Şimdi Ara

Eski Kasa Doğan ve Şahin Ne Kadar Gaz Yakar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar abime eski kasa doğan yada şahin alıcaz hangisinin temizini bulursak artık.Ama ne kadar yaktığın hakknda bir bilgimiz yok.LPGde 25-26 kuruştan(şehir içi) fazla yakıyorsa almıcam diyor.Bilgili arkadaşlar varsa bi zahmet yazsınlar Teşekkür Ederim.

• benzinde 40-50 krs.lpg'de 30 krs dan asagi düsmez ocaginiza incir agaci diker yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

benzinde 40-50 krs.lpg'de 30 krs dan asagi düsmez ocaginiza incir agaci diker yani

Hocam eminmisin bazı sahibinden.com ilanlarında 20 krş bile diyen var.Eski kasa altını çizerim.Yeni kasa değil.
  • Düzgünü uzun yolda 20 24 krş, şehir içi sana ve abanmana kalmış. lpg değerleri tabi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

Düzgünü uzun yolda 20 24 krş, şehir içi sana ve abanmana kalmış. lpg değerleri tabi bu

Yuhh.Okadar çokmu ya
  • quote:

Düzgünü uzun yolda 20 24 krş, şehir içi sana ve abanmana kalmış. lpg değerleri tabi bu

İmzana yazdığına göre ford granadanız var galiba o ne kadar yakıyor?
  • Genelde arabanın ne kadar saglıklı oldugun baglı. Kısın 30 35. Yazın 26 28 uzun yolda 22 23 kr yakar. Bundan asagınısı soyleyenler genelde abartır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Accord'un kasa ne zaman değişti?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.6 motorlu olduğundan normal,1.2 veya 1.4 araç bakın.

Motor hacmi arttıkça yakıt tüketimi de artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenon_06

1.6 motorlu olduğundan normal,1.2 veya 1.4 araç bakın.

Hocam abim 1.4 motorlar yokuş çıkmaz diyo harbidende yokuşlarda çokmu zorlanıyo?SiZin araç 1.4 sanırım arabaya 5 kişi oturunca yokuşlarda nasıl?
  • ş. içi 30 kr altına nasıl inmişler hayret ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz6134

quote:

Hocam abim 1.4 motorlar yokuş çıkmaz diyo harbidende yokuşlarda çokmu zorlanıyo?SiZin araç 1.4 sanırım arabaya 5 kişi oturunca yokuşlarda nasıl?

5 kişi olarak binmedik,4 kişi olarak zorlanıyor,sonuçta tek nokta enjeksiyon 98 model araba.Yeni nesil motor sistemi olsa belki zorlanmaz,1.4 16 valf falan rahatça çıkar,2. viteste düşük hızda 3000-4000 devirde problemsiz çıkabiliyor.Tabi klima açık 1.vitesten yukarısı kaldırmıyor

Yokuşu ha 30 km ile çıkmışım,ha 20 km ile ne fark eder ?

• quote:

quote:

quote:

5 kişi olarak binmedik,4 kişi olarak zorlanıyor,sonuçta tek nokta enjeksiyon 98 model araba.Yeni nesil motor sistemi olsa belki zorlanmaz,1.4 16 valf falan rahatça çıkar,2. viteste düşük hızda 3000-4000 devirde problemsiz çıkabiliyor.Tabi klima açık 1.vitesten yukarısı kaldırmıyor

Yokuşu ha 30 km ile çıkmışım,ha 20 km ile ne fark eder ?

Hocam arkadan 3000cc bir araba gelirse 30 değil 80 le çıksan yaranamazsın

Ya ben trabzonluyum trabzonun yaylaları köyleri felan bilinir zaten dağ yokuş.Hani canavar gibi çıksın demiyorum ama tıkanmaz değilmi?Yani öndeki araba dursa bende durursam kalkarmı araba?

• quote:

Hocam arkadan 3000cc bir araba gelirse 30 değil 80 le çıksan yaranamazsın

Ya ben trabzonluyum trabzonun yaylaları köyleri felan bilinir zaten dağ yokuş.Hani canavar gibi çıksın demiyorum ama tıkanmaz değilmi?Yani öndeki araba dursa bende durursam kalkarmı araba?

Sağlıklı çalışan her araba kalkar.Forumda Opel Corsa 1.0 Eco araçta full yüklü ile yokuş yukarı klima açık çıkan bir arkadaş vardı,o gidiyorsa senin tofaş her türlü gider Dağlık,bol yokuşlu yerler için diesel araba makbuldür,yokuşlarda benzinli yanına yaklaşamaz

• 1 yıl öncesine kadar 1991 model Kartal sahibiydim. 28 kuruştan aşağı düşüremedim şehir içi.

Şu anda 1.2 16V Corsa kullanıyorum. Evet yokuş çıkabiliyor tıpkı her araba gibi. Üstelik emin ol 1.6 Kartal'dan aşağı kalmıyor.

Ben de Trabzon'luyum. Ufak motor seç Trabzon'daki yolları ya 1.2, 1.4, 1.6 tüm araçlar çıkar, ya da arazi araçları dışında hiç biri çıkamaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Codemaste®

1 yıl öncesine kadar 1991 model Kartal sahibiydim. 28 kuruştan aşağı düşüremedim şehir içi.

Şu anda 1.2 16V Corsa kullanıyorum. Evet yokuş çıkabiliyor tıpkı her araba gibi. Üstelik emin ol 1.6 Kartal'dan aşağı kalmıyor.

Ben de Trabzon'luyum. Ufak motor seç Trabzon'daki yolları ya 1.2, 1.4, 1.6 tüm araçlar çıkar, ya da arazi araçları dışında hiç biri çıkamaz...

Çıkamaz ise zaten ona otomobil denmez Teknik,mekanik bir problem olmadıktan sonra 70 model woswos bile tam yüklü çıkar.

Fabrikada banttan indikten sonra mühendisler o kadar teste tabi tutuyorlar,yokuş çıkmak ne ki

Bu arada corsanız tüplü mü ? Yakıt tüketimi km de, ne kadar ?

• quote:

Zaten vurgulamak istediğim konu da bu. Corsa LPG'li. şehir içi tüketimi bu mevsimlerde 17 kuruş civarı. şehir dışı 13'e kadar inebiliyor.
  • quote:

quote:

Yuhh.Okadar çokmu ya

Çok mu ??????????????????????????

Arkadaşın bahsettiği değerler minimum değerler,bunlara çok diyorsan hiç yanaşmayın derim.
    Alın bi tane scooter,takılın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner4141

quote:

quote:

Yuhh.Okadar çokmu ya

Çok mu ??????????????????????????

Arkadaşın bahsettiği değerler minimum değerler,bunlara çok diyorsan hiç yanaşmayın derim.
    Alın bi tane scooter,takılın.

Hocam gerçekten çok fazla hemde uzun yolda diyor.Benim dayımın 99 ford focusu var şehir içi BENZİNLİ 30 kuruş yakıyor BENZİNLİ yani.Gerçekten çok fazla gaz tüketiyormuş.

• quote:

quote:

İmzana yazdığına göre ford granadanız var galiba o ne kadar yakıyor?

Duruma göre değişir.

100 km de 12 20 litre arası.
  • spring brodway bakın en az bunlar yakar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.