Şimdi Ara

peugeot 206 ve 307 o kadar kötü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu aralar tipi ve fiyatı cezbeden bi araç peugeot 206 ve 307 modellerı beni. Hem güzel hem hatchback ama çok kotu yorumlar okuyorum gerçekten bu kadar berbat mı bu araba eğer oyleyse tipini cok begenmesemde butçeme uygun ve hatchback oldugu için en son Getz almaya karar vereceğim YORUMLARINIZ ÖNEMLİ
    Bütçem:18-22 bin arası

• Hocam istediğin cevap olmayacak ama su pejo araçların tipini nasıl beğeniyorsunuz hiç anlamıyorum alayı çok çirkin geliyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • invoker_ İ kullanıcısına yanıt
    zevkler hocam ya :) yakışıılklı duruyor benım alacağım fıyat aralıgındakiler arasında yani :)
  • Dogrudur hocam zevk meselesi. Hocam fiat stilo da bakabilirsiniz. O fiyatlara var mıdır emin degilim ama 24-25e falan temiz sayılabilecek araçlar vardı. Donanım olarak yaşına ve fiyatına göre çok önde. Tipi de fena değil

• invoker_ İ kullanıcısına yanıt
    22 bını çok aşasım yok hocam teşekkür ederım önerınız için bakalım hiç olmadı getz alırım dıyorum onun hakkında bılgınız var mı?
  • Hayırlısı olsun hocam inşallah gonlunuze göre bir araç bulursunuz. Getz hakkında bilgim yok hocam sadece ehliyet alırken direksiyon sınavında binmistim 5-10 dakika :) tek aklında kalan küçük viteslerde ivlenmeleri iyiydi.

• 206 nın tipi Getz den iyidir. Bakımlı bir 206 (dizel ,manuel) alınır paşa paşa binilir. ABS ve Airbag olan modelini almanı öneririm.
    307 istiyorsan makyajlı al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aracı hangi yollarda kullanacaksınız? Ayrıca sizin yerinize olsam 2000 model bir Renault laguna alırdım.

• Benzinli otomatik 206 kullanıcısıyım. Sormak istediğiniz bir şey varsa buyrun...

• Fransız aracı yerine kore tercihim olurdu

• Dizemi bakıyorsunuz benzinlimi ? Hayatında peugeot sürmemiş adamlar birazdan gelir fransız yaa alınmaz diye dalarlar.307 1.6 hdi makyajlı kullandım 2 sene ve gayet memnun kaldık.Parçaları pahalıdır yani sanayiye düşerseniz 100 tl kafadan gider.307 ferah güzel araçlar az yakar çok kaçar güzel araçlardır.
  • 206 uzun süre kullandım sorun yaşamadım. Emsallerine göre tasarımı bence iyidir, tam bir şehir arabasıdır. Uzun yolu bana çok rahatsız gelirdi.
    1.6 motor LPG'li 307, 206'ya göre çok daha iyidir.
  • Arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim. benım butçe 20-22 bın sınır 307 ler 25--30 bın arası temızlerı sahıbındenden inceledim bana cok pahalı gelır.206 düşünebilirim ama 10 kişiye sorsam 9 u yaklaşma dıyor benım herhangı bır araca on yargım yoktu fransızlara karşı fransız kaldım :) ne yapmalıyım bılmıyorum siz olsanız pekı getz mı 206 mı düşünürdünüz desem daha ıyı aslında
  • Bakimli arac bulmaya,calis 307 206 dizelse yanasma,benzinliyse lpg takılmamış olanlara bak.cok iyi kontrol ettir masraf acarsa sikinti olur

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-2003-peugeot-206-1.6-xt-283971710/detay
    mesela bu 206 cok temız duruyor
    birde şu getz var
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hatasiz-orj-146-bin-km-de-getz-gls-en-dolusu-sifir-ayarinda-306342742/detay
    ıkısını karşılaştrdıgımda peugeot aklımı çelıyor ama hep kotu yorumlar bı ınceler mısınız sizce?????

• Hocam verdiğiniz linkleri inceledim ama kanımca daha iyi araçlar alınabilir o paraya. Mobilden girdiğim için link paylasamiyorum ancak su 314540667 ilan noyu malum sitede aratıp araca bakmanın öneririm mantıklı gelirse linkini burdan paylasirsiniz daha tecrübeli arkadaşlar yorumda bulunabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarı arıza lambası

Benzinli otomatik 206 kullanıcısıyım. Sormak istediğiniz bir şey varsa buyrun...

hocam kısaca aracın artı ve eksi yönlerini yazarsanız memnun olurum.

otomatik vites nasıl geçişler hissediliyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.