Şimdi Ara

Hangi marka mazot daha çok yol gider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün bi arkadaş bp den yakıt aldığını ve daha çok yol yaptığını idda etti buna benzer deneyimi olan varmı ama 1 kere almayla değil en az 3 kere deneyin öyle yazın.
    Bize az yaktıran çok kaçıran bi mazot lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 9 Temmuz 2017; 15:38:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzinde şu köprü Mcdonalds/Burger King'in olduğu Shell'in nito+ çok iyi. Uzun yolda 6.4 litre tüketime tek o yakıtla iniyor. Performans farkıda ekstrası.

• Bize az yaktıran çok kaçıran bi mazot lazımsize metrobüs lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam az yakmasini istiyorsan istisnasiz opet, araba biraz gurultulu calisiyor o ayri mesele

• Shell'in ne benzini ne mazotu diğerleri kadar gitmiyor.Performansı çok güzel o ayrı

Opet'in mazotu iyidir
  • Alın herhangi bir mazotu o kadarda kafaya takmayın
  • pek birşey farketmez hepsi aynı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi LPG/GAZ Nerede?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Her firma yakıtına farklı oranlarda katkı ekliyor bazı durumlarda menzili etkileyebiliyor.
  • Hocam psikolojik diyen bence pek anlamiyor araba isinden bu farki anlamayacak kadar kor olmamak gerekir, bir yakinim sanayide biodizel uretimi yapiyor, aklinizin almayacagi tahmin edemeyeceginiz istasyonlar direk gelip sanayiden alim yapiyor %100 degil tabiki fakat mazota karistiriyorlar ama markanin fark etmedigi gibi istasyonda farketmez buyuk ihtimalle sizin icin. Saygilarimla.

• Foruma genel baktiginiz zaman uzun gitme konusunda opet, iyi performans anlaminda shell kullaniliyor baya genel bir gorus var, diyelimki biraz psikolojik olsun toplumun cogunun ayni psikoloji icerisinde olmasi cok guzel, birlik ve beraberlik budur diyelim ozaman

• baranoncul kullanıcısına yanıt
    Hocam biodizel filtreyi tıkıyor hadi filtreyi tıkamasa hani az kattığını var say kokusundan yine anlaşılır. Tabi bazıları katabilir ama hepsi yapmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusemre8760

Hocam biodizel filtreyi tıkıyor hadi filtreyi tıkamasa hani az kattığını var say kokusundan yine anlaşılır. Tabi bazıları katabilir ama hepsi yapmaz.

Hocam tabikide herkes yapmiyor, su total kampanyasinda 75e 25lira olan, filtre tikandi arabanin sesi ozamandan beri dusmuyor 500km civari sonra zaten servise gidecegim, kesinlikle anlarsin les gibi kokar zaten egsoz, demek istedigim arkadaslarin yaptigi yanlis gozunu kapatip yakit secmek benim karsi ciktigim

• Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim hepsi aynı rafinerden geliyor sadece opet farklı bende hepsinin aynı olduğunu düşünüyorum ama bi çok arkadaş farklı olduğunu idda ediyor ve biz bi türlü bu işe noktayı koyamıyoruz.

• Ahım şahım farkları yoktur.Kullanmanıza bağlı olarak değişir.
  • sessizlik-excellium-ultimate
    performans -vpower
    yol-opet ama sesli
  • En iyi mazot evine ek yakın olan ve aynı pompadan aldığın mazottur. Opet evimin yanında hep opet alırım yakın diye. Gelelim senin soruna senelerdir öper kullanan bir şoför olarak oyumu totalde yana kullanıyorum. Totalle yapmıştım en uzun kilometremi

• Bana da total opet po gibi geliyor

• Opetten mazot alınca kesinlikle daha çok yol gidiyorum fakat araç yalvarıyor resmen yapma kurban olduğum etme 50 km fazla gitmek için şeklinde...

• quote:

Orijinalden alıntı: aarmaganozturk

Opetten mazot alınca kesinlikle daha çok yol gidiyorum fakat araç yalvarıyor resmen yapma kurban olduğum etme 50 km fazla gitmek için şeklinde...

Heh agzini opeyim hocam ya tam olarak tarif ettin :D

• Bende sunpetten alıyorum yakıt opetten geliyor. Fakat çok kafam karıştı bp ve shell kullanıp aradaki farkı anlamaya gayret edeceğim. Tabi mazotumun bitmesi 15 gün sürer depo neredeyse dolu. Bakalım gerçekten ses menzil ve performans fark edecek mi. Araç 2015 insignia 1.6 dizel.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.