi tüketimi bu mevsimlerde 17 kuruş civarı. şehir dışı 13'e kadar inebiliyor.

Saygısızlığın dibi... İnanmıyorsanız bile bunu bu itham ile dile getirmeye hakkınız yok. Yalan olup olmadığı konusunda sizi cevap verilmeye bile layık bulmuyorum. İyi günler...
  • Şehir içi tüpte 30 kurusun altında yakanını görmedim bu aracın. Bizdeki 40 kr yakıyordu sattık kurtulduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz6134

quote:

Orijinalden alıntı: caner4141

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

Düzgünü uzun yolda 20 24 krş, şehir içi sana ve abanmana kalmış. lpg değerleri tabi bu

Yuhh.Okadar çokmu ya

Çok mu ??????????????????????????

Arkadaşın bahsettiği değerler minimum değerler,bunlara çok diyorsan hiç yanaşmayın derim.
    Alın bi tane scooter,takılın.

Hocam gerçekten çok fazla hemde uzun yolda diyor.Benim dayımın 99 ford focusu var şehir içi BENZİNLİ 30 kuruş yakıyor BENZİNLİ yani.Gerçekten çok fazla gaz tüketiyormuş.

Benzinli Focus ve şehiriçi 30 kuruş ?
    2006 Benzinli Focus 50 kuruş yakıyor.
    Nasıl o kadar az yakıyor anlatında bizde öyle az yakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğanları 4-5 bin devir civarında kullanırsanız eski V10 motor Bmw M6 kadar yakar, hatta geçebilir bile.
  • Karbüratörlüler 40 kuruş civarı yakıyor, gaz ayarını kıstırırsanız performans olmadan 35 kuruşa düşüyor. Enjeksiyonlularda şehir içi 30kuruştan aşağı yakmıyor.
  • yan komşuda var birtane sohbet arasında söylemişti şehir içi 35 kuruştan aşağı düşüremediğini aracada yüklenmez yaşı 36 40 falan uzun yolda 27 28 kuruş diyodu.Sonuçta 19 20 yıllık teknoloji.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Saygısızlığın dibi... İnanmıyorsanız bile bunu bu itham ile dile getirmeye hakkınız yok. Yalan olup olmadığı konusunda sizi cevap verilmeye bile layık bulmuyorum. İyi günler...

nasip

• quote:

quote:

quote:

quote:

2000 model 1.4 16V Corsa B aracım 2.25 tl lik gaz fiyatıyla klima full açık 3 kişi + Full bagaj ile 15 krş yaktı.Yollarımızda inişli çıkışlıydı.

Klimasız düz yolda 13 olmasa bile 14krş u yakalayabilirdim.

Bu arada hızım 100-110km daha üzerine çıkmadım.

• Arkadaşlar bakın eski kasa diyorum ha yeni kasalar değil.Yenilerle eskilerin motoru aynımı?
  • quote:

Arkadaşlar bakın eski kasa diyorum ha yeni kasalar değil.Yenilerle eskilerin motoru aynımı?

Enjeksiyonlular ve tempra motorlular dışında motor farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caner4141

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

Düzgünü uzun yolda 20 24 krş, şehir içi sana ve abanmana kalmış. lpg değerleri tabi bu

Yuhh.Okadar çokmu ya

Çok mu ??????????????????????????

Arkadaşın bahsettiği değerler minimum değerler,bunlara çok diyorsan hiç yanaşmayın derim.
    Alın bi tane scooter,takılın.

Hocam gerçekten çok fazla hemde uzun yolda diyor.Benim dayımın 99 ford focusu var şehir içi BENZİNLİ 30 kuruş yakıyor BENZİNLİ yani.Gerçekten çok fazla gaz tüketiyormuş.

Benzinli Focus ve şehiriçi 30 kuruş ?
    2006 Benzinli Focus 50 kuruş yakıyor.
    Nasıl o kadar az yakıyor anlatında bizde öyle az yakalım.

Benim 1998 1.4 16v de ortalama 0.34 - 0.38 arası benzin yakıyor. (8.25lt/100km)

• çok yakar çookk
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.